15 jobannoncer matcher din søgning 15 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
itm8

Client Manager

Herning, Viby J, Skovlunde

Motiveres du af salg og opbygning af langvarige relationer? Har du en god teknisk IT-forståelse og en evne til at identificere nye forretningsmuligheder?

Du vil skabe og vedligeholde de gode relationer, overtage kunder fra vores New Business-afdeling og fortsætte samarbejdet og den gode dialog efterfølgende. Som kundernes daglige kontaktperson vil du, i samarbejde med kolleger, sikre en førsteklasses service, og samtidig bidrage til yderligere salgsmuligheder. Din indsats vil være afgørende for både kundens udvikling og styrkelsen af itm8's position inden for Managed Services-markedet.

itm8
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Nordicals Midtjylland

Nordicals søger en dygtig deltids sagsbehandler til vores afdeling i Herning

Nordicals Herning søger en deltids sagsbehandler, der kan agere sparringspartner for vores erhvervsmæglere med de vigtige før- og eftersalgsopgaver. Vi er et dedikeret team der, selvom vi er områdets førende erhvervsmæglerforretning, dagligt arbejder på at gøre det bedre.

Vi er ambitiøse, professionelle og ønsker at møde vores kunder i øjenhøjde. Vi sætter derfor stor pris på en imødekommende og uformel omgang med vores kunder og hinanden. Vi søger dig, som gerne møder ind med et smil mens du bidrager med et højt fagligt niveau.

Vi har travlt – og det skal du være en del af!

Nordicals Midtjylland
Gem
XL-BYG

Intern trælastsælger til XL-BYG Roslev Trælasthandel A/S, Holstebro og Herning

Vores PROF-afdelinger betjener byggefirmaer, totalentreprenører, håndværksmestre og andre professionelle håndværkere med salg af byggematerialer, beslag, værktøj m.m.

Arbejdsopgaver:

  • Salg til professionelle kunder
  • Tilbudsberegning og disponering af projektsalg
  • Opfølgning på tilbudsgivning
  • Servicering og vejledning af kunder
XL-BYG
GML-HR A/S søger for Sjölin A/S
Gem
GML-HR A/S

Franchisetager

Herning

Forestil dig, at du hver dag skal arbejde med salg, kundepleje og herremode. Læg dertil en fleksibel hverdag, hvor du er din egen chef og samtidig er du en del af et team, der sammen med dig bygger videre på det eksisterende stærke brand.

Denne fantastiske mulighed venter dig som franchisetager hos Sjölin – et succesfuldt kvalitetskoncept i vækst som netop er kåret til Børsen Gazelle for 2 år i træk! Sjölin sælger målsyede jakkesæt og skjorter til den moderne mand. Fra deres showrooms leverer konceptet årligt mere end 20.000 målsyede produkter.

GML-HR A/S
Gem
Witt A/S

Product Manager til eksklusive hvidevarer

Herning

Vores sortiment af hvidevarer er i rivende udvikling. Til at sætte yderligere fokus på udviklingen af produktsortimenter og intensivere væksten i Norden vil du få ansvaret for flere af vores eksklusive hvidevarebrands.

Du får stor indflydelse på og ansvar for hele processen omkring product management og produktudvikling. Med god forretningsforståelse skal du implementere nye sortimenter og produkter samt vedligeholde og følge op på eksisterende sortimenter og produkter.

Witt A/S
AS3 Work&Care

Autoriserede psykologer med egen klinik

I AS3 Work&Care søger vi løbende Autoriserede Psykologer med egen klinik til at indgå i et af Danmarks største landsdækkende psykolognetværk.

SOM PSYKOLOG HOS AS3 FÅR DU….

  • Stor metodefrihed, når du yder psykologisk behandling.
  • Adgang til relevante kontaktpersoner, så du altid kan søge hjælp ift. faglighed, IT-system osv.
  • Mulighed for, at du på sigt kan inddrage andre faglige kompetencer fx inden for supervision, undervisning.

Du kommer til at gennemføre korttidsterapeutiske forløb med børn, unge og/eller voksne - du kan arbejde med én eller flere målgrupper.

Gem
Witt A/S

Head of Marketing med strategisk erfaring

Herning

Vil du være med til at forme Witts fremtid som førende brandhouse?

Du bliver den centrale drivkraft i at udvikle og eksekvere innovative marketingstrategier på tværs af 40+ brands – med det formål at øge brandkendskabet, engagementet og omsætningen på tværs af alle markeder.

Du får det daglige ansvar og lederskab af et dedikeret marketingteam på 13 personer, samtidig med at du sikrer effektueringen af de mange marketingstrategier for alle brands.

Witt A/S
Storm Group

Landets bedste kollega søges

Herning, Aalborg, Aarhus, Viborg, Kolding, Odense, Roskilde, Næstved, Hillerød eller København

I Storm Group er der en helt særlig tillid til folk. Har man lyst til at udvikle sig og lære en masse indenfor salg, så synes jeg man skal kaste sig ud i det.

– Benjamin, teamleder i Storm Group.

Se video om Storm Group som arbejdsplads

Er du frisk på en udfordring? Vores dedikerede field marketing team har haft en forrygende start på året og har nu en plads ledig på holdet. Søger du et job med et stærkt sammenhold, fede fredagsbarer og gode udviklingsmuligheder? Så er vi allerede et godt match!

Vores mantra er – NEVER STOP GROWING!

Hvad tilbyder vi?

  • Grundigt introforløb – erfaring er ikke et krav
  • Personlig og faglig udvikling via vores talentprogram
  • Branchens stærkeste sociale fællesskab

Fanget din interesse? Så ansøg i dag!

Storm Group
Christina Design London

Head of E-commerce

Herning

Er du klar til at tage din karriere til næste niveau i et kreativt miljø? Vi søger en erfaren og ambitiøs Head of E-commerce til at lede og videreudvikle vores brands Christina Jewelry & Watches og Aagaard.

Arbejds- og ansvarsområder:

  • Ansvarlig for samtlige e-handelsaktiviteter og ledelse af e-handelsteamet.
  • Ansvarlig for begge vores B2C og B2B platforme.
  • Overvåge og producere indhold på tværs af alle kanaler, herunder SoMe, Google Ads m.m., som sker i tæt samarbejde med eksternt bureau.
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
SolarVice

Salgschef – solceller b2b

Herning

Har du en teknisk eller el-teknisk baggrund med erfaring inden for opsøgende projektsalg og vil arbejde med solcelle-løsninger?

Vi tilbyder en spændende karrieremulighed for dig, som gerne vil have såvel strategisk som operationel medindflydelse.

Du skal opbygge og videreudvikle organisationen, sikre at der eksekveres på de fastlagte budgetter og strategier, samt realisere vores vision om, at være én af markedets førende og mest anerkendte leverandører inden for b2b-solcelleløsninger.

SolarVice
Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Mindmill Denmark

Norsktalende mødebooker

Mulighed for hjemmearbejde

Brænder du for kommunikation, og elsker du at skabe nye relationer?

Så har du nu muligheden for at tilegne dig dybdegående viden om og opbygge erfaring med telemarketing, hvor dit primære arbejde vil bestå i at skulle tage kontakt og skabe dialog med en række af de største B2B-virksomheder i Danmark, såvel som i udlandet.

Du kan arbejde mellem 1 – 36 timer ugentligt og gøre det hjemmefra eller på kontoret i Aarhus.

Mindmill Denmark
LeadMotor ApS
Gem

Paid Social Specialist søges til førende B2B Marketing- og Salgsbureau

Herning

Er du klar til at tage din karriere indenfor digital markedsføring til det næste niveau?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV