25 jobannoncer matcher din søgning 25 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Sparta Atletik og Løb

Kundeservicemedarbejder

København Ø

Se video om Sparta Atletik og Løb som arbejdsplads

Lige nu supplerer vi teamet med en fast kollega på deltid. Du kommer til at arbejde sammen med vores serviceleder og et lille, fast team, der hentes ind i travle perioder.

Dine kerneopgaver bliver:

  • Personlig kontakt med Spartas medlemmer i åbningstiden
  • Salg af klubtøj
  • Besvarelse af kundeservicetelefon og -mail
Sparta Atletik og Løb
Gem
UNHCR

Fundraising Acquisition Associate

København

Vi søger en ambitiøs og målrettet digital acquisition- og kampagneekspert til UNHCR’s dynamiske fundraising-team i FN Byen i København. Vi har brug for dig, som har erfaring med at udvikle effektive hvervekampagner på sociale medier og i digitale kanaler, herunder også paid search, sms og printannoncering. Du elsker at udvikle effektive kampagner, er visuelt sikker og har en skarp pen til at skrive fængende tekster, der sikrer konvertering.

Sammen med dygtige danske og internationale kollegaer i både FN Byen i København og fra hele verden har du nu mulighed for at arbejde for en af de største globale humanitære organisationer – og med en af vores tids største udfordringer.

Gem
Relatel

Teamleder til Relatels KAM-team

København Ø

Er du en resultatorienteret og strategisk tænkende leder inden for B2B-salg?

Du vil få det daglige ansvar for et KAM-team bestående af 10 motiverede og engagerede sælgere, som primært opererer i spændet af virksomheder med 20-200 ansatte. Du vil stå for at motivere og udvikle medarbejderne i dagligdagen i tæt samarbejde med en salgscoach.

Vi tilbyder en hverdag, hvor vi arbejder motiveret, tænker klart og drømmer stort.

Experian A/S

Telesales Account Manager

København Ø

Er du en af de bedste Telesælgere i Danmark eller har du potentiale til at blive det?

Vil du arbejde med kvalitetsprodukter som eksempelvis RKI, Experian virksomhedsdata og rapporter? Hvis du samtidig brænder for salg via telefonen og elsker kundekontakt, så er det dig, vi søger.

Hos Experian tilbydes du den rette salgstræning, og du har hver dag et af Danmarks mest kendte varemærker i ryggen, Og naturligvis får du en karriereplan målrettet til dig, hvis du ønsker det og hvis du har ambitioner om en karriere inden for salg. Som medarbejder har du adgang til fitnesscenter, frokostordning, sundhedsforsikring, aktieoptionsprogram, fri telefon og internet.

Gem
UNHCR

PSP Associate (PPH)

Copenhagen

Do you want to work with private sector partnerships and fundraising for UNHCR, the UN Refugee Agency, in Denmark? We are looking for a maternity cover to join our growing team developing and driving partnerships with some of Denmark’s leading foundations and corporates.

Based in UN City in Copenhagen you will become a part of this exciting work. You will help create results that have an impact on one of the most pressing global agendas and have a unique opportunity to develop and strengthen your competencies and professional network in a dynamic workplace.

Gem
Transact

Senior Search Manager

København Ø

Brænder du for at arbejde med avanceret søgeordsannoncering, og ønsker du at bruge din viden til at rådgive nogle af Danmarks største og mest udfordrende search annoncører?

Som Senior Search Manager får du ansvar for din egen kundegruppe, og du bliver en del af et dedikeret team, som arbejder med annoncering på Google og alle de andre søgemaskiner.

Vi tilbyder en karriere i Nordens stærkeste digitale team. Der er ingen arbejdsdage der er ens, og vores dedikerede fokus på at levere det absolut førende produkt i markedet sikrer, at du hele tiden flytter dig både personligt og fagligt.

Transact
Medicinrådet

Medicinrådets sekretariat søger en afdelingsleder til Strategi og kommunikation

København Ø

Er du en kompetent leder, som vil bidrage til udviklingen af en organisation, der har stor bevågenhed, og som kan lede og inspirere dine medarbejdere og sikre et stærkt samarbejde på tværs af organisationen?

Du vil blive leder for den nyoprettede afdeling Strategi og kommunikation, der har 9 medarbejdere. Du vil sætte retning for afdelingen, der skal integrere strategi, kommunikation, jura, processer og afdelingens øvrige opgaver.

Du vil blive en del af en rummelig og fleksibel arbejdsplads, hvor vi sætter en lyttende og motiverende omgangsform højt og lægger vægt på samarbejde, åbenhed og dialog.

Tour Partner Group Nordics

Senior Event Project Manager

Copenhagen

Se video om Tour Partner Group Nordics som arbejdspladsAs a Senior Event Project Manager, you will be part of our HORIZONS team in Copenhagen.

This will involve some of the following activities:

  • Coordination and servicing of MICE Groups, site inspections and Fam trips.
  • Creating PowerPoint proposals and Excel costings from a given template.
  • Supporting the Mice Team with logistical and administrative support.

We have an active social scene involving team outings, activities & social evenings.

Tour Partner Group Nordics
Alm. Brand Group

Kommunikationsrådgiver, der brænder for SoMe og PR

København Ø

Er du skarp på brugen af sociale medier, og tænder du på at skabe overskrifter i aviser og på tv? Nu søger vi en kommunikationskollega med erfaring og ekspertise indenfor især sociale medier og PR.

Dine vigtigste opgaver bliver at udvikle og drive en konsistent SoMe-indsats på vores corporate LinkedIn-pages og vores talspersoner.

Alm. Brand Group
Qvortrup Administration A/S

Bliv kundechef hos Qvortrup

København Ø

Er du en erfaren ejendomsadministrator med passion for ejendomme og kendskab til foreningsretten?

Vores kundechefer er det professionelle bindeled mellem vores kunder og ejendomsadministrationen, og jeres absolutte kerneopgave er at sikre effektiv og værdifuld drift og administration af jeres respektive kundeporteføljer.

Som arbejdsplads tilbyder vi bl.a. et spændende og udfordrende arbejdsmiljø samt mulighed for personlig og faglig udvikling

Gem
Relatel

Key Account Manager - Relatel

København Ø

Vi er lige nu på udkig efter en ny kollega til vores Key Account Manager-team, der vil være med til at vækste og erobre en større del af SMV markedet på telefoni og omstillingsløsninger!

Som KAM vil det meste af din dag gå med at kontakte potentielle kunder og assistere dem med at finde den bedste løsning, samtidig med at du sikrer et positivt og sikkert salgsforløb. Du bliver helt sikkert en succes i din rolle, hvis du besidder stor erfaring inden for mødebooking samt eksekvering heraf.

British Embassy Copenhagen

Public Diplomacy Officer (DEN24148)

Copenhagen

The British Embassy in Copenhagen is recruiting a self-driven, creative and delivery-focused individual with public diplomacy and/or communications experience to deliver the Embassy’s public diplomacy work, a key priority for the UK Ambassador to the Kingdom of Denmark.

You will work directly to the Ambassador and Head of the Communications, Public Diplomacy and Climate Team to organise and deliver a variety set-piece events and coordinate content for digital platforms and campaigns. You will play a central role in strengthening the Embassy’s influence to the Danish government, public and wider civil society to promote the close and long-standing relationship between the UK and Denmark.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Sparta Atletik og Løb

Dynamisk og erfaren kommerciel chef

København Ø

Sparta Atletik & Løb søger en dynamisk og erfaren kommerciel chef til at lede vores kommercielle strategi.

Se video om Sparta Atletik og Løb som arbejdsplads

Med en unik position inden for events, løbetræning og atletik ønsker vi at styrke vores partnerskaber og sponsorrelationer. Vi leder efter en erfaren og strategisk tænkende kommerciel chef med stærke analytiske kompetencer, som samtidig kan mestre balancen mellem det kommercielle fokus og foreningens bløde værdier.

Sparta Atletik og Løb
Kromann Reumert

Barselsvikariat: Kommunikationskonsulent med skarp pen og stærk digital profil

København Ø

Se video om Kromann Reumert som arbejdspladsEr du en talentfuld skribent med flair for strategisk branding? Vi søger en alsidig og dygtig kommunikationskonsulent til et 12 måneders barselsvikariat, der trives i krydsfeltet mellem dybdegående skrivekunst og strategisk tænkning i branding.

Du vil spille en central rolle i eksponeringen af vores brand og være ansvarlig for at producere fængende og overbevisende indhold, der styrker vores synlighed og brand. Dette inkluderer alt fra hjemmesidetekster, nyhedsbreve og SoMe indhold til artikler og andet kommunikationsmateriale.

Kromann Reumert
Gem
cBrain A/S

UI/UX Designer søges til softwarehus

København Ø

Se video om cBrain A/S som arbejdsplads

cBrain leverer forretningskritiske systemer, der understøtter arbejdet for mere end 20.000 brugere fordelt mellem størstedelen af landets ministerier og styrelser samt en række udenlandske myndigheder.

Vi søger nu en UI/UX Designer til at sikre, at vi udvikler de bedste løsninger til vores kunder og brugere på tværs af alle vores systemer. Vi tilbyder alsidige opgaver og stor frihed under ansvar.

cBrain A/S
Becksöndergaard ApS

Sales Operations Coordinator

København Ø

Som Sales Operations Coordinator får du ansvaret for en række centrale opgaver i Becksöndergaards salgsafdeling med reference til virksomhedens Head of Sales.

Du bliver en del af et inspirerende brand med ambitiøse vækstmål og vil indgå i et stærkt team af passionerede og kompetente kollegaer.

Vi tilbyder en spændende rolle i en dynamisk modevirksomhed.

Gem
Omada A/S

Field Marketing Specialist

Copenhagen

Omada is searching for a highly talented Field Marketing Specialist to join our marketing team. You will be responsible for planning and execution of events in all of our six regions reporting to our CMO.

You will also be in charge of building and executing the region-specific partner marketing plans, in close collaboration with our Partner team and Regional Sales leaders.

Omada A/S
Temp-Team A/S recruiting on behalf of client
Gem
Temp-Team A/S

Sales Development Specialist -STU

Copenhagen

On behalf of one of the world’s largest tech companies (North of Copenhagen) we are looking for dynamic and skilled business development and sales profile to join the company as a Sales Development Lead for their Specialized Team Unit (STU).

The company’s ecosystem is at the forefront of bringing this powerful mission to life, and it will be you and the rest of the sales team (within this business unit), that will drive the transformation.

As a Sales Development Lead, you will have the opportunity to demonstrate your advanced skills in strategy, sales and execution to drive the acceleration of this business unit.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV