80 job matcher din søgning 80 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nordic Sugar A/S Smed/maskinarbejder

Nordic Sugar A/S, Nykøbing Falster

Til Nordic Sugar’s fabrik i Nykøbing F. søger vi en fagligt dygtig smed eller maskinarbejder med interesse for transportbånd, lejer.

Som vedligeholdsteknikker i båndgruppen hører du til maskinværkstedet, her arbejder man primært i mellemkampagnen med vedligehold og projekter. Fokusområderne for dit vedkommede vil være transportbånd. Du vil have en spændende og udfordrende arbejdsdag som du planlægger sammen med din kollega og mestrene for de forskellige områder, du vil have kontakt med mennesker over hele fabrikken. Et spændende job for den rigtige, der her lyst til et selvstændigt og udfordrende job.

Gem
Bøge Storkøkken ApS Servicetekniker med lyst til en varieret hverdag

Bøge Storkøkken ApS

Vil du være med til at sikre driften på de femstjernede hoteller, byens bedste restauranter og DKs store hospitaler? Så er du måske den nyeste kollega i vores lille og pivskarpe serviceteam.

Vi bestræber os på at du kører ud hjemmefra til vores kunder på hele Sjælland. Du servicerer alt lige fra opvaskemaskiner og ovne til kaffemaskiner, koge- og stegeudstyr. Mere præcist bliver det din opgave at:

 • lave service, fejlsøgning og reparationer på køkkenmaskiner
 • indgå i vores vagtordning og være klar til at køre ud hver 4. weekend
 • yde en fantastisk service ude hos kunderne, tage ansvar og søge løsninger
NOV Flexibles, NOV
Fitter

NOV Flexibles, NOV, Kalundborg

VI laver fleksible rør på vores fabrik i Kalundborg, og vi har brug for en dygtig montør, der har lyst til at arbejde med maskiner og produkter, der ikke findes noget andet sted i Danmark. Er det dig?

Som montør bliver du en del af et fast hold på et 12-timers skift (5-holdsvagtplan), hvor du typisk arbejder sammen med én makker om at montere endfittings til vores rør. Arbejdet kræver høj faglighed og du tager ansvar for eget arbejde og sikkerhed. Der er stort fokus på kvalitet og dokumentation, for vores rør skal holde op til 20 år under vandet, uden vedligehold.

Du uddannet smed, maskinarbejder, mekaniker eller har en anden håndværksmæssig uddannelse, og du har interesse for at arbejde med special værktøj efter procedurer.

NOV Flexibles, NOV
Gunner Due Biler Roskilde A/S
Mekaniker

Gunner Due Biler Roskilde A/S

Er du vores nye mekaniker i Roskilde?

Hos Gunner Due Biler brænder vi for at skabe langvarige kunderelationer. Vi arbejder konstant på at tænke nyt og udvikle os, så vi kan bibeholde positionen som én af Sjællands mest anbefalede bilforhandlere, drevet af autobranchens bedste medarbejdere.

Du skal indgå i vores team af dedikerede medarbejdere i Roskilde, hvor alle arbejder med en fælles målsætning, for at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed.

Personlige- og faglige kompetencer:

 • Du er uddannet mekaniker og gerne med kendskab til FORD
 • Du arbejder struktureret, selvstændigt, og har styr på dine opgaver
 • Du leverer et højt kvalitetsniveau
Gunner Due Biler Roskilde A/S
Gem
Volvo Entreprenørmaskiner A/S
Udekørende servicetekniker/entreprenørmaskinmekaniker (M/K) søges til Sydsjælland, Lolland og Falster

Volvo Entreprenørmaskiner A/S

Det går rigtig stærkt for os, og derfor søger vi en faglært mekaniker til Sydsjælland, Lolland og Falster. Du bliver en del af vores 46 udekørende serviceteknikere og bliver derved en del af Danmarks bedste og tætteste servicenetværk.

Du tilbydes:

 • En spændende og alsidig hverdag i en professionel serviceorganisation.
 • Løbende uddannelse og produkttræning.
 • Attraktive ansættelsesforhold, herunder bl.a. sundhedsforsikring.

Volvo Entreprenørmaskiner A/S har ansvar for salg og service af Volvos entreprenørmaskiner samt Volvo Penta industrimotorer i Danmark.

Rea Erhvervsbiler A/S Vare- eller lastvognsmekanikere

Rea Erhvervsbiler A/S, Roskilde

Danmarks mest sælgende IVECO og Fiat Professional forhandler i 2021 søger mekanikere. Har du hænderne skruet ordentligt på?

Dine opgaver vil blive reparation og vedligeholdelse af varebiler eller lastvogne, hvor du vil indgå i det lokale team på ca. 20 personer. Du bliver en del af REA Erhvervsbiler med ca. 60 kollegaer fordelt over 4 afdelinger på Sjælland.

Faglige kvalifikationer:

 • Uddannet vare- eller lastvognsmekaniker
 • Kørekort til B, også gerne C
 • Ordensmenneske med godt styr på de store linjer såvel som detaljerne
 • Gerne kendsskab til el/hybrid-biler, dog ikke et krav
 • Gerne kendskab/erfaring med kran og hydraulik, dog ikke et krav
Gem
Fitness & Healthcare Group
Kørende servicetekniker - Sjælland

Fitness & Healthcare Group

Vi søger en serviceminded og teknisk kyndig person til vores serviceteam på Sjælland.

Du bliver en del af koncernen Fitness & Healthcare Group, der er leverandør af trænings- og behandlingsprodukter til fitness- og healthcare-markedet i Norden. Vi gør mennesker sundere, stærkere og gladere gennem træning.

Som servicetekniker indgår du i et team af 20 dygtige og dedikerede medarbejdere. Du får ansvaret for vedligeholdelse og reparation af fitness- samt behandlingsudstyr, som kan være alt fra løbebånd til styrketræningsmaskiner. Derudover deltager du i installering af nyt udstyr.

Fitness & Healthcare Group
Gem
Lotek A/S Servicetekniker til vores ”mobile værksted”

Lotek A/S

Ønsker du en spændende og afvekslende hverdag - hvor en stor del af din arbejdsdag vil komme til at foregå ude hos de danske Redningsberedskaber fordelt i hele landet?

Vi har travlt og har derfor brug for en servicetekniker med en teknisk/mekanisk baggrund, som har værktøjskassen fyldt op med erfaring, selvstændighed og godt humør.

Arbejdsdagens opgaver består i servicering af vores forskellige brands som f.eks. Holmatro frigørelsesværktøj samt Interspiro røg- og vanddykkerudstyr.

Vi lægger stor vægt på, at det skal være sjovt og udviklende at gå på arbejde. Vi har en stærk fællesskabsfølelse, og er alle ansat i den samme flade organisation.

SEW-EURODRIVE A/S Mekanisk servicetekniker (ekstern / intern)

SEW-EURODRIVE A/S, Greve

Vi søger en erfaren og selvkørende mekanisk servicetekniker på fuld tid, som tilknyttes vores hovedkvarter i Greve. Alle serviceopgaver koordineres dagligt i serviceafdelingen i Greve, så du har overblik over kommende, og igangværende, serviceopgaver. I tæt samarbejde med afdelingens servicekoordinatorer, skal du prioritere planlagte opgaver både eksternt hos kunderne, og internt på serviceværkstedet.

Dine arbejdsopgaver:

 • Mekaniske serviceopgaver hos vores kunder (primært på Sjælland), herunder montageopgaver, garantisager, retrofit-/optimeringsopgaver samt tilstandsrapporter og salgssupport
 • Arbejde på serviceværkstedet i Greve, herunder fejlfinding, reparation, service, vedligehold og test af gear og motorer
ODIN Engineering A/S
Produktionsplanlægger til maskinbygger i Slagelse

ODIN Engineering A/S

Vi bygger specialmaskiner, og vi har brug for dig på maskinbyggerholdet til at planlægge vores produktion, så vi kan levere vores specialmaskiner til tiden. Dvs. du skal have en solid baggrund med produktionsplanlægning i en projekt- og ordreproducerende virksomhed, og er indendørsmester i Navision.

Du får en central rolle i vores drift med detailplanlægning af vores ordreproduktion ved at sikre, at vi overholder vores leveringstider til vores kunder via produktionsopfølgning, herunder igangsætning, prioritering, opfølgning og lagerlægning.

I kraft af stillingens karakter vil du få en større kontaktflade og dialog med særligt konstruktion, PTA og drift. Du skal være med til at sikre vores produktionsflow fra planlægning til færdigt produkt.

ODIN Engineering A/S
Spæncom A/S
Vedligeholdelsestekniker

Spæncom A/S, Vemmelev

Vi omdanner mere end 75 års ekspertise til bygninger, der holder i mere end 75 år – vil du med på holdet?

Du bliver en del af teamet, der præger fremtidens betonelementbyggerier i Danmark. Vi er altid i bevægelse i dynamisk samarbejde med vores kunder, og det giver dig optimale muligheder for faglig udvikling via spændende og udfordrende opgaver. Du bidrager i denne stilling væsentligt til, at Spæncom får succes fremadrettet. Du vil blive understøttet af et stærkt hold og kollegaer på tværs af de øvrige afdelinger i Spæncom.

Som vores nye vedligeholdelsestekniker skal du arbejde med forebyggende vedligehold, deltage i større og mindre vedligeholdelsesopgaver, deltage i optimering af vedligeholdelsesopgaver, sørge for fejlfinding og udbedring af fejl på maskiner og anlæg.

Spæncom A/S
Rea Erhvervsbiler A/S Vare- eller lastvognsmekanikere

Rea Erhvervsbiler A/S, Slagelse

Har du hænderne skruet ordentligt på?

Vi har travlt hos REA Erhvervsbiler og søger derfor vare- eller lastvognsmekanikere til vores afdeling i SLAGELSE.

Vi sælger og servicerer Iveco og Fiat Professional. Det er fint, hvis du har erfaring med disse mærker, men det er ikke noget krav.

Dine opgaver vil blive reparation og vedligeholdelse af varebiler eller lastvogne, hvor du vil indgå i det lokale team på ca. 10 personer. Du bliver en del af REA Erhvervsbiler med ca. 60 kollegaer fordelt over 4 afdelinger på Sjælland.

Du vil opleve, at REA Erhvervsbiler er en flad organisation, hvor der er højt til loftet og en uformel tone.

Gem
Busch Vakuumteknik A/S Servicetekniker/montør – Sjælland

Busch Vakuumteknik A/S

Har du forstand på vakuum og tryk?
Eller interesse i at blive bekendt med disse områder? – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil, som er fuldt udstyret og altid pakket med alle nødvendige reservedele?
 • Hver dag arbejde ud fra forud planlagt kalender, du selv har indflydelse på?
 • Være en del af et stærkt globalt servicenetværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Busch Vakuumteknik A/S.

Din hverdag vil ofte veksle imellem opgaver på vores værksted i Slagelse, og ude hos vores kunder på tværs af Sjælland.

Når du starter, sørger vi selvfølgelig for en grundig oplæring, hvor du vil være tilknyttet en kollega, som vil hjælpe dig i gang. Gennem din ansættelse vil du løbende blive sendt på uddannelse på vores interne træningsanlæg i Holland, samt have tæt kontakt med dine andre kollegaer.

Nordic Sugar A/S Vi søger to projektingeniører til Nordic Sugar i Nykøbing F.

Nordic Sugar A/S

 • Har du lyst til en hverdag med stor faglig frihed og fokus på projektledelse?
 • Vil du være med til at sikre energireduktion på en af Danmarks største energiforbrugere?
 • Og har du lyst til at blive en del af et projekt team, der prioriterer din faglige udvikling?

Som vores nye kollega med reference til Projektchefen bliver du en del af projektafdelingen bestående af ingeniører og tekniske assistenter, som primært arbejder med projektledelse af tekniske projekter.

Som projektingeniør bliver du ansvarlig for større ny-investeringer og ombygning af procesudstyr og udvalgte tværgående opgaver i organisationen, ligesom du agerer sparringspartner til fabrikkens drift- og vedligeholdelsesteam i forhold til tekniske løsninger på eksisterende procesudstyr.

Haribo Lakrids A/S HARIBO Produktion A/S søger teknikere og reparatører

Haribo Lakrids A/S, Faxe

Har du lyst til at arbejde for et af Danmarks mest kendte og største slikbrands?

Vi søger folk med hænderne skruet rigtigt på til at supportere, drifte og vedligeholde vores produktionsanlæg på henholdsvis toholdsskift, fast nathold eller weekend.

Primære arbejdsopgaver

 • Supportere den daglige drift i form af fejlfinding og reparation af forskellige produktionsanlæg
 • Deltage i systematisk planlagt vedligehold på forskellige typer af produktionsanlæg
 • Medvirke til løbende udvikling og optimering af de eksisterende anlæg
Gem
ENGEL DANMARK A/S Udekørende Servicetekniker

ENGEL DANMARK A/S

til ENGEL Danmark: Du arbejder med spændende teknologi, får maskinerne til at køre, hjælper kunderne og arbejder med de nyeste sprøjtestøbemaskiner. Et selvstændigt og virkelig alsidigt job, hvor du installerer og igangsætter nye maskiner, servicerer, rykker ud, løser problemerne og skaber tilfredse kunder.

Vi oplever god vækst i både salget og serviceaktiviteterne, og søger derfor til nyoprettet stilling en udekørende servicetekniker til at servicere kunder på Sjælland og Fyn.

Konkret er dit ansvar og dine opgaver:

 • Deltage i maskinleverancer, fra projektstart og til du installerer, løser problemer og starter op.
 • Planlagt vedligehold og servicebesøg.
 • Servicebesøg, hvor du fejlfinder og reparerer.
Gem
Service Center Gruppen A/S Servicetekniker til hvidevareprodukter på Sjælland

Service Center Gruppen A/S

Til vores serviceorganisation skal vi snarest bruge en positiv og præsentabel medarbejder til at indgå i vores team af dygtige serviceteknikere. Med udgangspunkt fra din bopæl skal du pleje og servicere vores kunder og deres hvidevarer, som primært er opstillet hos private kunder. Du vil være tilknyttet vores team på Sjælland, der har base i Taastrup.

Dine kvalifikationer

 • Relevant uddannelse inden for el eller automatik/mekanik, og du er fagligt dygtig
 • Gerne erfaring med fejlfinding og reparation af hvidevarer samt elektronik
 • Fortrolig med brug af IT
Gem
Lokaltog A/S
Mekaniker til togvedligehold i Hårlev

Lokaltog A/S

Til vores værksted i Hårlev søger vi en mekaniker.

Opgaverne omfatter reparationer, serviceeftersyn og fejlsøgning på Lokaltogs tog og andet rullende materiel. Du vil løbende blive oplært og uddannet. Du vil arbejde indendørs på værksted, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Arbejdsopgaver

 • vedligehold af tog og andet rullende materiel
 • fejlfinding, opfølgning, reparation af tog, materiel mv.
 • overholdelse af sikkerhedsregler og procedurer
 • rangering af tog i forbindelse med reparationer.

Lokaltog tilbyder

 • et primært indendørs og selvstændigt job blandt gode kollegaer
 • mulighed for at arbejde med både nye og ældre togtyper
 • faglig og personlig udvikling. Løbende sidemandsoplæring og intern uddannelse
Lokaltog A/S
Gem
Zeppelin Danmark A/S Udemontør

Zeppelin Danmark A/S

Grundet travlhed i vores serviceafdeling søger vi flere udemontører til både Sjælland, Fyn og Jylland. Du vil indgå i et team af erfarne entreprenør-mekanikere, der sætter kvalitet og sikkerhed i højsædet.

Zeppelin Danmark A/S

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og et selvstændigt arbejde med mulighed for faglig og personlig udvikling i en international virksomhed hvor kvalitet, udvikling og vækst er i fokus. Du vil få et selvstændigt arbejde i et uformelt arbejdsmiljø og blive en del af en travl hverdag med kompetente, engagerede og hjælpsomme kollegaer.

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
AREPA Danmark A/S Teknikere søges til spændende global virksomhed inden for teknisk skadeservice

AREPA Danmark A/S, Karlslunde og Silkeborg

Hos AREPA Danmark A/S søger vi en dygtig vagt-tekniker med baggrund inden for f.eks. maskin- eller elektroteknik. Du skal være typen, der finder tekniske udfordringer spændende og med en løsningsorienteret tilgang til meget varierende arbejdsopgaver. AREPA har et beredskab, hvor vi kaldes ud til tekniske skader, og hvor vores første opgave er at udføre skadestop og hernæst være med til at identificere samt implementere en løsning.

Løsninger involverer ofte rensning af teknisk udstyr efter f.eks. brand- og vandskader, og vi ser stor variation i dag-til-dag-opgaver fra stort til småt. Det er vigtigt, at du er fleksibel mht. arbejdstid og kan lide et arbejde, hvor du kan blive kaldt ud til opgaver hovedsageligt i Danmark, men også i udlandet.