41 jobannoncer matcher din søgning 41 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Saphe A/S

Account Manager

Aalborg

Dine primære ansvarsområder er at identificere potentielle nye kunder gennem research, leads, netværk, eller kold kanvas. Du vil være ansvarlig for at planlægge og gennemføre salgsaktiviteter, herunder mødebooking, præsentationer og opfølgning.

Du får en attraktiv lønpakke (grundløn+ provision), pension, firmabil og sundhedstorsikring og får mulighed for faglig og personlig udvikling i et dynamisk arbejdsmiljø.

Saphe A/S
Gem
Ahlsell

Intern produktspecialist med el-teknisk baggrund

Aalborg, Vejle, Silkeborg eller Aarhus

Har du det der skal til for at give vores kunder en service ud over det sædvanlige, og har du lyst til at være en del af et kompetent og engageret team – så er det dig vi søger!

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver bl.a. vejledning af kunder ift. valg af løsninger og produkter, tilbudsberegning og tilbudsopfølgning samt skaffevareproces – dialog med leverandører.

Du kan se frem til et spændende og udfordrende job i en virksomhed med en stærk kultur.

Ahlsell
Plus Global ApS

Digital Marketing Specialist & Koordinator (deltid)

Aalborg

Har du hands-on erfaring med online salgskanaler, og er du erfaren inden for e-commerce? Så har vi en kontorstol til dig!

Da vi skal nytænke vores marketing, vil du få fri mulighed til at udfolde din kreativitet og forme vores m

Du ønsker at være en del at et mindre team, hvor du vil være nøglepersonen i vores marketing.arketing-kampagner og strategier.

Gem
Telenor

Customer Experience Analyst

Aalborg

Motiveres du af at arbejde med komplekse analyser, udvikle og innovere på kundeoplevelser på baggrund af indsigter, som du selv er med til at skabe? Og trives du i et miljø, hvor videndeling på tværs af forretningen fylder en del?

Dine daglige opgaver omhandler primært at omdanne data til viden, der skaber værdi for dine samarbejdspartnere. I et engageret team venter sjove opgaver, fagligt engagement og spændende muligheder for at skabe gode kundeoplevelser hos en af Danmarks største televirksomheder

– Mille-Ann Cramer Klausen, Manager (Customer Experience Insight)
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
MatchMind

Personale-/kundekonsulent

Aalborg

Brænder du for salg og service - og har du en rummelig og imødekommende personlighed? Trives du, hvor tempoet er højt, men er samtidig god til at skabe overblik - og har du lyst til at blive en del af et dynamisk team?

Du kommer til at udnytte dit talent for at koordinere og vise, at du kan bevare overblikket uden at miste sansen for detaljen. Du står for at matche jobs hos vores kunder med de helt rette vikarer og kandidater, og en stor del af din arbejdstid foregår på telefonen. I dagligdagen får du ansvaret for, og stor frihed til, at sikre matchet og dialogen med kunde og vikar udføres professionelt.

Gem
Ahlsell

Udbudskoordinator til Danmark

Aalborg

Du bliver ansvarlig for koordinering, udarbejdelse og indsendelse af tilbud til vores strategiske kunder, som både favner private, offentlige og halvoffentlige virksomheder.

Du vil være afgørende for at vise hvordan Sanistål/Ahlsell – med vores store produktportfolio og brede vidensbase – kan imødekomme kunders behov og skabe stor værdi fra et total cost perspektiv.

Du bliver den samlende enhed for at sikre et konditionsmæssigt bud i effektivt samarbejde med kollegaer.

Ahlsell
Shaping New Tomorrow

Junior Graphic Designer

Aalborg

In your role as a Junior Graphic Designer, you will be working creatively, thinking outside the box, and challenging conventions when you are creating highly compelling visual content for both our online and offline platforms.

Join our international creative team and work alongside other talented Graphic Designers in this exciting opportunity.

Shaping New Tomorrow
Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Mindmill Denmark

Norsktalende mødebooker

Mulighed for hjemmearbejde

Brænder du for kommunikation, og elsker du at skabe nye relationer?

Så har du nu muligheden for at tilegne dig dybdegående viden om og opbygge erfaring med telemarketing, hvor dit primære arbejde vil bestå i at skulle tage kontakt og skabe dialog med en række af de største B2B-virksomheder i Danmark, såvel som i udlandet.

Du kan arbejde mellem 1 – 36 timer ugentligt og gøre det hjemmefra eller på kontoret i Aarhus.

Mindmill Denmark
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

GF Forsikring

Local Lead Manager/assurandør - ny forsikringstitel, der åbner nye døre

Aalborg

Er du assurandør og søger du flere udfordringer? Kan du, gennem dit netværk og samarbejdsaftaler, udvikle et medlemsejet forsikringsselskab lokalt funderet i Aalborg?

Med din evne til at udvikle og bringe det lokale netværk i spil, får du mulighed for at forme GF’s samarbejdsaftaler med virksomheder, styrke relationerne i foreningslivet og opbygge helt nye kunderelationer

fortæller afdelingsdirektør Mette Langagergaard, som du vil referere til
GF Forsikring
Shaping New Tomorrow

E-Commerce Lead Specialist Web Merchandising

Aalborg

Are you driven by a passion for E-Commerce and do you excel in a dynamic and fast-paced environment?

As the E-Commerce Lead Specialist in Web Merchandising, your role will entail developing and executing impactful web merchandising strategies. These strategies will focus on guiding assortment decisions effectively, enhancing product discoverability, elevating product display standards, and spearheading initiatives aimed at boosting average order value while reducing return rates.

Shaping New Tomorrow
World Medico ApS

Telefonsælgere til salg af personlige værnemidler

Hjemmearbejdsplads

Nyt job, nyt år… Freelance / Vi søger Call Centre

OPSTART ASAP

TELEFON SALGSERFARING KRÆVES.

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

World Medico ApS
Storm Group

Landets bedste kollega søges

Herning, Aalborg, Aarhus, Viborg, Kolding, Odense, Roskilde, Næstved, Hillerød eller København

I Storm Group er der en helt særlig tillid til folk. Har man lyst til at udvikle sig og lære en masse indenfor salg, så synes jeg man skal kaste sig ud i det.

– Benjamin, teamleder i Storm Group.

Se video om Storm Group som arbejdsplads

Er du frisk på en udfordring? Vores dedikerede field marketing team har haft en forrygende start på året og har nu en plads ledig på holdet. Søger du et job med et stærkt sammenhold, fede fredagsbarer og gode udviklingsmuligheder? Så er vi allerede et godt match!

Vores mantra er – NEVER STOP GROWING!

Hvad tilbyder vi?

  • Grundigt introforløb – erfaring er ikke et krav
  • Personlig og faglig udvikling via vores talentprogram
  • Branchens stærkeste sociale fællesskab

Fanget din interesse? Så ansøg i dag!

Storm Group
Kirkens Korshær

Frivilligkoordinator søges 7 timer om ugen til Sct. Nicolai Tjenesten i Nordjylland

Aalborg

Er du god til at planlægge og koordinere og har du lyst til at stå i spidsen for en gruppe engagerede frivillige i Sct. Nicolais samtaletjeneste, som hver aften og nat hjælper mennesker i nød?

Målet er at antallet af frivillige i gruppen skal vokse. Du kommer som frivilligkoordinator til at have et stort fokus på at drive dette arbejde - med nye ideer og masser af aktiviteter der kan understøtte rekrutteringen af nye gode kræfter. Du fungerer som kontaktperson for frivilliggruppen i Nordjylland og skal stå klar med sparring og støtte, når der er behov for det.

Gabriel A/S

Product Marketer, Marketing

Aalborg

I Gabriel har vi sat ambitiøse mål for at styrke vores marketingaftryk på det globale marked. Det indebærer blandt andet, at vi i Marketingafdelingen har gentænkt vores produktlanceringsproces.

Som Product Marketer bliver du en del af vores Marketingafdeling, som i dag består af 8 medarbejdere fordelt på Marketing Services, Digital Engagement, Visual Management og Digital Forretningsudvikling. Sammen spiller vi en central rolle i at fastholde og udbygge koncernens stærke brand.

Gabriel A/S
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer.

TELUS International

Personalized Internet Ads Assessor

Hjemmearbejdsplads

We are looking for dynamic people who have strong communication skills and use the Internet daily.

This is a freelance, independent contractor position. You will have the flexibility and freedom to work from your own home, working your own hours.

In this job you will be reviewing online advertisements in order to improve their content, quality and layout. Through this work you will be making a valuable contribution to the quality of online advertisements in Denmark.

Audio Group Denmark

Er du den nye Head of Digital & Marketing i Audio Group Denmark, Aalborg?

Aalborg

Audio Group Denmark er en dansk vækstvirksomhed, der udvikler og producerer high-end audio udstyr såsom højtalere, forstærkere og kabler.

Vi ønsker at være mere synlige internationalt og sætte mere tryk på vores digitale kommunikation, markedsføring og branding. Derfor søger vi en Head of Digital & Marketing.

Dit ansvar omfatter alt fra vores website, e-mails, kommunikation på sociale medier til emballagedesign og printet produktmateriale. En vigtig del af rollen er at sikre, at Marketing bidrager til at skabe en stærk og tydelig position i markedet og øger salget hos vores forhandlere over hele verden.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV