82 job matcher din søgning 82 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PMH Systems A/SER DU VORES NYE SERVICETEKNIKER?

PMH Systems A/S, Ringsted

Vi er et solidt lille team af stærke personligheder, som værdsætter hinandens forskelligheder, og ved at netop det er vores styrke. Derfor har vi også en udstrakt vilje til at hjælpe hinanden og spille hinanden endnu stærkere. Vi forhandler og servicerer storformatmaskiner og færdiggørelsesudstyr af mærkerne: Fotoba, Aristo, Matic og PlastGrommet. Og så laver vi en masse andre spændende projekter, som vi med glæde vil inddrage dig i, hvis du har lyst.

Dit job vil bestå af service og installation af maskiner, træning i brugen, og teknisk support on-site og remote (efter oplæring). Der vil være rejser til Sverige, Norge og enkelte lande i Europa (ca. 50 dage årligt). Dine opgaver er:

 • Pre-site, koordinering, installation af maskiner og opsætning af software.
 • Instruktion og undervisning af kunder efter installation.
 • Teknisk kundesupport – remote eller on site.
Bilcentret Peer Glad A/SGLAD søger mekaniker

Bilcentret Peer Glad A/S, Kalundborg

En af vores gode medarbejdere har søgt nye udfordringer i en ny funktion, og vi søger derfor en dygtig servicemekaniker til vores PEUGEOT & CITROËN værksted.

Du skal være uddannet personvognsmekaniker, og du skal have lyst til at arbejde med Peugeot & Citroën – som du måske er uddannet på. Men du behøver ikke have kendskab til vores bilmærker, for er du fagligt dygtig og den rette for os, sørger vi for, at du får den nødvendige oplæring. Foruden Peugeot og Citroën har vi Jaguar og Land Rover.

Det er spændende, og der kommer mange nye spændende biler de næste mange år. Vi ved at det kommer til at fylde meget i fremtiden for os, og vi er allerede klar nu til at byde disse biler velkommen på værkstedet. Hvis det er det noget du kan tænke dig at arbejde med, så er her de rigtige rammer og muligheder.

JKSKantineassistent

JKS søger for Pharmacosmos A/S i Holbæk

Har du erfaring som kantineassistent? Er du serviceminded, smilende og effektiv? Og har du lyst til at arbejde i en solid international virksomhed med en stærk lokal forankring i Holbæk? Så er dette måske dit næste job!

Vi søger snarest muligt en kantineassistent til vores kantine hos Pharmacosmos.

Du kommer til at arbejde sammen med vores kok, som hver dag sørger for mad til de ca. 160 medarbejdere, der arbejder i vores produktion og kontor i Holbæk. Ud over frokosten står I også for formiddagsbrød, frisk frugt og snacks.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

 • Fylde op på frokostbuffeten
 • Servicere kaffemaskinerne
 • Aftørring af borde
Næstved KommuneMekaniker til Næstved Park & Vej

Næstved Kommune

Er du udlært mekaniker, og har du lyst til en hverdag med afvekslende opgaver? Er du serviceminded? Kan du lide at arbejde i et team? Har du lyst til at køre med liftbil?

Hvis ja – så er du måske vores nye kollega.

Næstved Park & Vej er en kommunal virksomhed bestående af ca. 100 medarbejdere indenfor både det grønne og det grå område.

Dine arbejdsopgaver foregår i hele kommunen, med hovedvægt på almindelige mekanikeropgaver indenfor biler, små maskiner, traktorer og entreprenørmaskiner.

Jobindex A/S
Ingeniør – udvikling af coils til patienter med blodkarsygdomme

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Sukker du efter udfordringer? Og et job, hvor du rent faktisk gør en forskel? Så bliv en del af Cook Medical.

Her arbejder du med produkter, der redder liv. For du kommer til at arbejde med produktudvikling og dokumentation i en innovativ, global R&D-afdeling.

”Lige nu er vi i gang med et stort projekt, hvor vi skal udvikle systemet til at placere en ny serie embolization coils, som er et device der blandt andet bruges til at behandle aneurismer eller hvor blodtilførslen til vener og årer skal hindres,” forklarer Benjamin Wædeled, Team Lead, R&D, Embolization Therapies.

Jobindex A/S
AREPA Danmark A/STekniker

AREPA Danmark A/S, Karlslunde

Hos AREPA Danmark A/S søger vi en dygtig tekniker med f.eks. mekaniker eller el-teknisk baggrund. Du skal være typen, der finder tekniske udfordringer spændende og med en løsningsorienteret tilgang til meget varierende arbejdsopgaver.

Vores virksomhed involveres i rensning af teknisk udstyr efter f.eks. brand og vandskader, og vi ser stor variation i dag-til-dag-opgaver, fra stort til småt. Det er inden for vores branche vigtigt, at du er fleksibel mht. arbejdstid og kan lide et arbejde, hvor du kan blive kaldt ud til opgaver hovedsageligt i Danmark, men også i udlandet.

Du kan tage ansvar og lede både mindre opgaver selv, samt arbejde med mindre projektteams af teknikere, så alle er motiverede og I sammen kan skabe gode resultater og løsninger.

Jørs Biler ApSDygtig og alsidig automekaniker mekaniker til mellemstort værksted

Jørs Biler ApS, Næstved

Er du en udlært og erfaren mekaniker? Kan du yde service og reparation på et bredt udvalg af den danske vognpark? Så har vi måske jobbet til dig hos Jørs biler Næstved.

Vi er et gammelt firma tilbage fra 1962, som i dag ledes af 3. generation. Trods de mange år i branchen er vi et firma i rivende udvikling og er i dag Sydsjællands største brugtbilsforretning med et årligt salg på 800 detailbiler.

Som mekaniker hos os gennemgår du de solgte biler og gør dem klar til levering. Herunder monteres evt. tilkøbt udstyr, klargøring til syn, fejlfinding og serviceeftersyn. Kort sagt kommer du igennem alle afkroge af mekanikerfaget på samtlige bilmærker.

Jobindex A/S
R&D-ingeniører til medicobranchen

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Har du en baggrund inden for produktudvikling og erfaring med dokumentation? Og har du lyst til at være en del af et internationalt miljø, hvor vi udvikler innovative løsninger, der giver mennesker over hele verden en bedre livskvalitet?

Med din tekniske indsigt og viden er du med til at sikre, at vores produkter lever op til brugerens krav samt de nødvendige tekniske krav.

Du arbejder i projektteams, hvor du driver egne opgaver og koordinerer på tværs af organisationen med afdelinger som marketing, regulatory affairs, quality, engineering samt produktion.

Dine kerneopgaver bliver at:

 • udarbejde den nødvendige produktdokumentation – herunder kravspecifikationer, testplaner og risikoanalyser og usability-dokumentation
 • koordinere egne og andres opgaver i tværfaglige projekter
Jobindex A/S
Jobindex A/S
Vedligeholdelsestekniker til medicobranchen

Jobindex A/S søger for Cook Medical i Bjæverskov

Vil du være med til at vedligeholde og servicere mekaniske instrumenter og automatiske anlæg sammen med erfarne og hjælpsomme kolleger? Og har en positiv og løsningsorienteret tilgang til opgaver og udfordringer? Så læs med!

Som vedligeholdelsestekniker kan du se frem til en afvekslende hverdag, hvor du kommer rundt på hele fabrikken. Vi har et fast vedligeholdelsesprogram på alt vores udstyr, så du får en ugentlig arbejdsplan at arbejde ud fra. Derudover får vi også løbende ad hoc-opgaver ind rundt omkring fra fabrikken.

 • Din primære rolle bliver at vedligeholde (fast og korrigerende) og servicere vores maskiner.
 • Derudover kommer du til at arbejde med fejlfinding på alle typer af værktøjer/udstyr i vores produktion.
 • Endelig får du over tid mulighed for at arbejde med forskellige projekter – det kunne fx være i forbindelse med indførelse af nye værktøjer.
Jobindex A/S
Trailergaarden Gantrup A/SMekaniker til vores trailerværksted

Trailergaarden Gantrup A/S, Slagelse

Har du lyst til at være en del af et spændende trailercenter? Er du serviceminded, fleksibel, og har du lyst til at give vores kunder den bedste kundeservice, så har du muligheden for at blive en del af et stærkt team hos Trailergaarden Gantrup A/S i Slagelse.

Ansvar og arbejdsopgaver:

 • Udføre reparationer samt serviceeftersyn på trailere.
 • Kunderådgivning.
 • Montering af udstyr.
 • Klargøring af trailer.
Jobindex A/S
Udekørende servicetekniker til trykluftkompressorer, efterbehandlingsudstyr & vakuumpumper

Jobindex A/S søger for Granzow A/S i Glostrup

Brænder du for at give branchens bedste serviceoplevelse, og har du altid øje for den tekniske detalje?

Så er det lige dig, vi står og mangler hos Granzow A/S!

Du bliver en del af vores serviceafdeling, hvor vi i alt er 11 serviceteknikere og værkstedstedsteknikere.

Dine primære opgaver bliver, at:

 • lave forebyggende service og vedligehold på trykluftkompressorer & efterbehandlingsudstyr.
 • lave forebyggende service og vedligehold på vakuumpumper og udstyr.
 • udføre mekaniske reparationer samt elektrisk fejlfinding.
Jobindex A/S
SKS Kraner A/S
Ingeniør, maskinmester eller lignende søges til projektafdelingen hos SKS Kraner A/S

SKS Kraner A/S, Viby Sj.

Har du flair for mekanik, har en god faglig uddannelse toppet med en uddannelse som ingeniør, maskinmester eller lignende, kan du være den person vi søger til projektafdelingen hos SKS Kraner.

SKS Kraner er en ordreproducerende kranvirksomhed, der bygger industrikraner på egen fabrik i Viby Sj. Hertil kommer montage og efterfølgende lovpligtige eftersyn.

Du bliver en del af et team på 15 dedikerede medarbejdere, bestående af 2 ingeniøruddannede kolleger, administrativt personale samt til selskabets 8 udekørende teknikere.

Dine opgaver dækker bredt og omfatter bl.a.:

 • Opmåling, beregning og konstruktion af krankonstruktioner eller tilsvarende elementer. Tegnearbejde i SolidWorks.
 • Udarbejdelse af tilbud, ofte i direkte dialog med vores kunder

Vi tilbyder et job i en flad og effektiv organisation i vækst. Atmosfæren er uformel med en bred involvering af medarbejdere.

SKS Kraner A/S
ODIN Engineering A/S
PTA medarbejder søges

ODIN Engineering A/S, Slagelse

Har du erfaring med produktionsoptimering og planlægning i projekt- og ordreproducerende virksomhed, så er det dig, vi søger.

I dit daglige arbejde skal du medvirke til at optimere vores produktionsflow fra planlægning til færdigt produkt. Du sikrer, at vi overholder vores leveringstider til vores kunder via produktionsopfølgning, herunder igangsætning, prioritering, opfølgning og lagerlægning.

Vi forestiller os, du har en uddannelse som ingeniør, produktionsteknolog eller maskintekniker, og at du:

 • har solid forståelse for tegninger, tolerancer, mekanik og materialer samt kan sikre, at tegningsrettelser dokumenteres
 • kan bevare overblikket i igangværende opgaver
 • kan for- og efterkalkulere priser på produktioner og underleverandørarbejde
ODIN Engineering A/S
Teknologisk Institut
Tekniker til udstyrskontrol på autoværksteder omkring Roskilde vest

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut søger dig, der brænder for at arbejde med kalibrering af udstyr på autoværksteder. Dit arbejde bidrager til, at reparationer kan udføres korrekt og sikkert til gavn for bilens køreegenskaber og trafiksikkerheden.

Teknologisk Institut

Dit daglige arbejde som selvstændigt kørende konsulent foregår med udgangspunkt fra din egen bopæl omkring Roskilde Vest af hensyn til logistik, opgaverne og kollegernes placeringer.

Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling og en dagligdag, der bringer dig i kontakt med mange nye mennesker.

Teknologisk Institut
Lolland Kommune
Sommerferieafløsere til Ældre & Sundhed

Lolland Kommune

Se her – Det er dig, vi har brug for som ferieafløser i Ældre & Sundhed!

Er du god til at samarbejde, og kan du bevare det faglige overblik? Er du uddannet, eller har du erfaring? Har du lyst til at være med i et udviklende og inspirerende arbejdsmiljø og få viden og erfaring med faget før en uddannelse? så send en ansøgning straks, der er behov for afløsere fra medio april.

Vi søger ferieafløsere til alle vores teams i Ældre & Sundhed og gerne helt frem til den 30. september 2021 – med mulighed for forlængelse, hvis der fortsat er opgaver. Er du ufaglært, er dette også et godt springbræt til en uddannelse indenfor sundhedsområdet. Du vil få en grundig introduktion og oplæring, før du skal løse opgaver selvstændigt.

NCC Danmark
NCC Industry søger en procesmedarbejder til asfaltfabrikken i Gl. Rand nær Svebølle

NCC Danmark

Til vores asfaltfabrik i Gl. Rand i det Vestsjællandske søger vi snarest en serviceminded procesmedarbejder til at indgå i vores produktionsteam, som deles om de daglige opgaver.

Opgaverne består i processtyring, kørsel med gummiged, betjening af kunder og daglig vedligehold.

Vores nye medarbejder:

 • Har gerne en håndværksmæssig baggrund som smed, mekaniker el.lign.
 • Har gode IT-kundskaber og gerne erfaring med processtyringsanlæg
 • Har et stort overblik også i tidspressede situationer
NCC Danmark
FGU-Skolen ØstEngageret underviser til matematik

FGU-Skolen Øst, Roskilde

Vi søger en dygtig praksisorienteret lærer til matematik på FGU Roskilde, da vores lærer går på barselsorlov. Stillingen er tidsbegrænset for perioden 1/8 2021 frem til 30/6 2022. Det er en fordel, hvis du også kan undervise i andre almene fag.

Vores kerneopgave er at have fokus på den enkelte unge og hjælpe den unge bedst videre i uddannelse eller job. Din opgave som lærer er derfor at skabe et godt undervisningsmiljø med høj faglighed, hvor de unge finder ud af hvad de kan, hvad de gerne vil, og hvad de har behov for at lære. Vi har en anerkendende tilgang til de unge, og møder de unge hvor de er – med respekt og tillid.

Vi tilbyder

 • Et job for den rette, der trives med udvikling, forandring og ansvar for at udvikle sit fag ind i en ny form for didaktik.
 • Engagerede og fagligt stærke kollegaer, der brænder for at udvikle en ny skoleform – sammen.
Greve Bilcenter ApS Bosch Car Service
Automekaniker

Greve Bilcenter ApS Bosch Car Service, Greve

Greve Bilcenter ApS er et moderne værksted, bestående af mekanisk værksted og skadeværksted, hvor vi sætter kvalitet og god service i højsædet.

Vi tilbyder

 • En spændende arbejdsdag med mange udfordringer
 • Mulighed for dygtiggørelse i form af relevante kurser
 • En arbejdsplads med et godt sammenhold
 • Løn efter kvalifikationer

Vi forventer at du er

 • Fagligt uddannet, gerne med nogen erfaring
 • Kvalitetsbevidst
 • Kan arbejde selvstændigt
 • En god kollega
Professionshøjskolen Absalon
Engageret underviser til ingeniøruddannelse i Kalundborg

Professionshøjskolen Absalon, Kalundborg

Kan du undervise i matematik og maskinteknologi på et højt niveau? Har du lyst til at være med til at opbygge en ny uddannelse? Så kan det være dig, vi står og mangler til vores studerende.

Vores uddannelse vokser, og vi søger endnu en dygtig underviser med kompetencer inden for ingeniørfaget.

Vi søger dig, der på en pædagogisk forståelig måde, kan formidle vanskelige matematiske discipliner, der brænder for uddannelse og maskin- og ingeniørfaget.

Som underviser på diplomingeniøruddannelsen i maskinteknologi vil du have en række forskellige opgaver i løbet af en arbejdsuge. Det kan være:

 • Undervise og projektvejlede de studerende.
 • Fagligt samarbejde er en del af hverdagen.
ODIN Engineering A/S
Industriteknikere

ODIN Engineering A/S, Slagelse

Er bearbejdning i høj kvalitet din hjemmebane, så læs med her!

Har du erfaring med CNC-drejning eller fræsning, kombineret med kendskab til Mazak dialog eller Heidenhain styringer, så er det dig, vi søger.

I dit daglige arbejde skal du medvirke til at sikre ODINs høje kvalitet på vores bearbejdede komponenter i samarbejde med vores team af dygtige kollegaer i maskingruppen. I perioder kan deltagelse i mekanisk maskinmontage såvel som forefaldende opgaver forekomme.

Der er tale om tre stillinger, som fordeler sig på tre maskiner:

 • Hedelius Tiltenta T7 2600 Magnum med Heidenhain styring.
 • Zayer Kairos 8000 med Heidenhain styring.
 • Mazak Quickturn Nexus 350-2 M med Mazak dialogstyring.
ODIN Engineering A/S