4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ONLY & SONS

Designer

Brande

Er du en kreativ og nytænkende designer, der brænder for at arbejde med udvikling og design af herretøj?

Med flere års solid fremgang er vi i dag branchens hurtigst voksende menswear-brand, og som designer kommer du til at spille en vigtig rolle i forhold til at sikre vores fortsatte vækst.

Gem
name it

Designassistent

Brande

Brænder du for design og udvikling, og kan du se dig selv indgå i et kreativt team i konstant udvikling?

Du bliver en del af vores Express-team, hvor omgangstonen er uformel, og hvor vi brænder for de nyeste trends og tendenser. Du vil få et meget tæt samarbejde med fantastiske kollegaer i Indkøb, Konstruktion og Design, som alle bidrager til at gøre vores kreative ideer til virkelighed.

Gem
name it

Print Designer

Brande

Er du vores nye kreative printdesigner, som brænder for at transformere de nyeste trends til designs i børnehøjde?

Du bliver en del af vores Basic Needs-team, som brænder for sammen at skabe spændende og kommercielle produkter i sweat/jersey-kategorien. Hos os vil du opleve en uhøjtidelig tone og en atmosfære, der er præget af vores høje energiniveau og passion for vores arbejde.

JACK & JONES

Konstruktører, JACK & JONES og JJXX

Brande

Motiveres du i et dynamisk og kreativt miljø? Er du detaljeorienteret, struktureret, og lægger du vægt på at levere høj kvalitet i dit arbejde?

Vi søger konstruktører til flere forskellige funktioner i teamet, men fælles for dem alle er, at du får ansvaret for at udarbejde basic patterns, måleskemaer og gradueringer, ligesom du kommenterer på pasform og formgivning i samarbejde med vores indkøbere og designere.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV