3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Komponent

Chefkonsulent til kompetenceudvikling og implementeringsstøtte inden for ældre og sundhed

København S

Er du optaget af at kommunerne skal lykkes med deres kerneopgaver på ældre- og sundhedsområdet, og brænder du for ledelse af processer? Står du solidt som underviser i implementerings- og læringsforløb, og har du et skarpt blik for forretningsudvikling på det kommunale ældre- og sundhedsområde?

Så har vi brug for dig som vores nye chefkonsulent til at indgå i Det Nationale ledelsesprogram på sundhedsområdet samt vores øvrige lærings- og implementeringsaktiviteter på det kommunale ældre- og sundhedsområde.

Københavns Kommune

Social- og sundhedsassistent til dagvagt i Bomi-Parken på Amager

København S

Vi søger en uddannet social- og sundhedsassistent til dagvagt på vores dejlige plejehjem. Stillingen er en fastansættelse på 35 timer om ugen.

Du skal være med til at sikre, at beboerne har mulighed for at leve det liv, de ønsker i et forpligtende fællesskab med os som makkere. Det skulle gerne give gode dage med glimtende øjne hos dem, du omgiver dig med.

Vi ønsker, at du er med til at skabe en arbejdsplads med høj trivsel og høj faglig udvikling. Du får høj grad af indflydelse på arbejdspladsen.

Gem

65 årig mand søger h

København S

Bruger har arbejdet som forsker (økonomi), er opvokset i England og har vis sin uddannelse arbejdet og boet en del år udenfor DK.

Indrykket:
Hentet fra DUOS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV