43 job matcher din søgning 43 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Elite Gaming A/SSystemstærk bogholder søges

Elite Gaming A/S, Tilst

Vi søger en bogholder, som kender sit ”bogholderi” og som har lyst til at indgå aktivt i et dynamisk team, hvor tonen er fri og uformel. Som organisation hylder vi fællesskaberne, både dem vi skaber internt, men også dem vi skaber hos vores kunder. Vi har glimt i øjet og smil på læben, og håber du har det ligeså.

Vi er en lille økonomiafdeling, og derfor skal du forvente opgaver inden for alle dele af afdelingen.

Opgaverne vil være:

 • Bogføring i vores nye system Dynamics 365 Business Central
 • Løn, anlæg, debitor og kreditor
 • Kundehenvendelser
Human Talent ApSController

Human Talent ApS søger for Röchling Meta-Plast A/S i Allingåbro

Med direkte reference til Adm. direktør, får du en central rolle i vores økonomiteam som består af to bogholdere, én i Danmark og én i Letland, som tager sig af de daglige bogholderiopgaver.

Du får det samlede ansvar for regnskabet i Danmark og Letland, hvor du sikrer compliance og blandt andet sørger for økonomisk overblik i kraft af nøgletal og analyser til ledelsen i Danmark og Tyskland.

Stillingen er som udgangspunkt deltid, med mulighed for flere timer på sigt. Der kan forekomme mindre rejseaktivitet til vores kontorer i Tyskland og Letland.

For at blive en succes i stillingen kan du:

 • Hjælpe os med at etablere en controller funktion
 • Bidrage med retvisende nøgletal
 • Bidrage med indsigt og forståelse for den daglige drift
Human Talent ApS
JEBA ApS
Talknuser til en spændende og alsidig stilling inden for regnskab og økonomistyring

JEBA ApS, Randers

Vil du være en del af en ung, ambitiøs virksomhed, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdsdagen og skabe din drømmestilling? Er du træt af ulidelige, lange arbejdsdage, dokumentation, som ingen ende vil tage og manglende fleksibilitet til at gøre, hvad du har lyst til? Og kan du ovenikøbet bogholderens ”ABC” til fingerspidserne?

Når du arbejder som bogholder hos JEBA, ser vi ikke kun plusserne, minusserne og de store tal. Vi har nemlig en helhedsorienteret tilgang til bogholderi og ser menneskerne bag virksomheden.

Hos JEBA arbejder vi med digitalisering og effektivisering af vores arbejdsgange, hvorfor vi oplever minimalt overarbejde. Vi koncentrerer os om de nyeste tal hver dag, og som ekstern økonomiafdeling har vi mulighed for at sætte præg på vores kunders daglige udvikling og drift.

Ryomgård Fjernvarmeværk
Driftsleder til fjernvarmeværk

Ryomgård Fjernvarmeværk

Vil du være med til at sikre fjernvarme til 710 forbrugere i dejlige Ryomgård?

Som driftsleder sørger du for, at anlægget altid kører som smurt. Det gør du blandt andet ved at optimere både tekniske og økonomiske forhold, ligesom du:

 • leder 1 medarbejder i det daglige arbejde på anlægget – og selv tager fat, når der er behov
 • planlægger og følger op på service og vedligeholdelse af produktionsanlægget, herunder halmhåndtering, målere, ledningsarbejde, bygninger og tekniske installationer
 • er i kontakt med blandt andet samarbejdspartnere, leverandører og myndigheder

På Ryomgård Fjernvarmeværk starter du din dag kl. 7 om morgenen mandag til fredag. Til gengæld har du fri kl. 15:30 mandag til torsdag og allerede kl. 12 om fredagen. Du har også fri mulighed for selv at planlægge dine opgaver, som du ser det bedst.

Ryomgård Fjernvarmeværk
Brædstrup FjernvarmeBogholder

Brædstrup Fjernvarme

Da en af vores medarbejdere har valgt at gå på efterløn, søger vi en: Engageret, dygtig og serviceminded medarbejder til en spændende stilling i vores bogholderi. Du skal primært varetage almindelige bogholderiopgaver, men også i mere eller mindre omfang andre administrative opgaver.

Vi forventer, at du har erfaring med nedenstående arbejdsområder, som du i samarbejde med det øvrige team i økonomiafdelingen skal varetage.

Vores nye regnskabsmedarbejder skal have de faglige kvalifikationer i orden, gerne med en relevant regnskabsmæssig uddannelse og praktisk erfaring fra en regnskabs-/økonomifunktion og gerne med en vis erfaring i årsregnskabsloven.

HAY ApSBogholder

HAY ApS, Horsens

Kan du lide tal og klare facit? Har du erfaring med regnskab og bogføring? Har du lyst til at være en del af en spændende designervirksomhed i udvikling? Hos HAY søger vi netop nu en erfaren bogholder, der kan varetage en bred vifte af finansielle bogføringsopgaver.

Du vil blive en del af en virksomhed, der dagligt drømmer stort, men samtidig går samarbejdende og ydmyg til det daglige arbejde. I denne dagligdag vil du blive en vigtig del af et økonomiteam på i alt 15 engagerede kollegaer.

Med reference til den bogholderiansvarlige afdelingsleder og i samarbejde med kollegaer i økonomiafdelingen, vil du varetage opgaver inden for bogholderi og månedsafslutning.

Dine opgaver som bogholder vil bl.a. være:

 • Kreditorstyring - bogføring, betalinger og afstemning
 • Debitorstyring - indbetalinger, rykkermeddelelser, kontakt til kunder
 • Finansbogholderi
Gem
Viktech Cable ContractorsProjektleder til nedgravning af fiber i hele landet. 4 dags uge fast løn + diæter

Viktech Cable Contractors

Viktech Anlæg søger en dygtig, målrettet projektleder, der trives i et job med stor frihed, hvor du selv planlægger din arbejdsdag.

Som projektleder får du 2-3 formænd og 25-40 mand ude på projekterne, hvor du sørger for, at de har planlagt deres arbejde, at alt er klar til dem, så de kan komme fremad og at kvalitet og produktivitet går hånd i hånd. Herudover deltager du i møder med kunder, kommuner og selvfølgelig byggemøder.

Dine arbejdsopgaver er:

 • Opfølgning og rapportering på økonomien i dine projekter
 • Planlægning og opfølgning på opgaver og ressourcebehov
 • At være synlig og motivere dit team
Gem
HumanTrust A/S
Økonomichef/CFO

HumanTrust A/S søger for kunde, Aarhus, Randers og Viborg

Har du lyst til en nøglerolle i krydsfeltet mellem økonomi, ledelse, HR og IT? Vil du med på en spændende vækstrejse? Så er du måske den nye Økonomichef/CFO, der kan få balancen til at stemme på tværs af Svane-butikkerne i Aarhus, Randers og Viborg!

Som noget nyt er Svane Køkkenets butikker i Aarhus, Randers og Viborg gået sammen som én samlet enhed, som tilbyder unikke løsninger til de midtjyske kunder. Den nye power-konstellation omsætter tilsammen for et større trecifret millionbeløb og beskæftiger 55 medarbejdere.

Til at skabe en fælles økonomisk styring og ledelse på tværs af de tre butikker søges nu en stærk Økonomichef/CFO. I denne rolle får du det overordnede ansvar for økonomistyring, bogholderi, HR og IT, og du får desuden 3 bogholdere i direkte reference. Du bliver en del af ledergruppen og referer til virksomhedens adm. direktør.

HumanTrust A/S
K/S Partselskabet VestergadeBogholder på deltid

K/S Partselskabet Vestergade, Aarhus

Vi søger en deltidsmedarbejder med erfaring indenfor bogholderifunktionen, som er klar på et job, der består af lidt af hvert.

I regnskabsafdelingen arbejder vi med regnskaber for hele koncernen, herunder ejendoms-, projekt- og investeringsselskaber. Vi har en flad organisation, hvor vi i afdelingen sammen koordinerer arbejdsopgaverne.

Dine primære opgaver vil være bogholderi og administration, men alle opgaver nævnt herunder vil være en del af din jobbeskrivelse;

 • Dagligt bogholderi, bogføring og afstemning
 • Assistance i administrationen
 • Administrative og forefaldende kontoropgaver
Vejdirektoratet
Medarbejder til sikring af ordentlige løn- og arbejdsvilkår hos leverandører til staten

Vejdirektoratet, København eller Skanderborg

Vil du være med til at sikre ordentlige løn- og arbejdsvilkår for medarbejdere, der udfører arbejde for statens leverandører? Har du interesse for arbejdsmarkedsforhold og overenskomster? Så er denne stilling noget for dig.

Vejdirektoratet

Du bliver en del af en statslig enhed, der har ansvaret for kontrol af arbejdsklausuler indenfor bygge- og anlægsområdet, facility management-området under Transportministeriet, samt Økonomistyrelsens rammeaftaler i statens indkøbsprogram.

Enheden varetager disse opgaver, hvor du som en del af et team kommer til at løse enkelte eller flere af opgaverne afhængigt af dine kompetencer, f.eks.:

 • Indsamle oplysninger om løn- og arbejdsforhold fra statslige leverandører
 • Gennemføre kontroller
 • Arbejde datadrevet, herunder strukturere, bearbejde og analysere datamateriale i forbindelse med dokumentationskontroller (løntjek osv.)
Vejdirektoratet
Mølholm HR ResursenDygtig Bogholder

Mølholm HR Resursen søger for NATURAL BRANDE A/S i Brande

Natural Brande A/S er en familieejet virksomhed med hovedsæde i Brande, som blev grundlagt i 1985. I dag er vi en af Danmarks førende grossister indenfor ernæring og tilbehør til kæle- og hobbydyr med produkter fra kendte brands som bl.a. Arion, Aveve, Equifirst, Hobby First, Natural og Nobby. Vi er passionerede omkring at levere kvalitet og viden - alt sammen med både mennesker og dyr i fokus.

Til at styrke vores forretning har vi brug for en selvstændig og dygtig bogholder, der sammen med vores økonomichef kan varetage alle vores økonomifunktioner. I skal sammen skabe et godt overblik og gribe de bolde, der bliver kastet op, og ikke mindst eksekvere og skabe struktur.

Du vil blive en del af en virksomhed med højt til loftet og uformel omgangstone. Dine primære opgaver bliver alt hvad et bogholderi indebærer.

Norlys
Debitorbogholder med praktisk erfaring og teknisk snilde

Norlys, Silkeborg

Har du styr på detaljerne, og brænder du for at arbejde i et debitorbogholderi? Trives du i en travl hverdag med mange forandringer? Har du lyst til at blive en del af en dynamisk og udviklingsorienteret virksomhed? Så har vi måske jobbet til dig i debitorteamet i Norlys.

Som vores nye debitorbogholder vil du blive en vigtig medspiller i debitor-teamet i Finans, som består af et dedikeret og selvkørende team på fire medarbejdere.

Du bliver en del af en travl hverdag, hvor du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kollegaer i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, og hvor vi vægter frihed under ansvar højt. Fællesskabet er en vigtig faktor for os – det er igennem samarbejde og præcision, vi når vores målsætninger.

Norlys
STARK
STARK Hovedkontor søger Assistent til Debitorafdelingen

STARK A/S, Viby J.

Ønsker du et arbejde med fokus på kvalitet? Har du evnen til at navigere på et højt fagligt niveau og samtidig sikre et højt serviceniveau?

I STARK Debitorafdeling vil du sammen med dine kommende engagerede kolleger i Økonomiafdelingen være med til at levere resultater med et smil og er primær support til vores forretninger og ledelse. Hos os bliver du en del af en markedsledende virksomhed med forretningsnetværk i Norden og i Tyskland. ”Frihed under ansvar” er en del af vores kultur, ligesom vi gennem samarbejde på tværs af funktionen styrker resultaterne.

I stillingen som debitorassistent vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Modtagelse af betalinger, foretagelse af udligninger samt bogføring af debitorposteringer
 • Oprettelse og vedligeholdelse af debitor-stamregister
 • Tildeling af første kreditramme jf. vores kreditpolitik
STARK A/S
Gem
JobHouseBogholder til succesvirksomhed i det nordlige Aarhus

JobHouse søger for kunde

For vores kunde – en større og moderne handelsvirksomhed i det nordlige Aarhus – søger vi en dygtig bogholder. Du får ansvaret for hele bogholderiet for et antal detailbutikker.

Virksomheden er en ung, ambitiøs og succesfuld virksomhed. Gennem online og franchisekæder sælger virksomheden mærkevareprodukter til kunder i hele Skandinavien.

Udover at du bliver en del af et energisk hovedkontor med placering i det nordlige Aarhus, kommer du til at arbejde i et uformelt og dynamisk miljø med højt til loftet og en innovativ virksomhedskultur. Der er gode muligheder for både at være med til at præge jobbet og også for personlig udvikling.

Indrykket:
Randstad A/S
Regnskabschef

Randstad A/S søger for JSB Group A/S i Ringkøbing

Nu har du chancen for at blive regnskabschef i en international produktionsvirksomhed, som arbejder ud fra stærke værdier i hverdagen.

Du vil blive en del af den fungerende finansafdeling, hvor regnskab, finansiel rapportering og finansiel controlling finder sammen i tæt samarbejde. Du vil tage del i de daglige opgaver sammen med dine kollegaer, hvor du vil blive en nøgleperson i forhold til den regnskabsmæssige månedlige afslutning og den finansielle rapportering til selskabet. I denne stilling vil du blive udfordret samt få stort ansvar. I hverdagen vil der være et tæt samarbejde mellem den finansielle afdeling og vores Group Function, der varetager økonomien på tværs af selskabet.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Ubsbolig A/SBogholder på deltid søges til studenterorganisationer i Det Administrative Fællesskab (DAF)

Ubsbolig A/S, København

Den ledige stilling fordeler sig med flere kunder. Organisationerne er præget af frivilligt engagement og universitetsliv, men ledes professionelt. Der refereres i det praktiske arbejde til de daglige ledelser, men ansættelsen er forankret i DAF, hvor der er mulighed for at have et kollegialt fællesskab og sparring.

Vi ønsker, at du:

 • kan levere effektiv og sikker bogføring
 • forstår tilskudsregnskaber, opdeling i afdelingsregnskaber og betydningen heraf
 • er skarp på moms

Stillingen er på cirka 15 timer ugentligt (aftales nærmere). Der er mulighed for fleksibilitet. Vi har en forventning om, at der senere vil være mulighed for en opnormering af timetallet, hvis du ønsker det.

Limo Labels A/S
Bogholder - Controller

Limo Labels A/S, Langå

Limo Labels A/S er den største privatejede etiketvirksomhed i Danmark. Vi har domicil mellem Randers og Langå, og herudover har vi en afdeling i Birkerød. Vi er i alt ca. 135 medarbejdere.

Vi har snarest mulig brug for en Bogholder - Controller til vores afdeling i Langå, der kan varetage en bred vifte af finansielle og administrative opgaver.

Du bliver en del af en velfungerende økonomi- og administrationsafdeling, der i dag består af en økonomichef, to bogholdere og en Navision-specialist.

Dine arbejdsopgaver vil være alsidige inden for bogholderi og administration, og det er en fordel hvis du:

 • Har kendskab til Dynamics NAV
 • Er god i regneark
 • Har arbejdet med intrastat og VAT-indberetninger
Viktech P/SErfaren bogholder

Viktech P/S, Aarhus

Vi søger en erfaren, selvstændig bogholder med ansvar for egne opgaver, herunder blandt andet for debitorer, kreditorer samt afstemning af bank.

Dagligdagen vil være en blanding af rutineprægede opgaver, såvel som daglige mere udfordrende opgaver. Vi forventer, at du er struktureret og sætter pris på grundighed.

Med ansvar for debitorer og kreditorer vil dine opgaver blandt andet omfatte:

 • Sikre godkendelsesflow i vores elektroniske fakturascanningssystem
 • Betalinger til kreditorer to gange om ugen
 • Afstemninger af kreditorkontoudtog mv.
sohn-hrBogholder/controller til Snaptun Gruppen

sohn-hr søger Snaptun Fisk Export A/S i Juelsminde

Er du en dygtig, struktureret og engageret bogholder eller controller og kunne du tænke dig at arbejde i et uformelt miljø, er stillingen hos Snaptun Gruppen noget for dig.

Din Profil:

 • Du har minimum 4 års erhvervserfaring fra en lignende stilling med allround bogholderi
 • Du har en relevant økonomisk uddannelse
 • Du er struktureret i din tilgang til løsning af opgaverne og har fokus på at nå dine deadlines
 • Du er fuldt fortrolig med Excel
velas
Dygtig økonomiassistent til team i vækst

velas, Viborg

Har du erfaring med bogføring, regnskab, budget og lønadministration? Brænder du for at yde vores kunder en god og professionel service? Så er du måske vores nye kollega i kirkekasse-teamet hos Velas i Viborg.

I kirkekasse-teamet løser vi regnskabsopgaver for menighedsråd. Vi oplever stor efterspørgsel på vores ydelser og har opgavetilgang og er derfor på udkig efter nye kolleger.

Du skal have solid erfaring med bogføring, regnskabsopgaver f.eks. fra revisionsbranchen eller som bogholder. Desuden er det en fordel hvis du har erfaring med lønadministration.

velas