55 job matcher din søgning 55 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 55 resultater.
Hubertushuset A/SBøssemager/Finmekaniker

Hubertushuset A/S, Ringsted

Rutineret bøssemager/finmekaniker søges til Sjællands største jagt- og fritidsbutik

Har du flere års erfaring som traditionel bøssemager og/eller finmekaniker fra en jagtbutik?

Er du passioneret omkring dit arbejde, detaljeorienteret og kan du samtidigt holde en masse bolde i luften i en travl hverdag – med et smil? Så er det måske dig som skal være den nye bøssemager i vores værksted!

Som bøssemager i Hubertushuset bliver dit primære fokusområde at reparere, efterse og vedligeholde brugte som nye kundevåben.

Du skal også kende til våbenlovgivningen og overholde diverse sikkerhedsforskrifter.

Auto Mobil ApSOpbygger til handicapbiler

Auto Mobil ApS, Greve

Auto Mobil søger en dygtig tekniker til opbygning af handicapbiler på vores værksted i Greve.

Vi indretter biler til personer med funktionsnedsættelse.

Vi monterer alt, lige fra trinbræt til specialsæder, bunde, lifte, håndbetjeninger, elektriske drejekonsoller, fjernbetjente styringer af kontakter samt meget mere i både personbiler og minibusser af alle mærker og modeller.

Vi tilbyder dig

 • godt arbejdsklima blandt motiverede og engagerede kolleger
 • variation i arbejdsopgaver
 • udfordring af din kreativitet og tekniske snilde
Jobindex A/S
Servicetekniker - Vakuum

Jobindex A/S søger for Granzow A/S

En af vores serviceteknikere har søgt nye udfordringer, og da vi snart forventer markedet tilbage på normalt niveau, søger vi en ny kollega.

Brænder du for god service og tekniske detaljer? Og trives du i et tempofyldt miljø, hvor en god og uformel tone præger hverdagen, så søger Granzow A/S – www.granzow.dk en dygtig udadvendt markedsorienteret servicetekniker med flair og interesse for el og mekanik, til montage, forebyggende vedligehold, fejlfinding, reparation samt opstart og indkøring af vores brede produktsortiment af vakuum-applikationer, industrikompressorer (skrue, lamel og stempel) samt efterbehandlingsudstyr.

Dine primære arbejdsopgaver vil være forbyggende service, vedligehold, mekanisk reparation samt elektrisk fejlfinding indenfor Grov, Fin og Høj Vakuum. Ligeledes kan der være opgaver indenfor Helium læksøgning hos kunder.

Jobindex A/S
ZBC
Kok til vores Food Hall i Ringsted.

ZBC

Vi søger pr. 1. november 2020 en fagligt stærk og kreativ kollega til vores Food Halls i Ringsted, hvor teamet kræser for vores cirka 400 spisende gæster dagligt fordelt på 2 enheder. Her sætter vi fokus på mad lavet fra bunden med gode, friske råvarer.

Du bliver en del af et team, der består pt. af 4 medarbejdere, der alle brænder for at give vores elever og øvrige gæster i Food Hall den gode oplevelse hver gang. Du skal kunne arbejde både i det kolde og det varme køkken, da vi roterer rundt mellem partierne i køkkenet samt på tværs af enhederne.

Opgaverne vil blandt andet være:

 • Forberedelse, planlægning og afvikling af bespisning af ca. 75 medarbejdere, elever og kursister samt forplejning af møder, små frokoster og events i og uden for huset.
 • Medarbejderne i ZBC Food Halls er med til at tage ansvar i det pædagogiske arbejde omkring de uddannelser, eleverne kommer fra.
Semler GruppenPladesmed til Semler Retail Holbæk

Semler Gruppen, Holbæk

Semler Retail Holbæk søger en dedikeret pladesmed, som skal indgå i vores team af dygtige medarbejdere med opstart hurtigst muligt.

Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet. Derfor er din ekspertise og vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse. Vi har god gulvplads på værkstedet, du får egen lift og værktøj, og vi følger altid fabrikkens reparationsvejledninger.

Vi kan tilbyde:

 • Et fagligt udfordrende job
 • Du vil komme til at arbejde med kvalitetsmærker som Volkswagen, Audi, SKODA og SEAT
 • Et godt arbejdsmiljø i en moderne virksomhed
 • En konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer
Roskilde Festival HøjskoleErnæringsassistent/Cater

Roskilde Festival Højskole

Vi søger en fuldtidsernæringsassistent til at hjælpe vores køkkenleder med daglig klargøring af fællesmåltider til skolens elever og personale.

Roskilde Festival Højskole er en nybygget højskole, med et helt nyt og topmoderne køkken. Vores madpolitik er baseret på økologi, bæredygtighed og vegetariske retter – vores vision er at blive 90-100 % økologiske.

Vi søger en social, dygtig og kreativ ernæringsassistent, der elsker at lave mad, og som savner at være en del af et kreativt miljø med sjove, skøre og spændende kollegaer og ikke mindst masser af liv, unge mennesker og humane arbejdstider. Har du erfaring fra anden højskole eller efterskole, er det en fordel – men ikke et krav.

Dansk Køkkenhåndværk A/SVi søger en dygtig tømrer eller snedker

Dansk Køkkenhåndværk A/S, Kirke Såby

Firmaet blev grundlagt i 1977.

Firmaets grundidé er at lave personlige, skræddersyede køkkener, der passer både til rum og behov. Vi har ingen standardmål, men bygger fra grunden et rum med smukke møbelsektioner og spændende og anderledes detaljer. Vi producerer snedkerkøkkener i alle træsorter – sidste køkken i røget eg/kombineret med massivt træ og finer.

Vi søger en dygtig tømrer eller snedker både til montering og på værksted.

Spændende arbejdsopgaver i massivt træ med mange forskellige løsninger – så hvis du kan lide duften af træ, kig forbi og lad os tage en snak.

Velfungerende værksted med god stemning.

Dansk Køl & VarmeKommunikatør/konsulent

Dansk Køl & Varme, Roskilde

Kan du tale ”håndværkersk”?

Brancheforeningen Dansk Køl & Varme er inde i en positiv udvikling med stigende opbakning, nye opgaver og politiske resultater. Vi har brug for en medarbejder mere, der skal være med til at holde maskinrummet for formidling i gang og sikre, at vores mange interne og eksterne interessenter får den opmærksomhed, som de har behov for.

Medarbejderens opgaver vil være alsidige. Kommunikation/PR og sekretariatsbetjening vil dog være to hovedopgaver.

Blandt opgaverne kan især nævnes:

 • Udarbejde tekst og andet indhold til Dansk Køl & Varmes medlemsblad, nyhedsmails og anden løbende kommunikationsindsats.
 • Udarbejde pjecer og kampagnemateriale.
 • Besvare henvendelser fra virksomheder.
Den Selvejende Institution Køge Handelsskole & HandelsgymnasiumFVU-læselærer

Den Selvejende Institution Køge Handelsskole & Handelsgymnasium

Køge Handelsskole, en del af Campus Køge, søger en kompetent FVU-læselærer til at forestå vores FVU- undervisning.

Vi har mange indskrevne kursister, og mærker en stor søgning fra vores målgruppe til FVU-tilbuddet, derfor ønsker vi at udvide vores lærerstab med en ny og dygtig FVU-læselærer.

Vi tilbyder dig

 • Et spændende, kreativt job med gode personlige udviklingsmuligheder
 • Et fag i udvikling, nye muligheder for at undervise i FVU engelsk og it
 • Et område med vækst-dagsorden. Vi ønsker at udvikle vores aktivitet på virksomhedsområdet
Selecta A/S
Servicekonsulent/Merchandiser

Selecta A/S

Vi søger en ansvarsfuld og selvstændig servicekonsulent, der vil være med til at sikre, at vi når vores vision om at give samarbejdspartnere og kunder den bedste kvalitet og oplevelse hver gang.

Som servicekonsulent får du ansvaret for at servicere en række forskellige automatløsninger til kaffe, varme drikke, snacks og læskedrikke hos vores kunder på sjælland, som er Universiteter og DSB S-togsstationer. Arbejdet består af daglig opfyldning, servicering, rengøring og forebyggende vedligeholdelse af vores maskiner.

Selecta A/S
Hilti Danmark A/S
Account Manager – Stål & Metal (Sjælland)

Hilti Danmark A/S

Som Account Manager bliver du en værdsat samarbejdspartner for vores stål- og metalkunder på Midt- og Vestsjælland. Du vil blive kundernes stabile problemløser, der forstår at løse deres udfordringer på byggepladserne og på kontorerne.

Med et intensivt introduktionsforløb sørger vi for, at du får kendskab til Hiltis produkter, og vi klæder dig samtidig på til at kunne drive dit eget distrikt.

Du bliver en del af et team, hvor vi hjælper hinanden og prioriterer teamwork, så vi sammen kan skabe solide resultater. Din vigtigste opgave ligger i dialogen med og salget hos kunden, og det er essentielt, at du har lyst til at udvikle dig i denne stilling.

Bay Christensen A/S
Mekaniker til entreprenørmaskiner

Bay Christensen A/S, Rønnede

Vil du skrue på maskiner i alle størrelser og arbejde med det mekaniske, elektroniske og hydrauliske? Vi kan lære dig en masse – uanset dit erfaringsniveau.

Vi søger medarbejder både til værkstedet og som udekørende montør.

Udfør service og reparationer hjemme på værkstedet eller ude i ”marken"

 • Du står for at lave fejlfinding, reparationer og service på vores maskiner, som kan være alt fra minigravere og læssemaskiner til de helt store gravemaskiner.
 • Du er løbende i kontakt med kunderne over telefonen, hvor du rådgiver dem og holder dem opdateret.
 • Moderne hjælpemidler som iPad, elektroniske arbejdskort, scanninger mv.

Der kan godt være knald på i hverdagene, så vi har gjort os umage for, at vi også kan have det sjovt sammen. Du har bl.a. vores firmaudflugter og festdage at se frem til. Vi går også op i din faglige udvikling, og vi klæder dig gerne på med den efteruddannelse og de kurser, du har brug for.

Bay Christensen A/S
Hilti Danmark A/S
Er du vores nye Account Manager med erfaring fra byggebranchen?

Hilti Danmark A/S

Kan du heller ikke kører forbi en byggeplads uden at stoppe op? Har du en iværksætter gemt i maven og er du aldrig bleg for at sætte nye projekter i søen? Så er du måske den kandidat vi søger til stillingen som Account Manager!

Som Account Manager hos Hilti får du den direkte kontakt til Hiltis kunder indenfor kundegruppen murer og entreprenører. Du skal demonstrere, rådgive og vejlede kunderne i produkterne og deres anvendelse. Med et intensivt introduktionsforløb stoler vi på, at du bliver klædt på til at drive dit eget distrikt og du kan skabe resultater.

Som Account Manager får du ansvaret for dit eget geografiske distrikt (Kalundborg, Slagelse og Holbæk). Du får din daglige gang på byggepladser, kontorer og værksteder, og dine kunder spænder lige fra indkøbere og projektledere til virksomhedsledere.

name it
Salgsassistent

name it, Holbæk

Nyder du at snakke med nye mennesker hver dag? Elsker du mode, og ville du være stolt af at sælge produkter for name it? Vi leder efter en ny kollega, der vil styrke sine salgsevner i en stor international modevirksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Som salgsassistent i name it-butikken i Holbæk bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent. Du bliver en del af et team, hvor atmosfæren er dynamisk og uformel med plads til sjov, samtidig med at vi arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedste service.

Konkret vil dine opgaver inkludere:

 • At servicere og vejlede vores kunder, så de bliver mødt med smil og et meget højt serviceniveau
 • Varetagelse af salgs- og merchandiseaktiviteter
 • Opgaver inden for lagerstyring og vareopfyldning
Greve KommuneSocial- og sundhedsassistent til dagvagt på Strandcentret

Greve Kommune

Er du en faglig dygtig assistent og brænder du for tværfagligt samarbejde? Er du god til at skabe ro, tryghed og meningsfulde aktiviteter for den enkelte borger? Ønsker du at bidrage til bedst mulig trivsel og livskvalitet?

Strandcentret Plejecenter er et attraktivt og aktivt plejecenter med 91 boliger, inkl. vores lille boenhed Grønlykkeparken som er beliggende 5 minutters gang fra vor hovedbygning. Plejecentret ligger både tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport og naturoplevelser. Vi gør os meget umage for at tilbyde borgerne en ordentlig og værdig pleje, omsorg og hjælp.

Medarbejdergruppen er meget tværfaglige, da vi både har sygeplejersker, ergoterapeuter, en diætist, køkkenassistenter, social pædagog, social- og sundhedshjælpere og -assistenter ansat. Vi brænder alle for en høj faglighed og et godt tværfagligt samarbejde, med udgangspunkt i borgernes ønsker og mål.

Solrød KommuneEgebo Børnehave søger en faglig dygtig og engageret pædagog, 35 timer pr. 1. oktober

Solrød Kommune

I Egebo Børnehave arbejder vi med en funktionsopdelt struktur som understøttes af tydelige læringsmiljøer. Vi har funktioner som kreativ værksted, udeværksted, science-lokale, lokale til krop og bevægelse o.a.

Vi har fokus på sproglig opmærksomhed og har struktureret dette ind i hverdagen. Vi er meget ude, og der prioriteres at alle børn er på tur en gang om ugen, både på ture i nærmiljøet, men også længere ture med tog og bus.

Man vil som ansat skulle kunne indgå og agere i de forskellige fysiske læringsmiljøer som er del af funktionsopdelingen i Egebo.

Greve KommuneSocial- og sundhedsassistent til aftenvagt på Strandcentret

Greve Kommune

Er du en faglig dygtig assistent og brænder du for tværfagligt samarbejde? Er du god til at skabe ro, tryghed og meningsfulde aktiviteter for den enkelte borger? Ønsker du at bidrage bedst muligt til trivsel og livskvalitet?

Strandcentret Plejecenter er et attraktivt og aktivt plejecenter med 91 boliger, inkl. vores lille boenhed Grønlykkeparken beliggende 5 minutters gang fra vor hovedbygning. Plejecenteret ligger både tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport og naturoplevelser. Vi gør os meget umage for at tilbyde borgerne en ordentlig og værdig pleje, omsorg og hjælp. Medarbejdergruppen er meget tværfaglige, da vi både har sygeplejersker, ergoterapeuter, en diætist, køkkenassistenter, social pædagog, social- og sundhedshjælpere og – assistenter ansat. Vi brænder alle for en høj faglighed og et godt tværfagligt samarbejde, med udgangspunkt i borgernes ønsker og mål.

CASA A/S
Praktikanter til Sjælland – foråret 2021

CASA A/S

Som praktikant i CASA får du muligheden for at stille skarpt på din fremtidige karriere som konstruktør eller ingeniør. Du får muligheden for at omsætte teori til praksis. Vi giver dig ansvar og udfordringer, som vil udvikle dig såvel fagligt som personligt.

Som praktikant hos CASA bliver du en del af teamet på en af vores byggepladser. Opgaven består typisk i at følge op på underentreprenørers arbejder, sikre at byggepladsen fungerer ud fra byggepladsplanerne, udarbejdelse af kvalitetssikringsmateriale, mønsterrunderinger, tilsyn og endvidere følge projektledernes dagligdag.

Vores intention i CASA er, at du som praktikant vil opleve et praktikforløb, der er dynamisk, kreativt, sjovt og fleksibelt – og hvor du får lov til at tage et ansvar, hvis vi vurderer, at du er klar til det.

CASA A/S
Faxe KommuneIT-supporter

Faxe Kommune, Haslev

Har du lyst til at bidrage til styrkelsen af Faxe Kommunes IT-support? Brænder du for at yde en god og kvalificeret service til dine kommunale kollegaer? Kan du levere en 1. klasses support selv efter en travl dag på telefonen? Kan du arbejde selvstændigt og trives du i en hverdag med mange forskellige opgaver og kontakter? Så er du måske en af vores nye kollegaer:

I Faxe Kommunes IT & Digitaliseringsafdeling er vores mål at skabe optimale og sikre IT-løsninger til kommunens medarbejdere, hvilket i sidste ende gavner kommunens borgere. Dette sikrer vi blandt andet ved at højne organisationens IT-færdigheder gennem vejledning, vidensdeling og information om IT-løsninger. Vi er tilgængelige gennem få men synlige indgange. Vi leverer stabile og funktionelle IT-løsninger. Løsninger der tilstræber ensartethed og som understøtter sikre digitale arbejdsgange.

LyderJohnsen A/S Key Account Manager for de mest interessante detail-kunder i Danmark

LyderJohnsen A/S søger for Flensted Food Group A/S

Med reference til salgsdirektøren får du ansvaret for at fastholde, udbygge og styrke salget til de vigtigste detail-kunder på det danske marked.

Sammen med dine kompetente og engagerede kolleger i salgs-, udviklings- og produktionsafdelingerne arbejder du løbende på at tilbyde spændende produkter, koncepter og løsninger, som vil gøre en forskel for dine kunder. Der er et stort potentiale i virksomhedens kvalitetsprodukter, hvor de sunde fødevarer og convenience-løsningerne er meget efterspurgte i markedet.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra virksomhedens ledelse og dine kolleger, og gennem en engageret indsats der resulterer i stærke resultater, vil du være en central spiller indenfor det danske FMCG-segment.