259 job matcher din søgning 259 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
Sales Manager med fokus på batteridrevne skov- og haveprodukter

Jobindex A/S søger for Techtronic Industries Nordic ApS

Vil du være en del vores MILWAUKEE®-team og den vækstrejse, vi er på? Har du vindermentalitet og evnen til at til udvikle et stærk team, der brænder for at supportere vores kunder, så er det dig vi søger som Sales Manager til MILWAUKEE®.

TTI Nordic er i kraftig vækst, ikke mindst vores MILWAUKEE®-brand. Til denne stilling søger vi en engageret Sales Manager, som skal udvikle og lede vores nyoprettede outdoor salgsteam inden for skov- og haveprodukter, og desuden samarbejde med tilsvarende teams i de andre nordiske lande. Det danske team vil i første omgang bestå af 2 sælgere.

Du kommer til stillingen med et solidt kendskab produkter og kunder inden for skov- og haveprodukter. Vi forventer du har dokumenterede resultater inden for salg og er en erfaren leder.

Læs meget mere her.

Jobindex A/S
Høgsbro + Caspersen ApSRegnskabskonsulenter

Høgsbro + Caspersen ApS, Roskilde

Vil du være med på vores vækst rejse?

Vores regnskabsafdeling har VOKSEVÆRK, og derfor søger vi nye dygtige kollegaer med en bred regnskabsfaglig baggrund, som kan yde den bedste service til vores kunder.

Foruden vor faglighed er et af vore vigtigste værdisæt nærhed og den direkte kommunikation med både kunder, kolleger og samarbejdspartnere.

Vi søger dig som har erfaring som senior regnskabskonsulent/finansbogholder, Controller eller lignende. Du skal have lyst til en hverdag med både operationelle regnskabsopgaver, samt at tage med ud på tungere opgaver, som kræver, at du kan rådgive og sparre med kunderne omkring udførelse og opsætning af rapportering, procesoptimering, systemer mv.

Jobindex A/S
Sales Manager med fokus på MILWAUKEE®-håndværktøj og -opbevaring

Jobindex A/S søger for Techtronic Industries Nordic ApS

Vil du være en del vores MILWAUKEE®-team og den vækstrejse, vi er på? Har du vindermentalitet og evnen til at til udvikle et stærk team, der brænder for at supportere vores kunder, så er det dig vi søger som Sales Manager til MILWAUKEE®.

TTI Nordic er i kraftig vækst, ikke mindst vores MILWAUKEE® brand. Til denne stilling søger vi en engageret Sales Manager, som skal opbygge, lede og udvikle et nyoprettet dansk salgsteam med fokus på håndværktøj og opbevaring og desuden samarbejde med tilsvarende teams i de andre nordiske lande. Det danske team vil i første omgang bestå af 2 sælgere.

Du kommer til stillingen med et solidt kendskab til produkter og kunder inden for tilbehør og opbevaring. Vi forventer du har dokumenterede resultater inden for salg og er en erfaren leder.

Læs meget mere her.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Slutkundekonsulent med fokus på VVS til salg og rådgivning på byggepladser og virksomheder

Jobindex A/S søger for Techtronic Industries Nordic ApS

Vil du være en del af MILWAUKEE®’s slutkundeteam, og har du lyst til at tage med på vores vækstrejse?
Har du vindermentalitet og brænder du for at opbygge stærke relationer, så er det dig vi søger til at indgå i vores dygtige team!

Det bliver din opgave at udvikle MILWAUKEE®’s position i VVS-branchen samt inden for VA og TV-inspektion, presseværktøjer og afløbsrensning. MILWAUKEE® driver omstillingen til batteridreven teknologi inden for disse områder, og du skal hjælpe vores slutbrugere med at udnytte den batteridrevne teknologi til at arbejde mere effektivt og miljøvenligt.

Du kommer til stillingen med et solidt kendskab til produkter og kunder inden for VVS-branchen, og har styr på værktøj og tilbehør, der effektiviserer arbejdet for slutbrugeren.

Læs meget mere her.

Jobindex A/S
Tandlæge Damgaard ApSTandplejer til luksustandlægeklinik

Tandlæge Damgaard ApS, Nykøbing Falster

Vil du være en del af vores klinik, hvor vi har fokus på vores glade patienter? Her værner vi om den gode stemning – og hinanden.

Som tandplejer hos os får du ansvar alt efter din erfaring og dine kompetencer og kan se frem til en hverdag med fart over feltet. Du får ansvar for patienter på lige fod med tandlægerne og kommer løbende på relevante certificeringskurser.

Dine opgaver indebærer bl.a. også at tage røntgenbilleder og aftryk til kroner, bideskinner og implantater samt afslutte tandlægens behandling ved fx at fremstille og påsætte et provisorium. Vi er fælles om patienter, og sammen sørger vi for, at hver eneste patient føler sig godt og professionelt behandlet.

Lf Truck ApSGaffeltruck-montør/mekaniker

Lf Truck ApS, Nykøbing F

Da vi har rygende travlt, mangler vi akut en dygtig udekørende servicemontør til vore sjællandske kunder.

Vi ønsker at:

 • Du er en dygtig mekaniker, gerne med erfaring inden for gaffeltruck, landbrug- eller entreprenørmaskiner.
 • Du har interesse og forståelse for el-teknik.
 • Du har ordenssans og kan arbejde målrettet og selvstændigt, men er samtidig en god holdspiller.
 • Du har ambitioner om at udvikle dig selv, jobbet og virksomheden generelt.
Medarbejderne
Administrativ blæksprutte/kontorassistent med sans for detaljerne

Medarbejderne, Ringsted

VI SØGER EN dygtig administrativ blæksprutte med sans for detaljerne og mulighed for at udvikle sig i stillingen.

Vi har rigtig travlt og ønsker at styrke derfor vores kontor i Ringsted yderligere.

Er du klar til at jonglere med virkelig mange bolde, en stærk koordinator med et stort drive og en meget positiv indstilling?

Har du lyst til at arbejde med administrative opgaver, såsom screene og interviewe vores kandidater, tale med og booke vores kandidater til nye job, ordrebehandling, samt vedligeholdelse og opdatering i vores IT-systemer. Og motiveres du af en stilling, hvor du kan være med til at præge udviklingen i virksomheden mange år frem? Så vil vi glæde os til at høre fra dig ...

AUT. VVS INSTALLATØR STEEN MASTRUP ApSVi søger en erfaren VVS-montør til en varig stilling hos os

AUT. VVS INSTALLATØR STEEN MASTRUP ApS, Holmegaard

Vi er en mindre virksomhed med mange varierende arbejdsopgaver i et afslappet arbejdsmiljø med indflydelse og ansvar for egne arbejdsopgaver.

Vi bruger Minuba til vores ordrestyring og du skal bruge dette i din dagligdag. Vi arbejder fortrinsvis i lokalområdet, men har dog flere samarbejdspartnere, som gør at vi af og til kører til Københavnsområdet.

Brikk Gruppen ApSEjendomsmæglertrainees til Sydsjælland søges til voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret. Ærlighed og integritet overfor vores kunder er helt centralt for Brikk, og vi vægter dette højest og søger en ejendomsmægler trainee, som har samme værdigrundlag.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

UngTerapi ApSAutoriserede freelance psykologer søges i hele Danmark

UngTerapi ApS

UngTerapi søger freelance psykologer til at varetage psykoterapi med unge i alderen 15-30 år. Vi er en psykologklinik i stor udvikling, der har oplevet stor vækst og efterspørgsel de seneste år i kraft af vores specialisering i den unge målgruppe. Der er på nuværende tidspunkt tilknyttet over 20 freelance psykologer til klinikken, men vi vil rigtig gerne tilbyde samtaler med en dygtig ungdomspsykolog til endnu flere unge.

Som psykolog hos os kommer du til at hjælpe unge og voksne med psykologsamtaler. Det er primært unge mellem 15-30 år samt deres forældre, hvor vi arbejder rigtig meget med selvværd, depression, angst og stress.

Vi er et varmt og fagligt funderet fællesskab af kliniske psykologer, som i øjeblikket søger autoriserede psykologer i hele Danmark (landets mellemstore og store byer) til fuldtids- eller deltids-samarbejder (mindst 3 dage om ugen).

Jobindex A/S
Slutkundekonsulent til salg og rådgivning af elværktøj til auto- og transportbranchen

Jobindex A/S søger for Techtronic Industries Nordic ApS

Vil du være en del af vores MILWAUKEE® slutkundeteam, og har du lyst til at tage med på vores vækstrejse? Har du vindermentalitet og brænder du for at opbygge stærke relationer, så er det dig vi søger til at indgå i vores dygtige team!

