5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Nicehair ApS

Category Manager – Fragrances & Skincare (Barselsvikariat)

Esbjerg Ø

Kunne du tænke dig et job i en succesfuld e-commerce-virksomhed? Så læs videre…

I denne rolle vil du få ansvaret egen produktportefølje. Du er ansvarlig for at sikre de rette produkter til de rette priser fra en varieret portefølje af stærke brands. Du vil være ansvarlig for at forhandle og opbygge stærke relationer med vores eksisterende leverandører samt søge efter nye brands at samarbejde med, samtidig med at du styrer sunde lagerbeholdninger for din kategori.

Bjarne Nielsen A/S

Kan du sælge nye og brugte biler? Stort bilhus i Esbjerg søger salgskonsulent

Esbjerg Ø

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Har du erfaring med salg og meget gerne fra bilbranchen? Vi har brug for en skarp salgskonsulent, der kan afdække hele kundens behov for transport og ikke blot sælge bilen, men også finansiering, forsikring og serviceaftale.

Bjarne Nielsen A/S
Bjarne Nielsen A/S

Kan du sælge Transit og Master? Stort bilhus søger erhvervskonsulent

Esbjerg Ø

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner.

Du er vores medarbejder i ”marken”. Du opdyrker kundeemner gennem canvas, kundemøder og relationer. Har du styr på dine ting, og kan du levere høj kundeservice, vil du opleve, at dit vigtigste salgsværktøj er snakken, der går fra mund-til-mund. Har du succes, vil kunderne således med tiden begynde at opsøge dig fremfor omvendt – det kalder vi relationer, og det er helt essentielt i B2B-salg.

Bjarne Nielsen A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV