21 job matcher din søgning 21 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 21 resultater.
Greve KommuneCenter for Børn & Familier søger én psykolog 37 timer pr. uge. Der er tale om en projektansættelsen fra den 1. maj 2020 - 31. december 2022. – Stillingen er med mulighed for fastansættelse

Greve Kommune

Vil du være en del af den ambitiøse udvikling i Greve Kommune, når der sættes fokus på psykisk sårbare unge i projekt Unge I Balance? Så har du nu muligheden for, at blive en del af et stærkt team i Center for Børn & Familier.

Center for Børn & Familier arbejder for- og med børn, unge og familier med særlige behov, og har netop iværksat projektet Unge I Balance. Projektet sker i samarbejde med Center for Sundhed & pleje, Center for Dagtilbud & Skoler samt Center for Job & Social.

Vi forventer, at du er uddannet psykolog og brænder for at arbejde med unge mennesker. Som person er du opsøgende, inddragende og nysgerrig på dine omgivelser. Du er en stærk relationsskaber, ligesom du har fokus på, hvordan vi spiller hinanden gode i Greve Kommune.

Altiden Omsorg A/S
To nye kolleger til botilbud for borgere med autisme

Altiden Omsorg A/S, Korsør

Vil du være med i en spændende proces med udvikling af et botilbud for borgere med Autisme Spektrum-forstyrrelser? Drømmer du om et ansvarsfuldt og udfordrende job, hvor du præger fagligheden? Er du ambitiøs, og kan du sætte den enkelte beboer i centrum og finde løsninger?

Altiden Vestsjælland søger 2 fleksible og fagligt passionerede medarbejdere til botilbud i Korsør til faste stillinger 37 timer ugentligt. Du skal brænde for at skabe en meningsfuld hverdag for beboerne med øje for den enkeltes livskvalitet og udvikling samt kunne skabe og fastholde en tydelig struktur til gavn for den enkelte beboer.

Botilbuddet Altiden Halsebyvej henvender sig til borgere over 18 år med Autisme Spektrum-forstyrrelser herunder infantil autisme samt andre udviklingsforstyrrelser.

Opholdstedet Clemens – Den Selvejende Institution ClemensDygtig faguddannet medarbejder på deltid til aflastningen Dyssevej i Rønnede

Opholdstedet Clemens – Den Selvejende Institution Clemens

På Dyssevej har vi børn og unge i alderen 3-18 år, der bl.a. har autisme, massive tilknytnings- og adfærdsmæssige problematikker samt intellektuelle og kognitive forstyrrelser. Børnene er primært i afdelingen i weekenden, hvor der bl.a. arrangeres aktiviteter og ture ud af huset med hensyntagen til det enkelte barns behov og forudsætninger.

Stillingen er på 25 timer/uge i gennemsnit med mulighed for fuld tid på sigt. Dine timer vil primært ligge fra torsdag-søndag hver anden uge i dag-/aftenvagt. Sovende nattevagter kan også forekomme.

Vi forventer, at du:

  • er uddannet pædagog, sygeplejerske, fysioterapeut eller har anden relevant uddannelse
  • har erfaring i at arbejde med børn og unge med særlige behov herunder autisme
  • er god til at kommunikere i skrift og tale og har gode administrative evner
Solrød KommuneFysioterapeutvikar til Genoptræningscenteret

Solrød Kommune

Er du vores nye fysioterapeut?

Vi søger en fysioterapeut, der brænder for i samarbejde med borgerne at skabe forudsætninger for det bedst mulige liv gennem aktivitet og træning.

Stillingen er et barselsvikariat fra 1. juni 2020 til 30. august 2020 på 37 timer. Stillingen er forankret i Genoptræningscenteret, men der kan også være træning på kommunens plejecenter, rehabiliteringsafdelingen, i borgerens eget hjem eller på andre lokationer i kommunen, alt efter hvad der er muligt for borgeren og vurderes relevant.

På det ortopædkirurgiske område vil der primært være fokus på problematikker i UE, såsom TKA, THA og artrose. Alle borgere kommer efter henvisning ind til en individuel udredning, hvor der efter en terapeutfaglig vurdering tages stilling til, hvilket forløb borgerne vil profitere mest af.

CareMatch ApS
Institutionsleder til socialpædagogisk opholdssted

CareMatch ApS søger for kunde på Midtsjælland

Vi søger en leder, der med udgangspunkt i erfaring og viden inden for handicap og psykiatri, kan lede og fortsætte vores stabile daglige drift af 18 tværfaglige faste medarbejdere og 10 faste vikarer. Du skal sikre sammenhængskraft og personaleudvikling og en god relation til alle samarbejdspartnere.

Du får ansvaret for den personalerelaterede ledelse, behandlingsindsats og faglige kvalitet samt den daglige administration. Hertil sikring af et godt arbejdsmiljø og sikkerhed for beboere og personale - herunder konfliktløsning.

Du skal forestå visitation af nye beboere i samarbejde med socialrådgiver, faglig koordinator og direktør.

CareMatch ApS
Holbæk KommuneLeder af de psykiatriske bofællesskaber og bostøtte i Holbæk Kommune

Holbæk Kommune

Det Specialiserede Voksenområde i Holbæk søger en faglig og organisatorisk stærk leder, og som ikke bare kan overskue, men videreudvikle vores tilbud på området. Du får lov til at overtage ledelsen af en række tilbud, som består af ansatte med stor faglighed og lang anciennitet. Det Specialiserede Voksenområde er et område i udvikling.

Med andre ord, du kan få lov til at være leder for en fantastisk arbejdsplads, som ønsker at lykkes med både kerneopgaven og arbejdsmiljøet. Vi har brug for, at du hjælper os med at videreudvikle struktur og systematik om opgaver, prioritering og samarbejde.

Vi mangler dig fra den 1. juni, hvor du vil få en grundig introperiode med hjælp fra medarbejdere, lederkollegaer og chefkonsulenter.

Køge KommuneUngepsykolog søges til fast stilling i Ungecentrum

Køge Kommune

Vores ungepsykolog har søgt nye udfordringer, hvorfor vi søger en ny psykolog til vores anonyme åbne psykologrådgivningstilbud for unge mellem 15-25 år.

Vores nye ungepsykolog skal varetage det anonyme åbne psykologrådgivningstilbud for unge i alderen 15-25 år med bopæl i Køge. Tilbuddet fungerer som en tidlig indsats mod psykisk mistrivsel blandt kommunens unge og skal sikre, at den unge støttes i at modtage relevant hjælp afhængigt af problemstillingen. Den unge skal opleve at modtage hjælp, når den unge oplever at have brug for det.

De unge henvender sig direkte til Ungecentrum og kan få tildelt op til 5 samtaler med psykologen, som indledningsvis vurderer, hvorvidt problemstillingen kan afhjælpes inden for rammen af de 5 samtaler eller om der er behov for et andet tilbud mhp. at hjælpe den unge bedst muligt.

Habitus
Pædagogiske medarbejdere søges til at sikre fortsat stabilitet på vores botilbud på Syd- og Vestsjælland

Habitus

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Har du lyst til at arbejde sammen med kolleger med høj faglighed og erfaring indenfor specialområdet? Så læs videre.

Vores botilbud i Faxe Ladeplads og Skellebjerg er begge spændende arbejdspladser, hvor vi er optagede af at skabe de bedste fysiske og pædagogiske rammer for vores borgere. Du bliver en del af en gruppe dedikerede kolleger, som arbejder målrettet på at skabe gode rammer og liv for borgerne.

Vi søger pædagoger, SOSU-assistenter, lærere, fysioterapeuter eller ergoterapeuter.

Habitus
Habitus
Pædagogiske medarbejdere søges til at sikre fortsat stabilitet på vores botilbud på Midtsjælland

Habitus

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Har du lyst til at arbejde sammen med kolleger med høj faglighed og erfaring indenfor specialområdet? Så læs videre.

Vores botilbud i Ishøj, Greve og Køge er alle spændende arbejdspladser, hvor vi er optagede af at skabe de bedste fysiske og pædagogiske rammer for vores borgere. Du bliver en del af en gruppe dedikerede kolleger, som arbejder målrettet på at skabe gode rammer og liv for borgerne.

Vi søger pædagoger, SOSU-assistenter, lærere, fysioterapeuter eller ergoterapeuter.

Habitus
Professionshøjskolen Absalon
Engageret og selvstændig underviser der brænder for at formidle sin viden

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Center for Ernæring og Rehabilitering søger lige nu en kollega til at undervise de studerende på fysioterapeutuddannelsen i Roskilde. Vi har en ambition om at yde den bedste undervisning over for de studerende. Vi har derfor brug for dig, som kan være med til at udvikle, tilrettelægge, gennemføre og evaluere undervisningen både selvstændigt og sammen med det øvrige underviserteam.

Udover at undervise skal du varetage opgaver inden for forskning og udvikling samt vores efter- og videreuddannelse. Vi forventer, at du byder ind med iver og engagement og er en central drivkraft i at få opgaver inden for alle tre områder til at udvikle sig og spille sammen.

Det er et vigtigt omdrejningspunkt i de studerendes læring, at vi yder engagerende undervisning. Undervisningen skaber sammenhæng, motivation og lyst til læring hos de studerende.

Solstrålen – Afd. Sct. Bendts søger en fysioterapeut eller ergoterapeut
Vi søger en fysioterapeut eller ergoterapeut fra den 1. maj 2020 eller hurtigst muligt derefter.
Solstrålen, Ringsted
Jobcenter
Kræftrådgivningen i Roskilde søger psykolog el. psykoterapeut
Vores gode kollega har fået nye arbejdsudfordringer, derfor søger vi en rådgiver 35 timer ugentligt.
Kræftens Bekæmpelse, Roskilde
Kræftens Bekæmpelse
PPR i Køge Kommune søger områdepsykologer
Vi tilbyder en fastansættelse som områdepsykolog fra den 01.06.2020 og et barselsvikariat som områdepsykolog fra 01.06.2020 og 8 måneder frem (med mulighed for forlængelse).
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Ergoterapeut i vikariat, Ergo- og Fysioterapien, Sjællands Universitetshospital
Engageret ergoterapeut til vikariat på Sjællands Universitetshospital i Køge.
Region Sjælland, Køge
Jobcenter
Fysioterapeut til Tværfaglig Rygklinik, Sjællands Universitetshospital - Køge
Tværfaglig Rygklinik på Sjællands Universitetshospital i Køge søger en rygfysioterapeut.
Region Sjælland, Køge
Jobcenter
Psykologer til uddannelsesstillinger til specialpsykolog
Er du autoriseret psykolog og har du lyst til at videreuddanne dig til specialpsykolog, så har Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri i...
Region Sjælland, Roskilde
Jobcenter
Massører med fuld fleksibilitet til Slagelse og omegn
Er du en dygtig massør med kyndige hænder, der brænder for at hjælpe mennesker med stress i krop og sind?
RaskRask, Slagelse
Jobcenter
Klinisk Psykolog til udredning og psykoterapeutisk behandling af patienter med personlighedsforstyrrelse, ved Psykiatrisk Klinik Psykiatrien Øst i Roskilde
Brænder du for udredning og psykoterapeutisk behandling af patienter med personlighedsforstyrrelse?
Region Sjælland, Roskilde
Jobcenter
Ungepsykolog søges til fast stilling i Ungecentrum
Vores ungepsykolog har søgt nye udfordringer, hvorfor vi søger en ny psykolog til vores anonyme åbne psykologrådgivningstilbud for unge mellem 15-25 år.
Køge Kommune, Køge
Jobcenter
Introduktionsstilling Psykiatrien Vest, Psykiatrisygehuset i Slagelse
I Psykiatrisygehuset i Slagelse søger vi nye lægekolleger, som har lyst at prøve kræfter med psykiatrien som klinisk speciale og forskningsfelt.
Region Sjælland, Slagelse
Jobcenter