142 job matcher din søgning 142 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 142 resultater.
Ditmer a/sErfaren .NET udvikler

Ditmer a/s, Åbyhøj

Vi leder efter en udvikler, som ikke er bange for at arbejde med nye teknologier, og sætte dem i spil sammen med vores kunder. Du skal sætte en ære i at levere ”pæn” og afkoblet kode, da vi leverer høj kvalitet og godt håndværk.

Som udvikler vil du komme til at arbejde tæt sammen med en række af vores kunder både i forbindelse med udvikling af helt nye projekter, og videreudvikling af allerede kørende løsninger. Du vil indgå i et mindre team i forbindelse med opgaveløsning. Du arbejder altid sammen med en kollega – både for at sikre kvaliteten og for at vi kan lære af hinanden. Review, pull requests, retrospektiv bliver en naturlig del af din hverdag hos Ditmer.

OK OK søger app-konsulent - barselsvikariat med mulighed for fastansættelse

OK a.m.b.a., Viby J.

Er du en energisk, proaktiv og nysgerrig person? Interesserer du dig for at skabe digitale løsninger med brugervenlighed i fokus? Så har du muligheden for at blive en del af et stærkt team, som arbejder med at skabe digitale kundeoplevelser i en spændende virksomhed.

Som app-konsulent hos OK vil du få en central rolle i udviklingen af nye tiltag til vores app-univers ved at sikre optimal projektgennemførsel. Du vil først primært arbejde i tværfaglige teams i organisationen, men i det daglige vil du være tilknyttet en engageret afdeling på 12 personer, hvor vi alle brænder for at skabe de bedste kundeoplevelser på digitale platforme.

Du arbejder i en nøgleposition mellem IT-funktionen og forretningen. Din opgave er at medvirke til udarbejdelsen af app-relaterede digitale løsninger i et team bestående af dine kollegaer i OK og vores eksterne samarbejdspartner.

Arla Foods
Software Architect with production experience

Arla Foods, Viby J.

Great Opportunity to become a key player in the digital journey of Arla

To enable our growth within production IT and on-premise solutions at Arla Dairies we are looking for a strong Software Architect who can help us drive the future development and set the agenda for our digital journey in Arla Production IT.

Arla Foods

In Arla IT Solutions we are 120+ colleagues working agile, we believe in trust over control and we acknowledge innovation and innovative thinking. Join the MES Platform team on our Dairy release train where you will become a key player in setting the direction of our Production IT.

The Arla MES Platform is installed in various versions on more than 40 dairy sites across to enable daily execution of global SAP production orders. You will be responsible for you own portfolio of applications including frontend and backend development.

Arla Foods
Arla Foods
Mejerist til fantastisk team på Arinco - Videbæk

Arla Foods

Som Mejerist på Arinco kan du se frem til en afvekslende hverdag blandt 11 gode og glade kolleger. Mejeriet er i rivende udvikling, og vi får brug for din hjælp til at producere mælk til vore filtreringsprocesser og spraytørringsanlæg.

Arla Foods

ARINCO er en højteknologisk virksomhed i stærk vækst med ca. 355 medarbejdere. I denne stilling har du mulighed for at blive en del af et stærkt team af mejerister, der hver dag arbejder for at levere mælk til mælkepulverbaserede Child Nutrition-produkter til forbrugere verden over.

Din opgave bliver at deltage i indvejning og mælkebehandling af konventionel- og økologisk mælk, herunder skumning, pasteurisering, MF-kimfiltrering, RO-koncentrering og in-line standardisering. Vi har på Arinco kapacitet til behandling og standardisering af op imod 200.000 kg mælk/time og behandlede således i 2019 ca. 380 mio. kg mælk.

Arla Foods
HumanTrust A/S
Automationsingeniør/-specialist

HumanTrust A/S søger for Palsgaard A/S i Juelsminde

Vil du arbejde med automationsløsninger på højt niveau, og motiveres du af at designe, programmere og idriftsætte tekniske og komplekse produktionsanlæg? Søger du et stærkt team, der proaktivt hjælper hinanden med at skabe optimale og robuste løsninger? Ønsker du stabilitet og særdeles gode personaleforhold i en yderst velkonsolideret virksomhed med stærke værdier for både ansatte og vores fælles omgivelser?

Palsgaard A/S er en global producent af fødevareingredienser til bl.a. mejeriprodukter, bagværk og is, der afsættes til mere end 100 lande.

Som automationsingeniør/-specialist får du følgende nøgleopgaver:

 • Udarbejdelse af funktions- og designbeskrivelser
 • Deltage i udarbejdelsen af programmeringsstandard og standardmoduler
 • Analysere og dokumentere fejlårsager og iværksætte afhjælpning
HumanTrust A/S
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Lovgivningsansvarlig

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company), Randers

Er du analytisk og har du en fødevarefaglig uddannelsesbaggrund? Og vil du være med til at sikre, at deklarationer og anprisninger for vores produkter lever op til vores kunders krav?

Som vores nye kollega, bliver du lovgivningsansvarlig for de handelsvarer, som Danish Crown Foods indkøber, dvs. de produkter, som vi sælger, men ikke selv producerer. Du får ansvaret for råvaregodkendelserne til handelsvarerne, ligesom du medvirker til at sikre korrekt deklaration og at varerne lever op til vores kundekrav. Dine primære opgaver bliver:

 • Medvirke til at sikre, at deklarationer for Danish Crown Foods’ produkter er korrekte
 • Rådgive øvrige afdelinger mhp. at sikre, at sammensætningen af vores produkter lever op til lovgivningen på de markeder, hvor de afsættes
 • Sikre at analyser og grænser er i overensstemmelse med lovgivning og kundekrav
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Vestas Wind Systems A/S
Specialist, Plant Data Engineering

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Are you passionate about designing architecture for data solutions? Can you play a key technical role in transforming our traditional data warehouse setup towards new cloud technologies? Are you a natural technical leader and motivated by setting the technical direction? Then you might be the right candidate we are hunting for!

As Specialist in Plant & Hybrid Analytics, your primary areas of responsibility are to:

 • Design and execute implementation of ETL (Extract, Transform, Load) and MLOps (Machine Learning Operations) data pipelines
 • Contribute to overall data architecture and roadmap
 • Design, resource estimate and execute feasibility studies of new technology
Vestas Wind Systems A/S
BankdataDigital superhelt der fronter softwareudvikling

Bankdata, Silkeborg

Har du lyst til at blive en del af Team Marvel, som består af hverdagens usynlige helte? Og har du motivation for at udvikle nye features og vedligeholde eksisterende applikationer?

Så har du her hos Bankdata en unik mulighed for at sætte retningen på Frontend-udvikling der dagligt benyttes af vores 9 medlemsbanker. Men andre ord; du får ansvaret fra dag 1 for at bygge fede software-løsninger.

Inden for de første par måneder kommer du ind under huden på Bankdatas kultur, arbejdsprocesser og samarbejdspartnere. Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast ”buddy” i forløbet, som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og de mange spændende opgaver der venter dig.

BankdataIndfri dit fulde potentiale som Software Developer og gå forrest på de nyeste frontend-teknologier!

Bankdata, Silkeborg

Er du nysgerrig på nye digitale trends (eksempelvis inden for automatisering) og ønsker du at udvikle, drive, implementere og udbrede de nyeste frontend-teknologier i branchen?

Vi søger, til vores kontor i Silkeborg, en Senior Software Developer der går i front på, at vi lykkes med vores ambition; nemlig at blive teknologisk uafhængige i en højteknologisk verden. Det er en stor ambition og det er netop derfor, vi har brug for dig.

Inden for de første par måneder kommer du ind under huden på Bankdatas kultur, arbejdsprocesser og samarbejdspartnere. Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast ”buddy” i forløbet, som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og de mange spændende opgaver der venter dig.

Netcompany
Senior IT Consultant

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

Har du nogle års erfaring med udvikleropgaver og har du lyst til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens løsninger og samtidig gøre en forskel? Kan du se dig selv spille en afgørende rolle for dit teams og projekts fremdrift, og være inddraget i alle dele af processen - lige fra design og udvikling til sikring af, at vi leverer et produkt af høj kvalitet til kunden.

Netcompany søger lige nu IT-profiler, der har lyst til at udfordre sig selv i en rolle der kræver høj teknisk faglighed, kombineret med en solid forretningsforståelse. Stillingen er en spændende mulighed for dig, der har lyst til at sidde i en rolle med ansvar for, at kundens krav og behov omsættes til færdige IT-løsninger, der skaber værdi.

Som Senior IT Consultant har du ansvaret for, at have overblikket over delprojektet, herunder afholdelse af daglige stand-ups, statusrapportering med kunden og/eller projektlederen.

Netcompany
Nyuddannede software developers

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

Du vil være med til at udvikle nogle af branchens mest komplekse IT-løsninger, hvor kombinationen af programmering og kundekontakt vil præge din hverdag.

Som udvikler i vores Application Services-afdeling tildeles du en todelt rolle, hvor du både vil varetage analyse af kundebehov og formidling via kundekontakt, samt programmeringsopgaver, der vil spænde bredt. Videreudvikling, fejlretning, optimering og opretholdelse af eksisterende systemer samt nyudvikling af nye projekter fra A-Z bliver nøgleordene i din hverdag.

Udviklingsmulighederne for vores udviklere er store, og du vil på sigt få mulighed for at specialisere din karriere yderligere ved enten at bevæge dig imod et IT-teknisk lead spor eller et ledelsesspor – alt afhænger af dine personlige interesser.

Netcompany
IT Consultant

Netcompany, København, Aarhus eller Aalborg

I Netcompany søger vi nyuddannede IT-kandidater, der søger en udfordrende, social og udviklingsrig start på karrieren som IT-professionel. Du vil være med til at udvikle nogle af Danmarks mest komplekse og spændende IT-løsninger, hvor kombinationen af softwareudvikling, opgaveledelse og kundekontakt vil præge din hverdag.

Som IT Consultant bidrager du til, at kundens behov bliver omsat til den rigtige tekniske løsning.

Dine opgaver og ansvarsområder vil variere fra projekt til projekt og udvikle sig over tid – men din hverdag vil typisk være præget af opgaver som:

 • Forberede og afholde workshops med kunderne
 • Ansvar for udarbejdelse af funktionelt og teknisk design på systemkomponenter
 • Vidensdele med dine kolleger inden for de områder, hvor du bliver eksperten
Netcompany
Developers med erfaring

Netcompany, København eller Aarhus

Vi søger dygtige udviklere med erfaring til vores Application Services, der fra dag ét kan være med til at sikre, at vores IT-løsninger bliver ved med at klare den opgave, de er sat i verden for at løse.

Som developer bliver du en del af en enestående gruppe af talentfulde og veluddannede IT-professionelle, der arbejder dedikeret med hands on-kodning og alle faser af udviklingsprocessen. Du kommer til at arbejde med mange typer løsninger, hos mange typer kunder, bygget på mange forskellige teknologier.

Det varierer, hvilken teknologi du arbejder med, men en stor del af vores opgaver løser vi på webbaserede teknologier som Java og .NET. Derudover er der mulighed for at arbejde med SharePoint, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SQL-server, Sitecore, EPiServer, Oracle Database, Oracle Service Bus og Weblogic Server.

Arla Foods
Food Scientist, Maternity cover

Arla Foods, Videbæk

Our innovators move fast and draw strength from their natural curiosity as well as their specialist knowledge. You love to put your intellectual skills to the test every day, and you feel like exploring the frontier of your field and inventing new standards.

Arla Foods

Do you want to work with advanced food science, developing ground-breaking, dairy-based ingredients in an international team? Then this opportunity could be what you are looking for!

As a laboratory based food scientist, you drive research projects and contribute to NPD activities that will lead to ground-breaking dairy-based ingredients that live up to the very highest demands of quality and functionality. This means that you:

 • Develop, implement and validate analytical methods for quantification and characterization of proteins in milk matrices
 • Document knowledge on product characterization, modifications and the influence of process conditions on the final products
Arla Foods
Peak Rekruttering
Hardwareingeniør/Atex specialist

Peak Rekruttering søger for Baumer A/S i Aarhus

Vil du være en del af et succesfuldt udviklingsteam, der udvikler mekatroniske højkvalitetsprodukter? Har du lyst til at udvikle din faglige kunnen i et mindre dynamisk udviklingsteam, hvor du samtidig bliver en del af en større international virksomhed, der giver bred mulighed for at arbejde med Atex-mæssig konceptdesign og tekniske udfordringer under et selvstændigt ansvar?

Du vil få arbejdsplads hos Baumer A/S, som er beliggende i Aarhus V, men din kontaktflade vil udover kollegaerne i Danmark være spredt ud til andre Baumer-selskaber. Produktudviklingsprojekterne, hvori du typisk vil indgå, er målrettet produktgrupperne Temperatur, Tryk, Niveau og Conductivity. Derudover er der en bred kontaktflade til andre udviklingsingeniører i Baumer-organisationen.

Peak Rekruttering
Ditmer a/sProjektleder – vil du være med til at lede IT-udviklingsprojekter i den private og offentlige sektor?

Ditmer a/s, Åbyhøj

Vi leder efter en erfaren agil projektleder, som brænder for at forstå kundernes forretning, og omsætte denne til IT-løsninger, som gør en forskel!

Som projektleder vil du være ansvarlig for gennemførelse af udviklingsforløb sammen med vores kunder. Vi har en bred vifte af kunder, og du vil få stor indsigt indenfor mange domæner.

Hos Ditmer tror vi på, at dygtige kolleger skal have frihed til at bruge og udvikle deres talent og ikke ligge under for bureaukratiske processer.

Arla Foods
Specialist Within Trade Policy Affairs

Arla Foods, Viby J.

At our offices in Aarhus you will become part of the Arla Foods amba Global Trade Policy and Regulatory Affairs team. Joining 8 colleagues you will be 1 of our 2 trade experts responsible for ensuring that Arla Foods is complying with national and international trade requirements on exportation, thus making sure that we have access to our global markets.

Arla Foods

The job requires you to understand the complete range of Arla products and source of raw milk materials and to have knowledge of export conditions and other issues in relation to e.g. veterinary certification and correct classification of Arla products in the customs nomenclature in order to ensure compliance and export eligibility.

You will work closely with internal stakeholders (production sites, support and sales functions) and external stakeholders (authorities and industry federations).

Arla Foods
Terma A/S
Systems Engineer, Digital Services

Terma A/S, Lystrup

Vi tilbyder nu en plads på vores radarhold som Systems Engineer indenfor Digital Services. Her skal du hjælpe med at understøtte Termas digitaliseringsstrategi, hvor remote-monitorering- og serviceringsområdet skal styrkes inden for flere af vores forretningsområder. Stillingen er i Lystrup.

Som Systems Engineer, Digital Services i Radar, får du en central rolle i design og udvikling af den infrastruktur, der skal understøtte Termas digitale servicestrategi. Din rolle er omdrejningspunktet for selve løsningen, og du bliver ansvarlig for den overordnede digitale systemfunktionalitet samt ydelse.

Du kommer til at bidrage til systemarkitekturen dvs. den tekniske opdeling af det komplette system, samt definition af grænsefladerne mellem alle systemelementer. Disse vil ofte bestå af både software, netværkselementer og IT-systemer.

Terma A/S
Vestas Wind Systems A/S
Functional Safety Engineer

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Do you want to shape the future for green energy and participate in reducing CO2 emissions? Are you interested in making green energy safe to work with, by developing a system for controlling and operating new wind turbine solutions?

Then you might be the right candidate for the position as Functional Safety Engineer. Please come join us – a team of dedicated people with an aspiration for creating the world's best wind turbines.

Responsibilities

 • Be engaged in the early stage feasibility studies of new products working together with the integration of other engineering disciplines like converter, electrical, hydraulic, mechanical, etc.
 • Involvement in risk assessment and development of new safety compliance approaches
 • Define functional requirements to the turbine control systems according to safety standards
Vestas Wind Systems A/S
Foodjob Nordic
Production Manager – fødevareingredienser

Foodjob Nordic søger for KMC i Brande

Som Production Manager spiller du en central rolle i driften og udviklingen af fabrikken, som producerer døgnet rundt alle ugens dage i perioden fra 1. august til Skt. Hans, også kaldet kampagnen, kun afbrudt af rengøringsstop ca. hvert 25. døgn samt stop hen over jul/nytår og påske.

Med reference til Head of Production har du det overordnede ansvar for produktionen. Du har desuden ansvaret for løbende forbedringer med tilhørende økonomi. Du får det direkte ledelsesansvar, som bl.a. indebærer at produktionen forløber optimalt med hensynstag til tid, kvalitet, sikkerhed og miljøforhold samt personaleplanlægning.

I tæt samarbejde med den øvrige organisation er du en central person omkring produktionsplanlægningen og vedligehold. Du har ansvar for den løbende medarbejderudvikling med fokus på individuelle- samt teamkompetencer.

Foodjob Nordic