13 jobannoncer matcher din søgning 13 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Euroskills 2025 I/S

Sector Manager til projektledelse

København K og Herning

I tæt samarbejde med Head of Competition og de øvrige Sector Managers har I ansvaret for at sikre komplette og funktionelle konkurrencestande til de 38 Skills-konkurrencer.Du får stor indflydelse på at drive arbejdet med etablering af Skills-konkurrencerne, som i dit tilfælde vil være inden for industri- og autofagene.

Du kan forvente en arbejdsplads, der viser tillid under ansvar. Der er altid sparring at hente hos kollegaerne, og ledelsen har fokus på, at du udvikler dig igennem dine ansvarsområder. Vi tilbyder fleksible og gode arbejdsforhold med mulighed for hjemmearbejdsdage i et omfang, som passer til de opgaver, du sidder med.

Euroskills 2025 I/S
Danish Refugee Council

Roving Emergency Advisor – Generalist (EMPACT)

København K

Are you an experienced emergency practitioner looking for a challenging new role? Looking to work with and for affected people in ensuring their rights are respected and protected in crisis situations?

We are looking for a highly engaged, flexible and driven emergency advisor to deploy globally with know-how in emergency coordination and DRC emergency response sectors.

To be successful in this role we expect you to have a proven record of emergency response and experiences in one or more priority emergency response sectors and a willingness and desire to work in both high-pressure and unstable environments.

Økonomistyrelsen

Projektleder til stort strategisk initiativ

København K

Brænder du for projektledelse, og vil du være med til at udvikle og implementere et af statens vigtige, strategiske initiativer? Så har vi måske det rette job til dig.

I Kontor for Løn og Pensionssystem i Økonomistyrelsen er vi i fuld gang med at planlægge vores største udviklingsprojekt siden begyndelsen af nullerne. Statens Lønløsning, der hver måned beregner løn og pension til ca. 350.000 i staten, skal moderniseres og fremtidssikres. Det betyder, at vi skal opbygge en fagligt stærk projektgruppe frem mod sommeren 2024, hvor en grundig analysefase afsluttes, og projektet for alvor går i gang. Og det er her, at du kommer ind i billedet.

Bang & Beenfeldt A/S

Erfaren seniorprojektleder med høje ambitioner og gode samarbejdsevner søges

København K

En ældre bygning i indre København skal transformeres og have nyt liv som hotel: Du tænker straks, at det er en tilpas kompliceret og udfordrende projektlederopgave, som du bare MÅ stå for.

Du ved nemlig, at det kalder på dine gode samarbejdsevner, din solide erfaring og din høje faglighed at gennemføre den slags krævende transformations- og renoveringsprojekter.

Det er ikke et krav, at du er verdensmester i søm og skruer, men du skal have en intuitiv forståelse af renoveringsprojekters logik.

Jobindex søger for Boligforeningen VIBO
Gem
Jobindex

Senior projektleder til almen boligforening i udvikling

København K

Vil du arbejde med alt fra store, fysiske helhedsplaner til genhusninger og nybyg? Og vil du have suverænt ejerskab over dine byggesager, når du er inde over alt, hvad vi laver?

Du kommer til, bedst som Byggeafdelingen udvikler og fremtidssikrer boligporteføljen. Det betyder også, at vi ser ind i en mere klimabevidst fremtid.

Byggechef Klaus Freddi Juelshøj
Jobindex
Danish Refugee Council

Grants Management Substitution Specialist

Copenhagen

Are you ready to make a difference in the lives of refugees and internally displaced persons worldwide?

As a Grants Management Substitution Specialist, you will play a vital role in supporting DRC's country missions worldwide. Your mission is to fill gaps in grants-related positions, ensuring smooth operations and impactful assistance.

From proposal development to technical support, you'll provide essential expertise and guidance to our teams in the country operations.

Etisk Handel Danmark

Rådgiver i bæredygtig udvikling og handel

København K

Som rådgiver bliver du en del af et stærkt, internationalt orienteret team, som alle brænder for ansvarlig forretning, bæredygtighed og global udvikling.

Din kerneopgave består i at facilitere samarbejde, videndeling og handling på tværs af private og offentlige aktører om menneskerettigheder, natur, miljø og klima i globale værdikæder. Formålet er at fremme økonomisk og bæredygtig udvikling gennem ansvarlig global handel.

Dansk Center for Energilagring (DaCES)

Teknisk konsulent

København K

Vi har en række arbejdsgrupper, der samler en bred kreds af sektorens medlemmer i et fagligt, neutralt og uafhængigt interessefælleskab. Lige nu arbejder vi med batterier, termisk energilagring, Power-to-X og systemintegration. I den nærmeste fremtid vil vi også dykke ned i nukleare energiteknologier og behov for kulstof.

Du vil betjene arbejdsgrupperne med projektledelse, udvikling, teknisk sparring, rapportering og planlægning. Dertil vil du bistå os med opfølgning og formidling af projektresultater (rapporter, artikler og oplæg) samt planlægning og gennemførelse af workshops og konferencer.

Dansk Center for Energilagring (DaCES)
Gem
BaseCamp

Asset Manager

Copenhagen

Does your passion lie in the realm of property management innovation? BaseCamp Student is a community of student housing properties, operating in Denmark, Sweden, Germany and Poland. At BaseCamp we don’t just build and operate properties, we cultivate communities.

As an Asset Manager, you will provide strategic input to the Operation and Development Team. Additionally, you will help optimise the operation and revenue of existing properties and collaborate effectively with business partners.

Jakob & Partners ApS

Analyst and Project Coordination In Life Science Consultancy

Copenhagen

Would you like to work with data analysis and research of worldwide trends in the pharmaceutical and biotechnological industries?

You will get the responsibility of managing and coordinating the day-to-day operations needed to solve our projects and writing reports for our commercial unit.

An academic background in life science (pharmacy, biotechnology etc.), economics or similar is required.

Jakob & Partners ApS
Gem
Jeudan A/S

Projekterende medarbejder

København K

Har du erfaring med projektering af ombygningssager i eksisterende ejendomme? Har du forståelse for ældre ejendommes konstruktioner og installationer? Er du interesseret i at arbejde med vedligehold af historiske ejendomme i en virksomhed i vækst og med gode personaleforhold?

Du bliver en del af projekteringsteamet, som varetager udarbejdelse af projektmaterialet i forbindelse med vores byggesager. Projekteringsteamet udgør sammen med vores tilbudsteam en afdeling på i alt 16 medarbejdere.

Din rolle vil være at styre projektet i projekteringsfasen, og sikre at der videreleveres projekteringsmateriale i høj kvalitet.

Jeudan A/S
Trustworks A/S

Skab din konsulentkarriere som IT-projektleder hos Trustworks

København K

I rollen som konsulent vil du få en unik chance for at arbejde tæt sammen med erfarne og ligesindede konsulenter og projektledere. Du vil få hands-on erfaring med at drive projekter fra start til slut, og lære at udvikle og implementere gode IT-løsninger. Det vil være dit ansvar at assistere i planlægning, styring af projekter, analysere data, og udarbejde rapporter, som understøtter beslutningsprocesser.

Hos Trustworks tror vi på, at fejl er en del af læringsprocessen, og at en arbejdsdag fyldt med hjerte, vilje og retning er mere værdifuld end en perfekt facade.

Statens Museum for Kunst
Gem

Koordinator for kommerciel IT til Statens Museum for Kunst

København K

Kan du få webshop, årskortdatabase, mailautomatik og billetsalg til at hænge tæt og velfungerende sammen, så har vi brug for dig.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV