17 jobannoncer matcher din søgning 17 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Johnson Controls

Area Sales Engineer

Roskilde

If you have a passion for technical sales and want to contribute to driving innovation in the refrigeration and heat pump industry, then please read on about this exciting opportunity!

Johnson Controls is currently seeking an Area Sales Engineer to lead the sales of industrial refrigeration and heat pump projects in the Zealand region. Join our dedicated sales team and be part of an organization with a diverse product portfolio, allowing us to deliver customized solutions to meet our clients' specific needs.

Johnson Controls
Telmore A/S

Lead- & Business Partner

Roskilde

Vil du være med til at udvikle Telmores Salgsafdeling, så vi kan blive endnu bedre?

Vi søger lige nu en dygtig og dedikeret Lead- & Business Partner, som kan bidrage til at fremme vores vækst og succes ved at forbedre håndteringen af vores kundeemner (leads) i salgsprocessen og finde nye potentielle samarbejdspartnere.

Det har vi brug for, at du hjælper med:

  • Håndtering af alle kundeemner, herunder indkøb, budgettering og sikring af optimal performance
  • Identificering og kontakt til nye, potentielle leverandører af kundeemner samt andre relevante samarbejdspartnere
KRUNIKA Headhunting søger for JEVITH A/S
Gem
KRUNIKA Headhunting

Intern teknisk sælger

Roskilde

Motiveres du af internt salg, og vil du være med til at tage vores tagsegment til næste niveau?

Dine primære arbejdsopgaver vil være.:

  • Teknisk salgsbackup, beregninger og kunderådgivning (60%)
  • Ordrehåndtering og tilbudsgivning (30%)
  • Trækprøver og anden on-site kunderådgivning (10%)

Vi tilbyder dig konkurrencedygtig lønpakke med fast løn, pension og sundhedsforsikring.

Astma-Allergi Danmark

Journalist med skarpe, kreative og originale skrivefærdigheder samt politisk forståelse

Roskilde

Vi leder efter en kollega, der kan omsætte komplekse sundhedsfaglige emner til medrivende og vedkommende fortællinger i tekst, lyd og billede, som inspirerer og ruster vores medlemmer til at tackle de gener i dagligdagen, der kommer fra overfølsomhedssygdomme.

Du kan skrive artikler, ansøgninger, pressemeddelelser, hjemmesidetekster og tilpasse indholdet til flere sociale medieplatforme. Du har et indgående kendskab til dynamikkerne på medieredaktionerne og er i stand til at pitche historier til mediefladen. Vi opruster i øjeblikket vores digitale kompetencer, og det er derfor en fordel, hvis du også kan producere indhold til film og korte formater som reels og stories.

Sjællands Kirkemusikskole

Studiekoordinator (deltidsstilling)

Roskilde

Sjællands Kirkemusikskole søger en struktureret og engageret studiekoordinator med musikfaglige kompetencer til planlægning og tilrettelæggelse af skolens studieaktiviteter i tæt samarbejde med skolens studievejleder.

Stillingen er på 18,5 time pr. uge med mulighed for senere udvidelse af stillingen.

Vi tilbyder en arbejdsplads i gode fysiske rammer med lejlighedsvis mulighed for hjemmearbejde.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Grønt & Gråt ApS Tagrenderensning

Mødebooker M/K

Roskilde

Har du lyst til at booke møder, og elsker du at tale i telefon, så er det dig, vi søger.

Du får mulighed for at arbejde hjemmefra nogle af dagene. Vi giver dig den nødvendige oplæring i vores system.

Du skal booke 2 møder om dagen i gennemsnit set over en hel måned. Du booker typisk møder fra 8-11, og så finder du nye emner fra 11 til fyraften.

Grønt & Gråt ApS Tagrenderensning
Ejendomsmæglerfirmaet HENSRIK P/S

Er du ejendomsmægler, eller drømmer du om at blive det?

Roskilde

Vi søger dig, der er udadvendt, har god energi og vindermentalitet. Dit drive og din gode energi vil naturligt skabe stærke relationer til både kunder og kollegaer.

Hvor langt du er i din karriere har ingen betydning – det er først og fremmest din personlighed, der er afgørende for os.

Vi tilbyder en flad organisation med korte beslutningsveje og arbejder uden loft over dine indtjeningsmuligheder.

Julemærkefonden

Social Media Manager hos Julemærkefonden (barselsvikariat)

Roskilde

Er du passioneret omkring sociale medier og ønsker at gøre en forskel?

Som vores SoMe Manager vil du spille en central rolle i udviklingen og eksekveringen af vores sociale mediestrategi. Du får ansvaret for at vedligeholde og udvide fondens tilstedeværelse på sociale medieplatforme gennem kreativt og engagerende indhold, der afspejler vores mission og værdier.

Vi tilbyder et kreativt og støttende arbejdsmiljø og en meningsfuld karriere, hvor dit arbejde har direkte indflydelse på børns liv.

Coromatic A/S

Sales Engineer til teknisk løsningssalg

Roskilde

Har du et kommercielt mindset og erfaring med salg af komplekse løsninger? Har du tålmodigheden til at tage de lange træk i projektsalg? Motiveres og trives du med at deltage i salgs- og tilbudsprocesser som involverer mange interessenter?

Du skal kunne hjælpe vores kunder med at afdække deres behov, så de får den rigtige tekniske løsning, og du skal kunne udarbejde projektet sammen med kollegaerne i Tech Design. Projekterne kan ligge i et spænd fra 1 million til +100 millioner kroner. Du starter med projekter, der matcher din erfaring, og vi udvikler din portefølje derfra.

Coromatic A/S
GML-HR A/S søger for PC Schematic A/S
Gem
GML-HR A/S

Sales Representative til Danmark - nyoprettet stilling

Roskilde

Brænder du for salg, og har du mod på at arbejde med både små virksomheder og store internationale koncerner? Kan du se dig selv være en del af et nyetableret salgsteam, der skal sælge nogle af markedets bedste produkter?

Du bliver i stillingen selvkørende hvilket betyder, at du får ansvaret for at planlægge egen hverdag og i samspil med Sales Director, at udvælge et target. Dertil bliver du ansvarlig for udarbejdelsen af tilbudsmateriale.

GML-HR A/S
Storm Group

Landets bedste kollega søges

Herning, Aalborg, Aarhus, Viborg, Kolding, Odense, Roskilde, Næstved, Hillerød eller København

I Storm Group er der en helt særlig tillid til folk. Har man lyst til at udvikle sig og lære en masse indenfor salg, så synes jeg man skal kaste sig ud i det.

– Benjamin, teamleder i Storm Group.

Se video om Storm Group som arbejdsplads

Er du frisk på en udfordring? Vores dedikerede field marketing team har haft en forrygende start på året og har nu en plads ledig på holdet. Søger du et job med et stærkt sammenhold, fede fredagsbarer og gode udviklingsmuligheder? Så er vi allerede et godt match!

Vores mantra er – NEVER STOP GROWING!

Hvad tilbyder vi?

  • Grundigt introforløb – erfaring er ikke et krav
  • Personlig og faglig udvikling via vores talentprogram
  • Branchens stærkeste sociale fællesskab

Fanget din interesse? Så ansøg i dag!

Storm Group
Coromatic A/S

SALGSINGENIØR – tekniske løsninger til køl og ventilation

Roskilde

Har du en teknisk baggrund og kommerciel forståelse? Ønsker du at arbejde med salg til eksisterende kunder?

Du får en spændende stilling i en virksomhed i udvikling, hvor vi har fokus på arbejdsglæde, trivsel og gode kolleger.

Det er en fuldtidsstilling med mulighed for personlig udvikling og en fleksibel hverdag samt gode løn- og ansættelsesvilkår.

Coromatic A/S
Telmore A/S

Salgs- og kundeservicekonsulent

Roskilde

Din fornemmeste opgave som salgs- og kundeservicekonsulent er at yde en førsteklassesservice til vores dejlige kunder, når de ringer ind til vores kundeservice.

Vi tilbyder:

  • Et professionelt miljø, der vægter det sociale og den gode stemning højt
  • Både faglig og personlig udvikling via kurser, coaching og uddannelse
  • En solid lønmodel med sikkerhed og høj provision
Telmore A/S

Salgskonsulent

Roskilde

Vores salgsafdeling står for en stor portion af de nye kunder, vi byder velkommen i Telmore-familien, og er et af de første indtryk, potentielle og nye kunder får. Derfor har vi brug for salgskonsulenter, som forstår at bruge deres gode telefonstemme, karisma og professionalisme til at indgå i dialoger, der resulterer i gode oplevelser og sunde salg af høj kvalitet.

Vi tilbyder:

  • Et fedt miljø med højt til loftet og masser af god stemning
  • Både faglig og personlig udvikling via kurser, coaching og uddannelse
  • En solid lønmodel med sikkerhed og høj provision
JJ Kommunikation ApS

Social Media Manager til bureau i vækst

Roskilde

Har du erfaring med at udtænke, eksekvere og præsentere kreative kampagner på sociale og digitale medier? Er du stærk i at opsætte, drifte og optimere betalt annoncering til målgrupper i både B2B og B2C, og kan du analysere den værdi, som investeringen skaber for kunderne?

Vi mangler endnu en kollega til at udvikle og drive digitale kommunikations- eller marketingsaktiviteter for vores kunder – en holdspiller, der kan skabe gennemslagskraft med engagerende indhold på tværs af digitale kanaler.

Vi tilbyder en afvekslende stilling i et stærkt fagligt miljø til dig, der brænder for at øge kundernes synlighed ved at udnytte kanalerne til deres fulde potentiale.

Konstitution som sognepræst til Himmelev Sogn, Roskilde Stift

Roskilde

En stilling som fuldtidsbeskæftiget overenskomstansat sognepræst i Himmelev Pastorat i Roskilde Stift skal besættes midlertidigt ved konstitution.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV