4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Jobindex søger for HEJ Gruppen
Gem
Jobindex

Lastvognssælger – kør vores salg sikkert ind i fremtiden

Haslev

Vil du være en del af et professionelt team, der ønsker at være Danmarks mest anerkendte lastvognsforhandler? Og giver det mening for dig at bruge din tekniske forståelse i en salgsstilling, hvor du får friheden til at tilbyde de helt rigtige løsninger til den enkelte kunde?

Som lastvognssælger får du en alsidig hverdag, hvor du er med til at drive salget af lastbiler og varevogne fra nogle af markedets førende mærker.

Vil du med på vognen?

Jobindex
EDC Selandia Haslev

Ejendomsmægler/sælger

Haslev

Dit primære arbejdsområde vil være kommission og salg af ejendomme i området. Jobbet vil være alsidigt, hvor ikke to dage er ens. Opgaverne omfatter bl.a.:

  • Kommissionering af boliger
  • Arbejde med salg og bolighandler

I teamet går vi op i at bibeholde en professionel hverdag med kunden i fokus, men hvor der samtidig er plads til alle medarbejdere og sociale relationer.

Faxe Kommune

Frisk og udviklingsorienteret kulturkonsulent

Haslev

Faxe Kommune har et bredt udbud af kulturelle tilbud. På kulturområdet og de øvrige forenings- & fritidsaktiviteter har vi mange engagerede ildsjæle. De bidrager alle med aktiviteter til glæde og inspiration for mange, børn, unge og voksne. Samtidig er der potentialer i kulturområdet og tværgående samarbejder, som vi gerne vil understøtte og udvikle som led i den nye kulturpolitik, hvilket vi er på vej med.

Vi forventer at vores kommende, friske og udadvendte kulturkonsulent har lyst og energi til både udviklingsopgaver og forankring af velfungerende tilbud og aktiviteter. Du har også en positiv og imødekommende tilgang til kulturelle ildsjæle, frivillige og foreninger.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV