9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Ahlsell

Digitale salgskonsulenter til vores Pluskundeteam i Aalborg, Silkeborg, Århus og Vallensbæk

Aalborg, Åbyhøj, Vallensbæk eller Silkeborg

Vores Pluskundeteam er i rivende udvikling, og vi leder derfor efter flere dygtige kollegaer, gerne med branchekendskab indenfor VVS-branchen eller industrien.

I jobbet skal du, med afsæt i dine erfaringer og dit branchekendskab, være med til at udvikle eksisterende samt nye kundesegmenter for Ahlsell. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have store muligheder for at præge den fortsatte udvikling af vores Pluskunde setup

Ahlsell
Hilti Danmark A/S

Solution Consultant

Åbyhøj

Er du klar til at drive forandring og udvikling i en førende, international virksomhed? Ønsker du at avancere til en ledelsesstilling inden for de kommende år?

Du får en nøglerolle, hvor du vil bidrage med implementeringen af innovative løsninger i byggebranchen. Din indsats vil være afgørende for at forme fremtidens standarder og øge effektiviteten i industrien!

LIFA A/S Landinspektører

Markedschef til forsyninger i LIFA digital

Vi vil være forsyningssektorens foretrukne leverandør inden for geografisk funderede data og dertilhørende IT-løsninger og rådgivning og søger derfor en markedschef, som via sin brancheforståelse og motiverende ledelsesstil kan være med til at få det til at ske.

Dit ansvarsområde vil bl.a. indeholde:

  • Inspirerende ledelse af dit team bestående af konsulenter, specialister og product managers. Alle med stærk brancheforståelse og kundefokus
  • Egen deltagelse i kundedialoger, hvor du formår at identificere og forstå kundernes behov – og kan facilitere de rette løsninger
  • Etablering af kommercielle processer, i samarbejde med bl.a. marketing
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Hilti Danmark A/S

Strategisk Account Manager til Key Account kundesegment

Åbyhøj

Du bliver nøglepersonen, der opbygger stærke forretningsrelationer til vores største kunder. Der er tale om en rådgivende salgsrolle, hvor du får friheden til at forme din egen arbejdsdag, og vil gå efter markedslederskab.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn og en række fordele såsom en fordelagtig pensionsordning, sundhedsforsikring og motionsbidrag. Der er tilknyttet en firmabil til rollen, og du kan selv vælge, om du ønsker en hvidplade eller gulplade bil.

Gem
EET Group

Inside Sales Representative for EET International

Åbyhøj

We are looking for a customer and service oriented Inside Sales Representative to join our team and support our account managers in their daily work.

This is an exciting and challenging position within sales in one of the leading niche IT distributors in Europe, where the right candidate will have great possibilities for personal and professional development.

EET Group
Gem
Flair

Business and Sales Supporter

Åbyhøj

Har du udpræget Flair for service kombineret med erfaring fra salgssupport eller kundeservice?

Som Business and Sales Supporter hos et af Danmarks velkendte rekrutteringsbureauer Flair sælger du ikke blot et produkt - du sælger en løsning. Du får en rigtig spændende arbejdsdag, hvor du får udviklet din kreativitet og dine salgskompetencer, når du skaber en skræddersyet løsning til kunderne.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV