4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikssund Kommune

Tilkaldevikarer til dag-, aften- eller nattevagter på Botilbuddet Lunden

Frederikssund

Har du lyst til at være en del af en meningsfuld hverdag med gode kollegaer og god atmosfære, samt arbejde med voksne med funktionshandicap, så læs videre nedenfor.

Lunden er et botilbud for 16 borgere i alderen 30-74 år med hver deres individuelle historie og med flere forskellige personlige kompetencer.

Det daglige arbejde består i at støtte den enkelte borger, der hvor han/hun udfordres i dagligdagen - både socialt og i de personlige forhold. Det kan f.eks. være aktiviteter med borgerne, indkøb, personlig pleje, tøjvask, m.m.

Frederikssund Kommune

Sygeplejerske eller SSA til aftenvagt på Rehabiliteringsafdelingen

Frederikssund

Har du lyst til at være en del af et dedikeret team, der hjælper med at støtter borgerne på deres vej mod bedring og genoptræning?

Vi modtager borgere fra hospitaler og fra eget hjem. Det er borgere med forskellige diagnoser som er her på vurderingsophold, rehabiliteringsophold, aflastningsophold eller til palliativ pleje.

Det er et godt arbejdsfællesskabet og borgerne er i fokus. Hverdagen er præget af et teamarbejde, hvor vi hjælper hinanden, tonen er positiv og vi elsker et godt grin.

Frederikssund Kommune

Tilkaldevikarer og weekendafløser til Rehabiliteringsafdelingen - Vil du gøre en forskel i borgernes liv?

Er du passioneret omkring sundhed og personcentreret omsorg?

Vi søger tilkaldevikarer og weekendafløser til Rehabiliteringsafdelingen i Frederikssund og de midlertidige pladser i Jægerspris med en sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske, SSA, SSH og pædagoger med plejeerfaring.

Det er primært i dagvagter og weekendvagter vi har brug for hjælp men det kan også være i aftenvagt eller evt. nattevagt, hvis du har lyst til det.

Region Hovedstaden

Spændende mulighed for social-og sundhedsassistent til afdeling med vokseværk

Frederikssund

Er du social- og sundhedsassistenten, som sætter en ære i sygepleje til patienter med medicinske problemstillinger, og vil du gerne udfolde...

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV