Din browser (Safari 1.0) er mere end 3 år gammel.
Vi anbefaler at du opgraderer til den nyeste version, da vi ellers ikke kan garantere at alt funktionalitet på Jobindex vil fungere korrekt.
70 jobannoncer matcher din søgning 70 jobannoncer fundet
Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?
Kokke søges til vores unikke køkkenoplevelse
Er du passioneret omkring madlavning og klar til at tage din karriere til anderledes højder? Hos Cafe Ingeborg er vi på udkig efter dygtige og visionære kokke/catere/ernæringsassistenter eller erfarne madmødre eller -fædre til at deltage i vores kulinariske rejser.
Opgaver:
- Vejledning af særlige medarbejdere og praktikanter.
- Tilberedning af lækre retter i overensstemmelse med vores kostpolitik og ønsker om, at vores kærlighed til maden skal kunne smages.
- Bidrag til udvikling og kreativitet i køkkenet.
Kreativ og fagligt stærk kantinemedarbejder til Campus Kalundborg
Til kantinen på Campus Kalundborg søger vi en kok eller kantinemedarbejder, der brænder for arbejdet i en kantine.
Udvikling i dagligdagen spiller en afgørende rolle, hvor du aktivt bidrager til at udvikle arbejdsgange og udtænke innovative metoder til anvendelse af appelsinskræller eller broccolistokke i vores stræben efter et endnu mere bæredygtigt fokus.
Vi fremstiller dagligt kolde og varme retter, brød, kager og andre produkter, som sælges i kantinen. Dit ansvarsområde omfatter ugentlig menuplanlægning og varebestilling.
Kantinemedarbejder til kantinen på Campus Holbæk
Vi søger en engageret kok eller kantinemedarbejder til vores nye kantine på Campus Holbæk, som har lyst til at være med til at forme og udvikle kantinen.
I kantinerne på Absalon er målsætningen hele tiden at forny os. Det kan være i form af helt nye retter eller en opfriskning af de gamle klassikere.
Du skal være klar på at jonglere med flere bolde i luften. Vi producerer dagligt kolde og varme retter såvel som brød, kager og meget andet, som vi sælger i kantinen. Du er ansvarlig for ugens menu og bestilling af varer.
Vi søger en Service Manager til ny spændende kundekontrakt til Sydsjælland
Vil du være med til at drive opstart af en stor ISS-kontrakt i fællesskab med et stærkt team?
Dit job som Service Manager til Sydsjælland bliver at starte alle lokationerne op i samarbejde med vores transitionhold og den øvrige ledergruppe.
Du vil få ansvaret for ledelsen af medarbejderne på lokationerne, vagtplanlægning, lønadministration, materialeindkøb og økonomistyring, i tæt samarbejde Area Manager for hele Sydsjælland.
Køkken-lærer til skolen i Maribo
Vi søger en dygtig køkken-lærer til vores nye værksted ”Køkken og kultur” og leder derfor efter en lærer, der både har en passion for mad og for at undervise.
Som værkstedslærer vil du være ansvarlig for, at undervise eleverne i grundlæggende madlavningsfærdigheder, ernæring og hygiejne. Du skal kunne planlægge og gennemføre praktiske madlavningsøvelser, som både er lærerige og sjove for eleverne.
Vi tilbyder en arbejdsplads, der vægter psykologisk trivsel højt, og hvor samarbejdet er baseret på faglighed, fællesskab og fleksibilitet.
Event- og hotelkoordinator
Vi søger en ambitiøs event- og hotelkoordinator med brancheerfaring til Anneberg Kulturpark. Du skal være med til at understøtte, at endnu flere gæster får en fantastisk oplevelse, når de besøger, overnatter og nyder aktiviteterne i Anneberg Kulturpark
Ved gæstearrangementer er du Anneberg Kulturparks kontaktperson (single point of contact).
Du har ansvar for at organisere og koordinere – i samarbejde med kunden og Anneberg Kulturparks interessenter – events, fester, konferencer, seminarer, bryllupper, firmaarrangementer og andre specielle begivenheder. Dette omfatter alt fra den indledende planlægning til koordinering på dagen.
MeetingDesigner med passion for salg, Comwell Køge Strand
Du vil spille en vigtig rolle i teamet ved at lægge en dyd i at have øje for salget, at forstå kundens behov og dermed kunne tilbyde det ekstra. At kunne opbygge relationer til mødelederen og dermed skabe tilknytning og gensalg.
Du vil få et udfordrende, selvstændigt og detaljeorienteret job hvor formidling af information til resten af huset er i højsæde. Hos Comwell vil vi være de absolut bedste inden for møder og konferencer, og stillingen udgør derfor en central position på hotellet.
Kok til et barsesvikariat til Food Hall i Næstved
Til vores Food Hall i Næstved, hvor teamet kræser for vores cirka 700 spisende gæster dagligt, søger vi pr. 1. august 2024 en fagligt stærk og kreativ kok i et barselsvikariat.
Du bliver en del af et team, der p.t. består af 6 medarbejdere, der alle brænder for at give vores elever og øvrige gæster i Food Hall den gode oplevelse hver gang. Du skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet samt på tværs af enhederne.
Concession Supervisor
Dette er din mulighed for både at udvikle ledelseskompetencer og komme helt ind i maskinrummet af biografen.
Som Concession Supervisor deltager du aktivt i frontlinjen. Målrettet arbejder du med eksekvering og opfølgning på vores salgsaktiviteter samt sikrer toptrimmet kioskarealer.
Det er vigtigt, at du kan lide at arbejde sammen med og udvikle unge mennesker og fungere som rollemodel.
ZBC søger timelærer inden for uddannelserne kok, tjener, receptionist og ernæringsassistent
Vi tilbyder dig et spændende og inspirerende job, der vil give dig faglige og pædagogiske udfordringer med gode muligheder for personlig udvikling.
Du skal være uddannet inden for en af disse køkkenuddannelser (kok – ernæringsassistent – professionsbachelor i sundhed og ernæring).
Souschef til populær og livlig café i hjertet af Roskilde
Har du lyst til at stå i spidsen af en café, hvor det summer af liv, dufter af kaffe, og forskellige gæster og historier mødes?
Vi er et fællesskab, drevet af en fælles lidenskab for at skabe unikke cafeoplevelser og levere gastronomi på et niveau, der overskrider forventningerne.
Som souschef har du minimum 3 års erfaring fra en lignende rolle fra hotel-, køkken- eller restaurationsbranchen.
Er du interesseret?
Vil du være en del af Danmarks største erhvervsskole og være med til at uddanne til fremtiden?
Vi søger primært kokke som timelærere, der kan hjælpe os med at varetage undervisningen af fremtidens unge.
Måske arbejder du i et fast rul i et køkken, der gør det muligt for dig sporadisk at snuse til undervisningsverdenen på erhvervsuddannelserne? Måske har du et vikariat et andet sted, og kan forene det med løbende opgaver hos os i vores spidsbelastningsperioder i stillingen som timelærer?
Vores nye timelærere skal fungere, som faglærervikarer til både vores hovedforløb og grundforløb.
medarbejdere til Catering
Er du indstillet på at:
- Indgå i et team af kolleger, hvor humøret er højt, også når vi har travlt med at betjene alle vores glade sommergæster?
- Arbejde på skiftene tidspunkter, dag, aften og måske nat
Du starter på en afløserkontakt, og vi forventer at tilbyde dig en tidsbegrænset ansættelse med vagtplan i Scandlines højsæson. Du skal medvirke til at områder i catering er indbydende, udlevere mad, afrydde og vaske op samt håndtere kassen.
ZBC Ringsted søger Kok eller Ernæringsassistent til vores Food Hall
Til vores Food Hall i Ringsted, hvor teamet kræser for vores cirka 600 spisende gæster dagligt, søger vi en faglig stærk og kreativ person.
Man skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet samt på tværs af enhederne.
Du får en hverdag med mange udfordringer og kan regne med et godt kollegialt samarbejde.
Madmor (m/k) på Koloni
Kan du lide at være kreativ og fysisk aktiv, og lave dejlig mad for børn og unge, med lidt flere udfordringer end de fleste - så har vi det perfekte job til dig.
Vi søger en madmor, gerne med pædgogisk erfaring, hver anden weekend ca. 52 timer i måneden.
I vores grupper går der 9 glade drenge i alderen 9 til 15 år med diagnoserne indenfor autismespektret og ADHD. Udover fysisk aktivitet bliver der selvfølgelig også tid til hygge, som er et andet vigtigt element på koloni. Der er rig mulighed for at dyrke dette ved stedets mange indendørs faciliteter, bl.a. i vores køkken, hvor vi samles om bordet og nyder hjemmelavet økologisk mad.
Service Crew
Som medlem af vores Service Crew får du mulighed for at være en del af et dedikeret team, der arbejder sammen for at sikre en enestående gæsteoplevelse. Din primære rolle vil være at være det venlige ansigt, der byder vores gæster velkommen, og som er klar til at imødekomme deres behov med en smilende attitude.
Udover at tage imod gæsterne ved check-in og check-out, vil du også være ansvarlig for at betjene vores kommunikationskanaler, tage imod reservationer, og assistere med forskellige administrative opgaver efter behov.
Gastronom/Cater
Som gastronom møder du ind enten morgen eller eftermiddag og går i land, når vagten slutter. Du kan således ikke overnatte om bord.
Arbejdet består i at betjene og servicere Scandlines’ gæster samt bidrage positivt til gæsternes rejse- og indkøbsoplevelse.
I jobbet som Gastronom/Cater består opgaverne hovedsaligt at:
- Tilberedning og opsætning af buffet
- Produktion af smørrebrød og sandwich
Kostfaglig eneansvarlig
Er du til madmod, madglæde og godt samarbejde?
Tjørnelyhuset er en selvejende 0-6 års institution beliggende i Hundige. Vi serverer dagligt mad til 35 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn.
Vi søger pr. 1. maj 2024 en kostfaglig eneansvarlig 30 timer om ugen – arbejdstid er i tidsrummet 8.00-14.00.
Kok eller cater
Vi søger en udlært kok eller cater. På Skipperkroen tilbyder vi en spændende arbejdsplads med søde og dygtige kollegaer.
Du kommer bl.a. til at arbejde med:
- Á la carte.
- Selskaber fra 10 - 1000 personer
- Buffetservering
Vi tilbyder dig en stilling i et stærkt køkkenteam med ordnede forhold - god vagtplan (2 + 5).
Delikatesseleder
MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseleder?
Som delikatesseleder har du ansvaret for, at delikatesseafsnittet altid er fyldt med inspirerende retter og måltidsløsninger, og at kunderne får den oplevelse, som vi er kendte for. Derfor vil du både være i køkkenet, hvor du hjælper til med at tilberede måltider og bagved disken, hvor du kan inspirere og vejlede kunderne.
Du har også ansvaret for, at dine medarbejdere trives og at de bringer deres madglæde videre til kunderne.