Dit ansvar bliver at udvikle MILWAUKEE®’ position på slutbrugermarkedet, især ved at konvertere brugen af pneumatiske (luft) produkter, der er mest almindelige i denne branche. MILWAUKEE® har et stort fokus på at konvertere til batteridrevet teknologi, og din opgave bliver at udnytte vores batterisystemer til at øge virksomhedernes effektivitet og miljøvenlighed.

Du kommer til stillingen med et grundigt kendskab til produkter og kunder inden for auto- og transportbranchen.

Læs meget mere her.

Jobindex A/S
Profil SearchTeknisk sælger søges til førende leverandør inden for nødbelysning og talevarsling

Jemac Kommunikation ApS søger for Unipoint A/S

Vores kunde, UniPoint A/S, oplever stor efterspørgsel på virksomhedens produkter, og i den forbindelse søger de nu en teknisk sælger.

Hvis du har el-teknisk baggrund med i rygsækken – og hvis du har et godt netværk blandt elinstallatører på Sjælland, og du ved, hvordan du skaber resultater, så er du med sikkerhed et godt match til dette spændende job.

Opgaver

 • Opsøgende salg af sikkerhedsbelysning og tavlevarsling til elinstallatører, rådgivere og det offentlige
 • Opfølgning på eksisterende kunder
 • Rådgivning
PlejeVikar ApSPersonalekonsulent

PlejeVikar ApS, Roskilde

Vi har travlt hos PlejeVikar og søger derfor efter vores nye personalekonsulent, som motiveres af, at være med til, at gøre en forskel på Sjællands plejecentre, sygehuse samt i hjemmeplejen.

Du bliver en fast del af vores bookingafdeling i Roskilde, hvor du i tæt samarbejde med de andre personalekonsulenter bl.a. skal booke vikarer til vores kunder på Sjælland. Derudover får du et tæt samarbejde med vores kundekonsulent og i fællesskab med bookingafdelingen skal I opfylde PlejeVikars ambition om, at være det foretrukne vikarbureau inden for sundhedssektoren.

Stillingen som personalekonsulent er fuldtid og arbejdstiden er i tidsrummet kl. 08.00 til kl. 16.00 mandag til fredag. Der kan i sjældent omfang forekomme weekend-, aften- og helligdagsvagter.

Jobindex A/S
Sælger på Sjælland med fokus på batteridrevne skov- og haveprodukter

Jobindex A/S søger for Techtronic Industries Nordic ApS

Vil du være en del vores MILWAUKEE® team og den vækstrejse, vi er på? Har du vindermentalitet og brænder du for at opbygge stærke relationer, så er det dig vi søger til at indgå i vores salgsteam?

Din opgave bliver at sælge MILWAUKEE®’s skov- og havesortimentet til vores eksisterende MILWAUKEE® kunder og at identificere og udvikle nye forhandlere.

Vores mål er at udvikle MILWAUKEE® til at blive nummer 1 inden for batteridrevne skov- og haveprodukter og samtidig fremskynde markedets konvertering fra benzindrevne løsninger til MILWAUKEE®’s emissionsfrie, batteridrevne produkter. Som en del af dit job, hjælper du vores forhandlere med at konvertere deres slutbrugere.

Læs meget mere her.

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Key Account Manager med fokus på MILWAUKEE® arbejdsbelysning

Jobindex A/S søger for Techtronic Industries Nordic ApS

Vil du være en del vores MILWAUKEE® team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer?

TTI Nordic er i kraftig vækst, ikke mindst vores MILWAUKEE® brand. Batteridreven arbejdsbelysning er en relativt ny og hurtigt voksende produktkategori. MILWAUKEE® tilbyder en bred vifte af løsninger inden for hårdfør og effektiv arbejdsbelysning – fra personligt lys til kraftige lystårne. Til denne stilling søger vi en engageret Key Account Manager til at drive salget af disse spændende produkter.

Du kommer til stillingen med et solidt kendskab til produkter og kunder inden for MILWAUKEE®’s produktsegment og/eller inden for arbejdsbelysning. Stillingen rapporterer til den danske Sales Director for MILWAUKEE®.

Læs meget mere her

Jobindex A/S
Jobindex A/S
Sælger på Sjælland med fokus på personlige værnemidler (PPE)

Jobindex A/S søger for Techtronic Industries Nordic ApS

Ønsker du at blive en del af vores MILWAUKEE® PPE Team og den vækstrejse vi er på? Har du vindermentalitet og brænder du for at opbygge stærke relationer, så er det dig vi søger til at indgå i vores salgsteam?

Din opgave bliver at sælge MILWAUKEE®’s sortimentet for personlige værnemidler til vores eksisterende MILWAUKEE®-kunder og at identificere og udvikle nye kunder.

Du kommer til stillingen med et stærkt kendskab til produkter og kunder inden for personlige værnemidler. Stillingen rapporterer til den danske Sales Manager for MILWAUKEE® PPE.

Læs meget mere om stillingen her.

Jobindex A/S
CareMatch ApS
PÆDAGOG TIL BOTILBUD – FULD TID MED STOR FLEKSIBILITET

CareMatch ApS søger for Åkandehuset ApS i Højby

Med din evne til at skabe en værdig hverdag for beboerne, der har brug for fysisk og psykisk støtte i hverdagen, skal du varetage og støtte alle opgaver omkring beboeren. Herunder motiverende og pædagogiske opgaver, behandlingsopgaver samt fysiske og praktiske opgaver som rengøring, madlavning, ture og plejeopgaver.

Vi er et botilbud efter Servicelovens §107, §108 og Boliglovens §105 / Serviceloven §85. med plads til 10 mennesker med komplicerede problemstillinger. Vores beboere har brug for både fysisk og psykisk støtte i dagligdagen, flere fungerer med psykiatriske diagnoser og har retslige foranstaltninger.

Vi søger dig, der har lyst til at tilegne dig viden om og arbejde efter stedets faglige tilgang og er imødekommende og anerkendende. Du skal kunne rumme at være i processer, der ikke straks fører til et mål.

CareMatch ApS
Trinity Human Resources ApSVedligeholdelsesleder

Trinity Human Resources ApS søger for Ditlev-Burke Industrial Tools A/S i Asnæs

Trinity HR søger på vegne af Ditlev-Burke Industrial Tools A/S en dygtig og engageret Vedligeholdelsesleder.

Vi søger en erfaren mekanisk reparatør, med baggrund som industritekniker eller lign. og meget gerne med en overbygning som f.eks. maskinmester.

Som leder for Vedligeholdsafdelingen vil du referere direkte til den administrerende direktør, og få ansvaret for en vedligeholdelsesafdeling med tilhørende maskinværksted. Afdelingen består af otte personer – herunder to lærlinge.

Opgaverne vil bl.a. være:

 • Løbende service, vedligehold og forbedringer af produktionsudstyr
 • Sparringspartner ved fejlsøgning
 • Reparation ved nedbrud på anlæg
 • Udbygning og opdatering af vedligeholdelsessystem, samt planer for vedligehold
Trinity Human Resources ApSRegnskabschef

Trinity Human Resources ApS, søger for Ditlev-Burke Industrial Tools A/S i Asnæs

Trinity HR søger på vegne af Ditlev-Burke Industrial Tools en dygtig og erfaren Regnskabschef, der får ansvaret for drift og udvikling af økonomi og regnskab.

Med reference til den administrerende direktør bliver du en vigtig medspiller, og du vil få det overordnede ansvar for økonomi og regnskab.

Du vil få det ledelsesmæssige ansvar for en dygtig og erfaren Controller.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Opfølgning på lønsomhed og indtjening, budgetter, likviditetsoversigter, forecasting, konsekvensanalyser, nøgletalsoversigter, perioderapportering, månedsafslutning, årsregnskab samt øvrige rapporteringsopgaver til ledergruppe og bestyrelse
 • Styrkelse af det finansielle med et forretningsmæssige fokus
 • Ledelse af økonomiafdelingen, herunder planlægning og koordinering af opgaverne, som du også selv tager aktivt del i
Jobindex A/S
Sælger til Sjælland med fokus på MILWAUKEE®-håndværktøj og -opbevaring

Jobindex A/S søger for Techtronic Industries Nordic ApS

Vil du være en del vores MILWAUKEE®-team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer?

MILWAUKEE® udvikler og producerer et bredt udvalg af innovativt håndværktøj, måleværktøj, opbevaringsløsninger med mere, og nu sætter vi ekstra fokus på at styrke MILWAUKEE® som ledende leverandør af disse løsninger.

Med dit kendskab til markedet og din passion for at skabe tilfredse kunder, bliver det dit hovedfokus at sælge MILWAUKEE®’s håndværktøj og opbevaringssystemer til vores eksisterende kunder i dit område og sikrer, at vi fortsat er en betroet samarbejdspartner. Samtidig er du altid på udkig efter ny forretning.

Læs meget mere her.

Jobindex A/S