48 job matcher din søgning 48 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 48 resultater.
Jysk RekrutteringS&OP Specialist - kom med på vores vækstrejse!

Jysk Rekruttering søger for DESMI Pumping Technology A/S i Nørresundby

DESMI vækster markant i disse år bl.a. grundet markante markedsandele inden for scrubber pumper samt ballastvandsbehandling. Det har skabt et øget tryk på virksomhedens forsyningskæde og dermed også på vores Global Planning-funktion.

Teamet står derfor midt i en meget spændende og travl tid, hvor vi har brug for at styrke de overordnede rammer for forsyningskæden såsom planlægning af lagerniveauer, forbedre kvaliteten af logistik-masterdata, sikre en høj leveringsevne og reducere leveringstiden på kundeordrer for at kunne imødekomme skærpede markedskrav.

Derudover ønsker vi at udvikle og optimere processerne omkring planlægning globalt set.

Kvickly
Bager mestersvend, Kvickly, Hjørring

Kvickly

Du bliver en del af en butik med i alt 70 medarbejdere.

Vi tilbyder.

  • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet.
  • Vi bager det meste fra bunden af, så der er rig mulighed for at lave det, man brænder for som bager i hverdagen.
  • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder

Du vil blive en del af et hold med 4 bagere og 1 pakker. Du sikrer sammen med teamet at kunderne altid møder den bedste kvalitet af friske og præsentable varer samt den bedste kundeservice. Derudover kommer din hverdag til at bestå af følgende opgaver:

  • Medansvar for produktion, salg og indtjening
  • Medansvar for, at der leves op til de stillede hygiejnekrav
  • Sikre god trivsel og atmosfære i afdelingen
Kvickly
Vattenfall A/SOperation and Maintenance Managers for Onshore Wind DK

Vattenfall A/S, Esbjerg or Aalborg

At the moment we are looking for two O&M Managers for our O&M Delivery organization .

One in DK North, which is under a Ramp Up to full inhouse service and maintenance setup. One in DK South , where we operate sites and where we also are looking into Full Service contracts for some sites.

The O&M Manager is part of the DK O&M organisation and reports to the Vattenfall Onshore O&M Country Manager.

Your responsibilities as an Operations and Maintenance Manager:

  • Monitor, analyse and manage the operational and HSE performance of DK North and South wind farms including the performance of our contractors.
  • Responsible for planning long-term site maintenance, scheduled inspections and internal/external resources.
  • Responsibility for contract management with suppliers.
SuperBrugsen
Souschef, SuperBrugsen Vodskov

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

  • blive en del af lederteamet i en stor dagligvarebutik
  • prøve kræfter med alle aspekter af ledelse
  • få det bedst mulige afsæt til din karriere i SuperBrugsen

Som Souschef er du sammen med uddeleren ansvarlig for butikkens drift, herunder økonomi, drift og ledelse af medarbejdere. Du arbejder således med:

  • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning
  • Arbejdsplanlægning og sikre, at planlægningen fungerer
  • At sikre at butikken altid er sæson- og salgsklar
SuperBrugsen
Grundfos A/S
Vedligeholdelsesleder

Grundfos A/S, Aalestrup

Er du en stærk leder med bred teknisk forståelse, og vil du sætte kursen for et team af dygtige vedligeholdelsesmedarbejdere på Grundfos’ SP Fabrik?

Grundfos

Som vedligeholdelsesleder har du ansvar for at udbygge og optimere det systematiske vedligehold af udstyret på fabrikken. Derudover arbejder du især på at styrke og udbygge sikkerheden og arbejdsmiljøet i fabrikken. Nærmere bestemt sørger du for at:

  • facilitere sikkerheden på produktionsudstyr samt i afdelingen i relation til gældende regler og love
  • sikre høj teknisk oppetid på vores produktionsudstyr
  • yde produktionsteknisk støtte til den daglige drift, herunder systematisk vedligehold og valg af korrekte korrigerende handlinger på driftsmæssige problemstillinger
Grundfos A/S
NettoButikschef til NY Netto - Hurup, Thy

Netto

Ønsker du at gøre karriere i Danmark eller udlandet, findes alle muligheder her. Hvis du vil være med, hvor det sker, så skal du være i Netto! Vi er inde i en rivende udvikling, hvor vi har brug for din hjælp til at løse de mange spændende opgaver i Danmarks absolut største dagligvarekæde. Vi sætter overliggeren højt og forventer du gør det samme. Vi har alle muligheder for at videreudvikle dit talent, og vi forventer du kommer med et højt ambitionsniveau - for dig selv og dine omgivelser. Vi skal åbne en helt ny netto med vores nye koncept, hvor vi er ude efter en lokale købmand som sætter en ære i at fremvise en flot og indbydende butik.

Som butikschef i Netto starter du som vores ekstra spiller på holdet. Du vil derfor ikke få din egen butik fra dag et, men derimod fungere som en fleksibel aspirant i 1-3 butikker, som du skifter imellem de første måneder.

Verdo A/S
Produktionstekniker til optimering af produktion og værksted

Verdo A/S, Storvorde

Verdo A/S

Hos Verdo har vi værkstedet, der producerer anlægsdele til vores egne varmeproducerende anlæg, men mangler lige dig, der kan få produktion og værksted optimeret under de givne rammer.

Du vil få ansvar for kontrol og klargøring af produktionstegningerne til værkstedet, hvor der produceres rør og anlægsdele, samt ansvar for lageret på lokationen.

Verdo A/S
Takeda Pharma A/S
Manufacturing Science Specialist

Takeda Pharma A/S, Hobro

Takeda Hobro søger en dygtig og engageret medarbejder til Manufacturing Science. Du skal være med til fortsat at udvikle fabrikkens produkter samt vedligeholde eksisterende robuste processer.

Der er tale om en nyoprettet stilling, som du i høj grad vil være med til at præge og definere mht. indhold. Overordnet mål er, at du sammen med produktionschefen har ansvaret for, at fabrikkens portefølje vedligeholdes og udvikles, så gældende krav til enhver tid honoreres. I afdelingen er der fire medarbejdere.

Stillingen indebærer et tæt samarbejde internt med medarbejdere indenfor andre områder bl.a. QA og QC og eksternt med samarbejdspartnere i nogle af Takedas andre fabrikker, hvor vi har ekspertgrupper i famaceutisk udvikling og registreringsprocesser.

Takeda Pharma A/S
Mariagerfjord ErhvervsrådErhvervskonsulent

Mariagerfjord Erhvervsråd, Hobro

Mariagerfjord Erhvervsråd søger en engageret, alsidig og udadvendt erhvervskonsulent, der kan indgå i teamet af konsulenter som yder sparring og vækstvejledning til lokale virksomheder i Mariagerfjord Kommune.

Vi leder efter en kandidat, der har indsigt og erfaring i nye teknologiske muligheder indenfor digitalisering og automatisering, og kan forene dem med forretningsmæssig og praktisk forståelse i forhold til hverdagen i små og mellemstore virksomheder.

Opgaverne vil typisk bestå i at være sparringspartner for og vejlede områdets virksomheder omkring tilskudsmuligheder, forretningsudvikling, produktudvikling, nye teknologier, kompetenceudvikling, salg, markedsføring mv.

Fibertex Nonwovens A/S
Procesoperatør m/k

Fibertex Nonwovens A/S, Aalborg

Er du en engageret procesoperatør? Har du lyst til at arbejde med høj produktkvalitet på et nyt produktionsanlæg i en dynamisk og global produktionsvirksomhed? Så er du den nye kollega vi søger til produktionen.

Fibertex Nonwovens søger en procesoperatør til vores fabrik i Aalborg, hvor du kommer til at arbejde i et miljø, hvor hygiejne- og kvalitetskravene er meget høje. Med reference til Line Manager får du skiftende vagter fordelt på daghold og skiftehold. Ud over betjening og rengøring af maskiner består jobbet af:

  • Truckkørsel
  • Kvalitetskontrol af færdigvarer
  • Arbejde med kemiske stoffer, evt. blanding af farlige stoffer.
Fibertex Nonwovens A/S
ALDI Danmark1. assistent til Løgstør

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

  • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
  • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
  • tæller kassen op, når du lukker
ONLY
Butikschef, ONLY STORES, Brønderslev

ONLY

Til vores ONLY-butik i Brønderslev søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.

Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!

Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

ALDI Danmark1. assistent til Støvring

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

  • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
  • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
  • tæller kassen op, når du lukker
ALDI Danmark1. assistent til Støvring

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

  • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
  • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
  • tæller kassen op, når du lukker
fakta a/s
Souschef, Fakta Sønderport, Nørresundby

fakta a/s

Har du en leder i maven og drømmer du om din egen butik på sigt?

Du bliver en del af lederteamet i butikken og får mulighed for at prøve kræfter med ledelse. Jobbet som souschef er en blanding mellem daglige praktiske opgaver i butikken, ledelse og kundeservice.

Du brænder for salg og god service. Sammen med kollegerne i butikken sikrer du, at kunden altid møder en flot butik, som bugner af friske varer samt glade og kundeorienterede medarbejdere. Du motiveres af en afvekslende hverdag med praktiske opgaver og et højt tempo. Du er god til at smøge ærmerne op og få tingene gjort.

fakta a/s
Kvickly
Salgsleder Food

Kvickly, Hjørring

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

  • bruge din viden inden for Ferskvarer, Frugt & Grønt og samtidig være mellemleder for 1 elev og 1 ledertrainee samt 8 ungarbejdere
  • prøve kræfter med ledelse og få mulighed for at udvikle dig gennem Coops talent- og ledelsesprogrammer
  • præge og udvikle et specifikt fagområde i samarbejde med din Souschef

Du bliver en del af et varehus med i alt ca. 70 medarbejdere. Kvickly Hjørring har en central beliggenhed i Metropol Shoppingcenter. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Kvickly
Randers Tegl A/S
Kvalitets- og energiansvarlig

Randers Tegl A/S, Hobro

Vi skal have løftet overliggeren endnu længere op hvad angår kvalitet og bæredygtighed på Vindø Teglværk. Du indgår i værkets ledergruppe og skal selv være primus motor i en række optimeringsopgaver og procesforbedringer indenfor kvalitet, miljø, energi og bæredygtighed.

Du udtager flere kvalitetsprøver dagligt (ler) og foretager selv analyse og dataopsamling i laboratoriet. Du arbejder selvstændigt med ansvaret for opgaverne i laboratoriet, men operatører fra produktionen planlægges at kunne være til din disposition.

Du har ansvaret for en generel udvikling og forbedring af rutiner samt procedurer indenfor kvalitetsarbejdet og du udvikler vores kvalitetsmanualer som findes på arbejdsstationerne i produktionen.

Randers Tegl A/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Nykøbing Mors

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Brønderslev

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
Lidl Danmark K/S
Souschef - Aalborg SØ

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S