20 jobannoncer matcher din søgning 20 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Group Online A/S

Salgskonsulent – kørende sælger

Har du lyst til at indgå i en spændende karriererejse? Vil du være med til at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at vækste deres forretninger og dermed skabe en afgørende betydning for deres udvikling?

Se video om Group Online A/S som arbejdsplads

Vi har Danmarks største salgsafdeling inden for branchen, og vi har høje ambitioner om at levere landets bedste online marketingløsninger og hjemmesider, der skaber kommerciel værdi for vores kunder og får dem til at stråle digitalt.

Vi tilbyder en stejl læringskurve og har daglige undervisningsmoduler, der har til formål at dygtiggøre vores team. Du vil naturligvis modtage fuld oplæring og undervisning i systemer og produkter, og du vil få en fast mentor tilknyttet.

Group Online A/S
H. Dam Kærgaard A/S

Salgskoordinator til at styrke vores team

Ballerup

Dam Kærgaard søger en dygtig salgskoordinator, som vil være ansvarlig for at koordinere med salgsteamet, kunder og interne interessenter samt være med på en spændende vækstrejse.

Du skal være med til at sikre den bedste kundeservice, i tæt samarbejde med salgsafdelingen, og godt partnerskab m. leverandører/partnere/kunder.

Vi tilbyder et spændende selvstændigt job i en virksomhed med en stærk kultur, hvor mennesket ses som en helhed, og hvor en sund work-life balance er højt prioriteret.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse

Kommunikationsmedarbejder til udviklingen af forsvarets nye bemandingssystem?

Ballerup

Team Bemandingssystem, som du kommer til at indgå i, har ansvaret for selve udviklingen og implementeringen af det nye bemandingssystem.

Som kommunikationsmedarbejder i teamet skal du hjælpe os med at analysere den samlede kommunikationsopgave forbundet med udvikling og implementering af et helt nyt bemandingssystem som vil komme til at påvirke alle ansatte i forsvaret. Du vil således være drivkraften bag udviklingen og gennemførelsen den samlede kommunikationsplan og vil samtidig skulle bidrage med formulering/formidling af centrale budskaber rettet mod en bred vifte af interessenter.

Forsvarsministeriets Personalestyrelse
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Fujitsu A/S

Customer Success Manager

Ballerup, Aarhus V

Se video om Fujitsu A/S som arbejdsplads

Du bliver bindeleddet mellem kunderne, og de leverede services, som både sikrer, at vores kunder har de rigtige løsninger, samt at deres forretningsmæssige udfordringer håndteres professionelt.

En stor del af din tid bruges ude hos kunderne, hvor dit ansvar bl.a. inkluderer at:

  • Sikre kundernes nuværende og fremtidige succes med brugen af ESDH-systemet eDoc
  • Forberede og drive driftsmøder samt status- og styregruppemøder
Fujitsu A/S
Siemens A/S

Client Manager Enterprise Business EMEA

Ballerup

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsYou will be the driver for accelerated and sustainable growth of SI RSS and SI portfolio within Solution and Services, and with selected key customers, mapping out key decision makers, identifying their pain points, implementing the necessary strategy to increase revenue and sales.

You will have extensive knowledge on the customer's specific strategy, needs and business environment which will enable you to create opportunities for SI RSS portfolio, including qualified sales leads generation - cross border & cross BU.

Siemens A/S
LiqTech Holding A/S

Area Sales Manager for International Sales

Ballerup

Currently, we are looking for an Area Sales Manager for International Sales to help us strengthen and expand our global market position in commercial pool filtration.

We offer you an attractive posiion in an international company with great opportunities to develop your business, technology and leadership skills in an international context. We will offer you an attractive salary package with a base salary, performance-based bonus and other benefits.

LiqTech Holding A/S
Tryg Forsikring A/S

Transition Manager (barselsvikariat) hos Large Accounts & Special Risk, Tryg Commercial Lines

Ballerup

Har du lyst til at blive en del af en spændende og innovativ enhed, hvor du i en central rolle får mulighed for at arbejde tæt sammen med områdeledelsen samt bidrage til at skabe forretning gennem partnerskaber og store kundeforhold og samtidig arbejde med strategi, udvikling og kommunikation?

Vi er et nyt team på 10, med fuld fart på, og mangler lige nu en barselsvikar til at tage over for vores Transition Manager.

Tryg Forsikring A/S
Topdanmark Forsikring

Erhvervsassurandør - En unik chance hos Topdanmark

Ballerup

Har du erfaring med salg og rådgivning af forsikringer til det øvre erhvervsmarked, og motiveres du samtidig af at levere gode kundeoplevelser og salgsresultater, så er jobbet som erhvervsassurandør i Segment Erhverv måske noget for dig?

Det unikke ved denne stilling er, at du får frit spil til at skabe resultater, og du bliver belønnet for det. Hos os får du nemlig fast løn med både provision og bonus.

Topdanmark Forsikring
Tomma Consulting søger for Geoteam A/S
Gem
Tomma Consulting

Salgschef

Ballerup

Har du flere års erfaring som sælger af tekniske/teknologiske produkter – som f.eks. software og/eller hardware – er teknisk minded og har ambitioner om at blive salgschef for et mindre salgsteam?

Den nye salgschef/KAM vil få reference til virksomhedens adm.dir., og få ansvar for ledelse af 3 sælgere, og skal selv deltage aktivt i salgsarbejdet, som vil udgøre ca. 75-80% af jobbet.

Siemens A/S

Partner Support Professional

Ballerup eller Malmø

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsDet bliver dit ansvar at opbygge relationer med vores partnere for at øge vores forretningspotentiale.

Dine opgaver består hovedsageligt i håndtering af indgående telefonopkald og mails, guide vores partnere gennem partnerportal, besvare spørgsmål omhandlende finansielle ydelser, hjælpe med at oprette aftaler eller anden form for support til vores vigtige samarbejdspartnere.

Siemens A/S
Schneider Electric Danmark A/S

Multi-country Rotational Program: European Sales Account Manager for the Data Center Business

Ballerup, Kolding, Aarhus V, Ringsted, Odense SØ

Schneider Electric, a world leader in sustainability, invites passionate and ambitious graduates to embark on a life-changing adventure through our multi-country rotational program – “Schneider European Graduate Program”.

Benefits to you:

  • Attractive rewards and benefits that recognize your talent.
  • A passport to personal and professional growth and professional long-term career progression with international exposure and immersive cultural experiences.
Schneider Electric Danmark A/S
GoLearn Aps

Business Development Representative

Ballerup

Er du en dygtig kommunikator og ønsker du at være en del af et ambitiøst team?

Din mission er kort og godt: At starte en professionel dialog på telefonen og booke møder med direktører og HR-chefer på C-Level, som er beslutningstagerne for implementering af vores fremragende E-læring. Med på salgsmissionen har du 16 cool kolleger - inkl. vores hamrende dygtige Sales Executives, der sørger for at det møde du booker, bliver til endnu en glad GoLearn kunde.

GoLearn Aps

Customer Success Manager

Ballerup

Hos GoLearn søger vi en erfaren og handlingsorienteret Customer Success Manager, der ikke kun tager ansvar, men også har et skarpt øje for at udvikle ekstraordinære forbindelser til nogle af Danmarks største virksomheder.

Vi lægger stor vægt på kundetilfredshed, og vores kommende Customer Success Manager vil spille en nøglerolle i at sikre kundernes loyalitet gennem kompetent rådgivning og enestående kundeoplevelser.

Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Group Online A/S

Online Marketing Manager

Ballerup

Du kommer med på en travl og lærerig vækstrejse, og du bliver en del af en kultur hvor vi hjælper hinanden, har det sjovt og skaber resultater sammen. Vi tilbyder en stejl læringskurve hvor vi løbende har undervisningsmoduler, der har til formål at dygtiggøre vores marketingteam på godt 12 personer.

Du bliver en del af et sjovt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og kort mellem smil og highfives. Vi har et stærkt sammenhold med flere sociale arrangementer om året, fredagsbarer, en aktiv personaleforening og interne personaleklubber, fri parkering, tirsdagsslik og meget mere.

Group Online A/S
Group Online A/S

Junior Online Marketing Manager

Ballerup

Brænder du for online marketing, og motiveres du af at skabe succes for danske virksomheder i SMV-markedet? Så bliv en del af vores online marketingafdeling!

Stillingen er en attraktiv fuldtidsstilling som Junior online marketingspecialist. Du vil få en grundig oplæring i vores produkter og arbejdsgange, gennemføre interne uddannelser og på sigt stå for driften af egen kundeportefølje med produkter som SEO, Google Ads og Social Media Ads.

Du kommer med på en travl og lærerig vækstrejse, og du bliver en del af en kultur hvor vi hjælper hinanden, har det sjovt og skaber resultater sammen.

Group Online A/S
Gem

Mægler/sælger – en hverdag dedikeret til rådgivning og salg

Ballerup

Kunne du tænke dig at udfolde dine salgsevner i en meningsfuld rolle, hvor hvert salg er unikt, og dit hårde arbejde gør en skælsættende forskel for dine kunder?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Molly - Shopping Assistent
Gem

Country Manager Sweden

Ballerup

We are looking for an ambitious, entrepreneurial and Swedish-speaking Country Manager to help build, manage and grow the shopping assistant Molly in Sweden.

Indrykket:
Hentet fra The Hub
Gem

Sælger til international virksomhed

Ballerup

Trepko A/S søger en sælger til salg af pakke- og fyldemaskiner i fødevareindustrien.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV