7 jobannoncer matcher din søgning 7 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Semler Gruppen

Leasing Rådgiver til Semler Premium i København

København N

Er du skarp til at skabe en tæt og tillidsvækkende dialog med kunderne, samt formidle de forskellige rammer og muligheder der er indenfor leasing?

Som leasing rådgiver vil du sammen med dine kolleger være ansvarlig for håndtering af vores leasingportefølje. Vi tilbyder en stilling i et spændende og udfordrende miljø med dygtige kolleger. Der er tale om et job, der giver dig god mulighed for faglig og personlig udvikling i en dynamisk virksomhed.

Udviklingsplatformen for Scenekunst S/I

Udviklingsproducent

København N

Motiveres du af at understøtte nogle af Danmarks dygtigste scenekunstnere i det frie felt, med at udvikle deres kunstneriske og producentfaglige virke?

UP’s formål er at udvikle og opkvalificere den frie scenekunst, med særlig fokus på forbedrede produktionsvilkår, styrkelse af entreprenørskab, bæredygtighed og internationalisering, øget sammenhængskraft og samarbejde i dansk scenekunst, samt synlighed for den frie scenekunst generelt.

Foreningen FRAK

Ambitiøs afdelingsleder med byggeteknisk forståelse, ledelseserfaring og lyst til at gøre unge gode til at arbejde

København N

Har du hænderne godt skruet på og lyst til at gøre en forskel for byens unge? Vi søger en faglig dygtig og ambitiøs kollega, der har lyst til at stå i spidsen for Anlæg og Vedligeholdsafdelingen i FRAK, hvor unge prøver kræfter med bl.a. at bygge gangbroer og plante træer.

Du har salgsansvar og skal være med til at professionalisere afdelingen ved at skabe struktur og ved at lede en personalegruppe bestående af 2 sekretariatsmedarbejdere og 10-20 deltidsansatte.

Vi tilbyder stor fleksibilitet i form af antal arbejdstimer, man ønsker sig, fleksible arbejdstimer og mulighed for hjemmearbejde.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Salgschef for Varebiler / Erhvervskøretøjer

Birkerød, Farum, Gentofte, Herlev, København N, Rødovre

Krogsgaard-Jensen A/S er en veletableret virksomhed inden for bilbranchen med fokus på salg og service af person- og varebiler.

Indrykket:

Content Marketer - Danish Speaker

København N

Hi all Content Marketer out there 👋 are you the one who can do magic regarding content 🪄 and has a sharp 👁 for numbers?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV