5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Comwell

Meeting Designer, Comwell Copenhagen Portside

Nordhavn

Hos Comwell vil vi være de absolut bedste inden for møder og konferencer, derfor kommer du og teamet til at spille en central rolle på hotellet. Som Meeting Designer på Comwell Copenhagen Portside vil du sammen med teamet bidrage til, at vores gæster får den særlige og ægte oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Udover at levere en høj kvalitet og service i vores mødeprodukt, vil du også få et udfordrende, selvstændigt og detaljeorienteret job, hvor formidling af information til resten af huset er i højsæde.

Du vil få en spændende hverdag fuld af udfordringer og du får mulighed for selv at sætte dit præg på tingene, hvor der er stor fokus på samarbejde og medarbejdertrivsel.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
Audo A/S

Sales Coordinator (Contract and Retail)

Nordhavn

In this role, you will supporting our European sales agents who operate both within retail and contract, and serve as a liaison between them and Audo Copenhagen.

In close cooperation with your 9 very committed colleagues in Audo Sales Support, you will be

  • providing service excellence and administrative support to our customers and sales responsible
  • in daily contact with our sales team, purchase, warehouse, finance, and suppliers

We offer a full-time position in a design-driven and rapidly expanding company.

Audo A/S
Gem
Specsavers

Store Designer

Nordhavn

Se video om Specsavers som arbejdspladsDo you dream of designing great looking retail stores across multiple markets? And are you a detailed multi-tasker, able to keep track of many different projects and criteria?

As a Store Designer, you’ll handle all aspects of store design and layout production. This includes everything from designing shopfronts, through to the retail, dispensing, clinical and staff areas of our stores.

Specsavers
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV