16 jobannoncer matcher din søgning 16 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
TDC NET

Commercial Manager

København SV

Join us and become a part of the Value Management team within TDC NET Commercial & Partners, responsible for setting the commercial direction and delivering key strategic projects in TDC NET. Join our new team in charge transforming the portfolio management into value revenue growth driven project prioritization.

We are a small new team who are motivated and enthusiastic – and most importantly, we have a very informal and embracing culture with a great focus on personal development. This is a great opportunity to work with highly impactful projects, while having fun with great colleagues across the organisation

Nikolaj Oldenburg, Head of Value Management
Gem
Nuuday

MarTech Specialist

København SV

You will be at the very center of executing the marketing efforts of Nuuday brands such as YouSee and Telmore. You will build and execute journeys and campaigns in close dialogue with marketeers.

What we offer to you

  • The chance to work in a dedicated MarTech team supporting different brands within Nuuday
  • The chance to work with the Adobe Experience Platform, AJO, CJA and Adobe Campaign etc.
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

STARK Danmark

Salgsrådgiver - Projekt

København SV

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger primært til professionelle kunder.

Jeg er vild med vores strategi, fordi den klare røde tråd gør det nemmere for mig, hver dag, at give kunderne en god oplevelse, når de handler i forretningen.

- Carsten Lund, medarbejder i STARK
STARK Danmark
DGI Storkøbenhavn

Udviklingskoordinator til Kanalbyens IF

København SV, København V

Brænder du for foreningsidræt og udvikling, og kan du rekruttere medlemmer samt motivere trænere og frivillige? Så er det måske dig, vi leder efter!

Til at sikre succes med dette projekt søger vi en udviklingskoordinator til at samarbejde med bestyrelsen om at drive, organisere og udvikle bæredygtige lokalt forankrede fællesskaber.

Vi tilbyder en stilling med stort ansvar, ejerskab og indflydelse på foreningens udvikling.

DGI Storkøbenhavn
Falck Danmark A/S

Junior Channel Manager til Falck Erhverv

København SV

Falcks Erhvervsafdeling oplever konstant vækst, og vi søger en stærk kommerciel profil til at støtte og udvikle vores salgsaktiviteter. Hvis du er dygtig til at styre kampagner, har flair for tal og kan udvikle strategier til at øge salget, så er det måske dig, vi leder efter til vores team!

Som Channel Manager i Falck Erhverv vil dit primære ansvarsområder være at styrke vores forretningsudvikling og vækststrategi, samt sikre at vores Team af dygtige sælgere har redskaberne til at levere på deres salgsmål.

Falck Danmark A/S
Gem
Telenor

Training Specialist

Aalborg eller København SV

Ønsker du en hovedrolle i udviklingen og eksekveringen af træningstiltag på tværs af Telenors eksterne partnerskaber og har du en entreprenør gemt i maven?

I rollen som Training Specialist spiller du en væsentlig rolle i opbygningen af relationer med vores eksterne partnere og Performance Specialister. Her handler det ikke blot om at skabe Fantastiske forbindelser, men også om at pleje dem gennem løbende dialog og tæt samarbejde med henblik på at forstå deres behov og sikre et solidt partnerskab.

Centrum Personale A/S søger for BMW Danmark A/S
Gem
Centrum Personale A/S

BMW Danmark søger Area Manager til eftermarkedet

København SV

Kan du sætte dine erfaringer inden for kunderejsen og eftermarkedet i spil? Vil du bidrage til at udvikle fremtidens bilforhandlere og servicepartnere ved at skabe engagement, motivation og gode resultater omkring dig? Har du et innovativt og helhedsorienteret mindset?

Du bliver en del af et engageret team, der har fokus på forretningsudvikling og Premium kvalitet – præcis som BMW er kendt for.

Din primære opgave bliver at udvikle og implementere indsatser, der skal styrke BMW’s eftermarked. Dermed får du mulighed for at gå i dybden med hele kunderejsen – i tæt samarbejde med BMW Danmarks dedikerede forhandlere, servicepartnere samt dine kolleger på både det danske og nordiske hovedkontor.

Centrum Personale A/S
Gem
Telenor

Senior Key Account Manager

København

I rollen som Senior Key Account Manager vil du agere bindeled mellem Telenors produkter og vores erhvervskunders kommunikationsbehov. Dermed får du mulighed for at arbejde sammen med nogle af Danmarks største virksomheder.

Som vores nye Senior Key Account Manager vil din fornemmeste opgave blive at udvikle og vedligeholde relationer med nogle af de mest indflydelsesrige virksomheder i Danmark. Du kommer til at lære om deres forretningsmodeller og udvikle strategier, der kan hjælpe dem med, at nå deres mål.

– Adam Gravesen, Head of Key Accounts
Gem
Telenor

Head of CLM

København

Kan sublime kundeoplevelser, kundeloyalitet og profitabel forretning forenes på det danske telemarked? Absolut - og det er her, du kommer ind i billedet. Som vores nye Head of CLM bliver det din og dit teams mission, at skabe vækst og øge værdien af vores kundebase for både Telenor og CBB bestående af +1.200.000 glade kunder. Dette opnås gennem særlige og unikke købs- og serviceoplevelser i hele kundens livscyklus, lige fra akkvisition til win-back. Interesseret?

I Digital & CLM er vores primære mål at optimere værdien fra både nye og eksisterende kunder gennem relevante salg- og serviceoplevelser.

Det Faglige Hus Forsikring

Forsikringsrådgiver

København SV

Vi søger en dygtig forsikringsrådgiver, der brænder for at levere sublim kunderådgivning og salg til vores kunder.

Ud over salg til vores kunder, så leder vi også efter en kollega, der elsker forsikringsfaget og dermed elsker at rådgive og sparre sammen med kollegaerne i teamet.

Vi er et nystartet team (startede op den 1. marts 2024), hvor du får kolleger med masser af energi, entusiasme og vindermentalitet.

Gem
EFKT A/S

Head of Marketing

København SV

Er du passioneret for at skabe markant tilstedeværelse på markedet og lede et team mod succes? Besidder du dygtigheden til at transformere marketing fra et delvist omkostningscenter til en væsentlig indtægts- og profitgenerator?

Som Head of Marketing vil du spille en afgørende rolle i udviklingen og implementeringen af marketingstrategien for EFKT & Zigna, med det formål at styrke vores value proposition og opfylde forretningsbehovene. Dine nøgleopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Udvikling af marketingstrategi for at understøtte vores value proposition og forretningskrav.
  • Ledelse af performance marketing ved at eksekvere og følge op på digitale kampagner på Linkedin, Meta, og Google.
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
Nuuday

Commercial Manager med flair for salg og forretningsudvikling

København SV

Du har muligheden for en karriere i en stor virksomhed, hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi tilbyder en spændende rolle i et udviklende miljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Din rolle bliver at varetage den kommercielle dialog og udvikling af eksisterende partnerskaber, og i samarbejde med teamet skabe de optimale betingelser for den fortsatte udvikling af vores samarbejdspartnere.

Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Mindmill Denmark

Norsktalende mødebooker

Mulighed for hjemmearbejde

Brænder du for kommunikation, og elsker du at skabe nye relationer?

Så har du nu muligheden for at tilegne dig dybdegående viden om og opbygge erfaring med telemarketing, hvor dit primære arbejde vil bestå i at skulle tage kontakt og skabe dialog med en række af de største B2B-virksomheder i Danmark, såvel som i udlandet.

Du kan arbejde mellem 1 – 36 timer ugentligt og gøre det hjemmefra eller på kontoret i Aarhus.

Mindmill Denmark

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV