15 jobannoncer matcher din søgning 15 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jan Nygaard AS

Servicerådgiver til Jan Nygaard AS i Glostrup - BMW & MINI

Som servicerådgiver hos Jan Nygaard AS, bliver din fornemmeste opgave at sikre, at det bookede arbejde på kundernes biler, er korrekt, og at alle detaljer er på plads. Du har en vigtig rolle, hvor du sørger for, at kundens besøg forløber på den bedste måde og understøtter en glidende proces med tilhørende høj kundetilfredshed.

Vi tilbyder mulighed for at arbejde med to af verdens mest attraktive brands. Du bliver en vigtig del af vores værkførerteam på en travl og nytænkende arbejdsplads. Du vil komme til at arbejde i et godt og aktivt arbejdsmiljø blandt topprofessionelle kolleger, der sætter en ære i at levere kvalitet både over for kunderne og dig.

Gem
Verisure

Manager for Sales Performance team

Glostrup

Do you have a passion for data and planning? And do you want to contribute to ensure the foundation for a solid, data-driven, and decision-making framework in Verisure’s Sales Organization?

You will become the Manager of an ambitious team working to provide with all the needed information and data to plan and execute the strategy across the business, based on analytical insights.

Verisure
Gem
Werd ApS

Account Manager

Glostrup

Se video om Werd ApS som arbejdspladsHar du erfaring med salg, og kunne du tænke dig en karriere i en international handelsvirksomhed, hvor du har mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt?

Du skal være god til relationsskabende salg og kunne drive, opbygge og vækste din egen portefølje af kunder.

Vi synes, det skal være rart at gå på arbejde – også om mandagen. Derfor gør vi os umage med at skabe en unik arbejdskultur, som vi gør meget ud af at dyrke både professionelt og socialt.

Werd ApS
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Wiik & Co. A/S

Spotter du tendenser inden for fødevaresektoren? Og har du flair for gode forretninger?

Glostrup

Wiik & Co. søger nu en dygtig sælger, som også kan bidrage til forretningsudvikling og identifikation af nye spændende kunder og varegrupper.

Samtidig ønsker vi en kollega, som deler vores ambition om at fremme bæredygtighed i den danske fødevareindustri.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet, og mulighederne er mange, da du selv vil være med til at præge dine arbejdsopgaver og sætte dit aftryk på organisationen.

Wiik & Co. A/S
Byggefakta A/S

Sales Executive til Markedsledende Vækstvirksomhed

Glostrup

Er du passioneret for salg og rådgivning af innovative digitale løsninger? Drømmer du om at være en del af en virksomhed, der er i fuld gang med en spændende vækstrejse? Hos Byggefakta har du muligheden for at bidrage til vores succes og være med til at forme fremtiden for byggebranchen.

Som en del af vores vækstrejse får du muligheden for at påvirke vores kulturudvikling og bidrage til vores fælles succes. Vi tilbyder en spændende hverdag med ansvar, selvstændighed og muligheder for faglig udvikling.

Byggefakta A/S
Gem
Verisure

Mødebooker

Glostrup

Er du klar til at blive en del af vores Mødebooking-afdeling? Her har du en spændende mulighed for at booke møder til vores Sikkerhedskonsulenter med kunder, der ønsker et uforpligtende sikkerhedstjek og tilbud på et alarmsystem.

Vi tilbyder:

  • En attraktiv lønpakke uden loft med en fast garanteret provision hver måned
  • Grundig onboarding og løbende træning. 
  • Gode karriemuligheder
Verisure
Rentokil Initial A/S

Marketingassistent

Glostrup

Til vores hovedkontor i Glostrup søger vi en glad og frisk marketingassistent, gerne med erfaring fra en lignende stilling indenfor B2B- og marketingsupport. Tiltrædelse snarest muligt, men hvis du er den rette kandidat, venter vi også gerne på dig!

Om jobbet:

  • Vedligeholdelse af vores marketingbibliotek, styring af vores marketinglager på alle vores lokationer.
  • Koordinering af grafiske opgaver mellem mediebureau, salg og service.
  • Bestilling, udvikling og medansvar for vores merchandise portefølje.
Rentokil Initial A/S
Invita Køkkener

Erfaren udadvendt køkkensælger

Glostrup

Hos Invita er vores vigtigste opgave at gøre vores kunders drømme til virkelighed. Derfor leder vi efter profiler, der kan tyde en kundes drøm og oversætte den til konkrete ideer til et nyt køkken, der skaber liv og glæde.

Du kan glæde dig til et alsidigt job, hvor du er omdrejningspunkt i hele processen – lige fra kunden træder ind af døren første gang til vores håndværkere strammer sidste skrue i kundens nye drømmekøkken.

Invita Køkkener
Skiferie.dk

Rejsekonsulent med flair for salg- og kundeservice søges til rejsebureau

Glostrup

Skiferie.dk oplever stor vækst og søger derfor en erfaren rejsekonsulent på fuldtid med stort gåpåmod og god energi, som vil være en del af vores dynamiske salgs- og bookingafdeling. Skiferie.dk er blandt andet Danmarks største udbydere af skirejser til Norge og Sverige.

Opgaver:

  • Behandling af alle former for kundehenvendelser (telefonisk og mail)
  • Håndtering af onlinebookinger
  • Udarbejdelse af rejsetilbud
  • Diverse administrative opgaver i løbet af sæsonen
danbolig Vallensbæk

Ejendomsmægler trainee med ambitioner

Vallensbæk Strand og Glostrup

Drømmer du om en fremtid som ejendomsmægler, og kunne du tænke dig et job i en mæglervirksomhed, hvor høj faglighed, godt kollegaskab og uformel omgangstone er i højsædet?

Du vil over et 2-årigt traineeforløb komme omkring alle dele af ejendomshandelen, men dit primære fokus i dagligdagen vil være salgsorienteret.

Du vil således skulle fremvise boliger for mulige købere, afholde åbent hus-arrangementer, opsætte til salg skilte, foretage opsøgende salg og desuden assistere ejendomsmæglerne på kontoret med hjælp til løst og fast.

Gem
Verisure

Salgskonsulent til Inhouse Sales

Glostrup

Er du resultatorienteret og motiveres af at sælge tryghed på udgående telefonopkald?

I rollen om Salgskonsulent er din fornemmeste opgave at skabe tryghed til nye kunder, ved at skræddersy og sælge en unik sikkerhedsløsning til den enkelte kunde.

Det er derfor afgørende, at du i dialogen med kunden gør dit ypperste for at forstå kundens behov, men ligeledes formår at skabe behov ud fra din viden om sikkerhed.

Du bliver en del af et stærkt team med en performance kultur, hvor forandringer og humor er en naturlig del af hverdagen.

Verisure
Academic Work søger for All Ears
Gem
Academic Work

Deltidsmedarbejder

Glostrup

Trives du med at tale med mennesker over telefonen, og kan du arbejde mindst 20 timer om ugen?

Vil du være en del af en helt speciel arbejdsplads, hvor socialt sammenhold er i højsædet og hvor du gør en forskel hver eneste dag?

Du bliver en del af Danmarks måske mest unikke fundraising team. De fleste af dine kollegaer er nemlig blinde eller svagtseende, så du kommer helt sikkert til at lære at se verden på en ny måde. Samtidig bliver du en del af et meget socialt og hjertevarmt team, som sætter pris på fællesskab og humor.

Academic Work
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
Miele A/S

Kommercielt orienteret Contract Manager til Miele Professional i Glostrup

Glostrup

Du kommer fortrinsvis til at have daglig kontakt til både vores kunder og Account Managers, men også øvrige kollegaer i virksomheden.

Du får et alsidigt og meget kundefokuseret job med hele Danmark som marked. Hovedopgaven består i, at fastholde og videreudbygge vores forretning indenfor serviceløsninger.

Du får et tæt samarbejde med vores Account Managers gennem f.eks. løbende træning i salg af kontrakter og gensidig.

Miele A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV