61 jobannoncer matcher din søgning 61 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Markedsføring/Danish Marketing Association

Agency & Client Manager

København K

Vi søger en passioneret Agency- & Client Manager til vores dynamiske kommercielle salgsteam.

Som Agency & Client Manager vil din primære opgave være at præsentere vores mange løsninger og muligheder til medie- og reklamebureauer samt annoncører i din portefølje.

Vi tilbyder et spændende job i en organisation med topkvalificerede kolleger, som alle vil medvirke til, at dit fremtidige arbejdsliv, hos os, bliver succesfuldt, udfordrende og lærerigt.

Stelton A/S

Kundeservicemedarbejder

København K

Brænder du for kundeservice og skandinavisk design? Så er du måske vores nye medarbejder i kundeservice/internt salg.

Du bliver en del af et dygtigt og engagereret back office team, som servicerer vores kunder og vores salgsteam.

Vi tilbyder bl.a.

  • Et udadvendt job med mange kontaktflader med danske og internationale kollegaer og samarbejdspartnere. Stelton eksporterer en stor andel af sin omsætning.
  • Et job i et team, hvor vi har en uhøjtidelig omgangstone og et godt arbejdsmiljø
  • Fuldtidsstilling
Storm Group

Få fordelene ved et fuldtidsjob, uden at skulle arbejde 40+ timer om ugen

København K

Det er ret nice at der i Storm Group er en stor del frihed under ansvar og så er der sindssygt gode vibes, både ude hos kunderne og inde på kontoret.

– Zascha, salgscoach i Storm Group

Se video om Storm Group som arbejdsplads

Lyder det som noget for dig? Og kan du se dig selv i et superfleksibelt job, hvor to dage ikke er ens, og hvor du hver dag møder dine kunder ansigt til ansigt – så er du havnet det helt rigtige sted!

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Fleksible arbejdsdage = du bestemmer selv, hvornår og hvor meget du vil arbejde
  • Grundig oplæring – erfaring er ikke krav
  • ”Hands on” ledere med mange års erfaring i direkte salg
  • En ”Great Place To Work” anerkendt arbejdsplads

Fanget din interesse? Så ansøg i dag!

Storm Group
Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Client Partner – Banking and Financial Services – BFS

Copenhagen

Se video om Cognizant Technology Solutions Denmark ApS som arbejdspladsWe are looking for a business leader with deep domain experience in Danish and Financial Services industry, to work with our clients in this sector and to drive their strategic business transformation agenda.

This includes aspects such as business and technology transformation, digital initiatives, and Outsourcing/Automation programs for Business process (BPO) as well as for IT.

Build and manage executive level relationships, acting as senior point of contact. Act as the overall leader of the account team, setting and driving strategy.

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS
Gem
Opoint

Sales Executive

Copenhagen

Would you like to join our exciting journey and help us strengthen Opoint’s position as the leading global web news data provider? Are you a door opener, a network builder and one who creates engagement? If so, then you could be our new Sales Executive!

As a key member of Opoint’s Sales team, you will play a pivotal role in expanding our client base across diverse industries and global markets. This position offers exceptional opportunities for career growth within the international sales landscape, providing firsthand experience in customer development and exposure to various sectors.

Opoint
Kompetent søger for Retriever Danmark A/S
Gem
Kompetent

Account Manager – New Business

København K

Er du passioneret omkring at transformere data til værdifuld indsigt og arbejde i en værdidrevet og innovativ virksomhed?

Som en del af salgsteamet, spiller du en central rolle i at opbygge og vedligeholde stærke relationer med nye kunder gennem en passioneret og troværdig formidling af værdien af virksomhedens ydelser.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke med bonusordning, fleksibilitet med hjemmearbejde to dage om ugen, målrettet salgstræning og gode interne udviklingsmuligheder.

Kompetent
Niels Brock

Head of Commercial/netværkschef til Jesper Buchs Iværksætterakademi

København K

Vi søger en udadvendt og visionær netværkschef, der brænder for iværksætteri og gerne med undervisningserfaring.

Din vigtigste opgave er at knytte stærke relationer til interne og eksterne samarbejdspartnere for at løfte og udvikle uddannelsen, så den bliver ved med at møde fremtidens behov for engagerede, dedikerede og kreative iværksættere.

Du bliver en del af et kollegialt fællesskab med højt til loftet og en stor omsorg og interesse for hinanden. Vi har vilje og lyst til udvikling, og der er afsat ca. 10% af arbejdstiden til udvikling hos alle.

Niels Brock
Berlingske Media

Videnskabsjournalist til Weekendavisen (vikariat)

København

Weekendavisen leder efter en dygtig skribent, som kan omsætte forskning til fængende journalistik.

Weekendavisen leder efter en dygtig skribent, som har lyst til at forvandle forskning og viden til journalistik – både digitalt og i vores smukke papiravis.

Du vil være tilknyttet sektionen Ideer, som skriver om videnskab i bred forstand: fra kvantecomputere og galaksesammenstød til børneopdragelse, sundhedstrends og følelseshistorie.

Vi udfolder det evigt fascinerende og skriver om forskeres nye gennembrud, men bruger også videnskaben til at forstå aktuelle tendenser og til at efterprøve de påstande, der skubbes frem og tilbage i samfundsdebatten.

Flying Tiger Copenhagen

Store Design Specialist

Copenhagen

Do you have a natural flair for Retail Store Design?

Would you like to support us in our store design and expansion process?

Flying Tiger Copenhagen is looking for an independent and reliable Store Design Specialist to join our Property & Expansion team as a maternity cover. Maybe it’s you!

Spilbræt.dk ApS

Marketing Specialist med speciale i trade marketing til B2B brætspilsvirksomhed

København K

Hvis du har erfaring inden for B2B-marketing, kan skrive fængende tekster, lede marketing projekter inhouse og med eksterne partnere, er skarp i sociale mediestrategier og er dygtig til at analysere effekten af de marketingtiltag, du sætter i søen, så er du den rette kandidat til os.

Hvad kan vi tilbyde dig

  • Mulighed for at være en central nøgleperson ift. virksomhedens vækst og udvikling
  • Et tæt samarbejde med ledelsen om strategien
  • Et velbalanceret arbejdsmiljø
Ghost Ship Games ApS

Game designer

København K

If you are interested in Game Design, and you are naturally organized and proactive, then we have the job for you!

As our employee, your contributions will be seen by millions of players worldwide. Our game Deep Rock Galactic proudly ranks among the top 50 most highly ranked games on Steam, boasting one of the warmest and most active player communities out there. Our close interaction with our community is at the core of our Open Development approach.

Ghost Ship Games ApS
Fagbladet Folkeskolen

Visionær og engageret redaktionschef

København K

Er du en redaktionel leder, som er vant til at skabe begejstring, tillid og resultater på en travl arbejdsplads fuld af forandringer?

Den danske folkeskole er i fokus som aldrig før. Som redaktionschef får du ansvaret for, at Fagbladet Folkeskolen laver journalistik på alle platforme, som er både dagsordensættende, skolenært og debatskabende.

Fagbladet Folkeskolen
Økonomistyrelsen

Kunde- og kommunikationsmedarbejder søges

København K

Kan du bygge bro mellem forretning og kunder gennem kommunikation? Brænder du for at anvende dine kompetencer som ”oversætter”, og vil du være med til at navigere, samarbejde og motivere i et fagligt spændende miljø?

Du bliver ansat i Team Udvikling og Kontrakt. I rollen hjælper du ledere, kollegaer og samarbejdspartnere med kunde- og kommunikationsopgaver, og der er derfor attraktive udviklingsmuligheder i kombinationen af formål, fællesskab og faglighed.

Hjemmearbejde kan løbende aftales mellem chef og medarbejder, når det er foreneligt med opgavevaretagelsen.

Det Kgl. Bibliotek

Musikproducent til Det Kgl. Bibliotek, Den Sorte Diamant

København K

Det Kgl. Bibliotek søger en musikproducent til bibliotekets Kulturafdeling. Musikproducenten skal deltage i planlægningen af og være praktisk ansvarlig for afviklingen af koncerter i Den Sorte Diamant.

Vi søger en musikproducent, der brænder for at skabe den bedste koncertoplevelse for både musikere og publikum, og vægter følgende kompetencer: Musikvidenskabelig uddannelse med særlig interesse for og viden om musikgenrerne klassisk og jazz.

Du vil få et bredt indblik i det danske og internationale musikliv.

Det Kgl. Bibliotek
Bygge- og Anlægsavisen

Key Account Manager

København

Vi leder efter en erfaren og dygtig Key Account Manager til at varetage dialogen med vores kunder om de mange forskellige markedsføringsmuligheder – både på print og digitalt.

Du overtager en eksisterende kundeportefølje, og det er en stor fordel, hvis du kender byggebranchen og dens aktører, da du skal kunne tage dialogen direkte med den øverste ledelse i virksomhederne i din portefølje, hvor du fungerer som en strategisk tænkende og seriøs sparringspartner omkring deres markedsføring.

Og på samme måde, som der i byggeriet sker store forandringer, så er mediebilledet på samme måde inde i en interessant udvikling, hvor vi bevæger os mod digitale universer.

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Erfaren presserådgiver til Fødevareministeriet

København K

Vil du være med til sætte dagsordenen, når den sparsomme spalteplads til den gode historie kræver kreativitet og den rette vinkel? Fødevareministeriet søger en faglig robust, initiativrig presserådgiver eller journalist til ministeriets presseafdeling.

Vi har stor tillid og respekt for hinanden, er gode til at samarbejde, har det sjovt sammen, og vi tilstræber en god balance mellem privatliv og arbejdsliv.

Sambla Group

Salgskonsulenter til Københavns fedeste arbejdsplads!

København K

Ønsker du at indgå i et socialt team med andre unge, hvor positiv energi, højt humør, fejring af succeser og sammenhold er en stor del af dagligdagen?

Din opgave består i at hjælpe og rådgive eksisterende kunder med udfyldning af deres låneansøgning over telefonen. Sambla Group hjælper kunder med at sammenligne lån online.

Vi tilbyder dig

  • En stærk kultur med positiv og god energi
  • Værdifuld viden om salg og rådgivning
  • Kontorplads i hjertet af København
Sambla Group
Kongernes Samling

Sommerværter til serviceteamet på Rosenborg Slot og Amalienborgmuseet

København K

Vil du være med til at skabe spektakulære oplevelser for vores gæster på Rosenborg Slot og Amalienborgmuseet? Vi søger lige nu engagerede og imødekommende sommerværter til at sikre den bedst mulige gæsteoplevelse i vores travle højsæson.

Serviceteamet er det første gæsterne møder, og som servicevært bliver det dit ansvar altid at give den bedste service og sikre, at alle gæster får den relevante information i forbindelse med deres besøg.

Du vil blive en del af et ambitiøst team, hvor vi supplerer hinanden med opgaverne og sammen skaber de gode oplevelser.

Hotel D'angleterre

PR & Marketing Specialist (Barselsvikariat)

København K

d’Angleterre, den ikoniske hvide dame på Kongens Nytorv, søger en PR & Marketing Specialist til et barselsvikariat, der løber frem til april 2025.

Eksempler på opgaver:

  • Udvikle hotellets hjemmeside i tæt dialog med husets mange afdelinger
  • Tekstforfatning

Du vil have ansvar for at føre tilsyn med udvalgte digitale platforme, interne og eksterne, være den primære kontakt for PR-aktiviteter samt bistå med at skabe digitalt indhold til hotellet og dets mange outlets.

Hotel D'angleterre

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV