14 jobannoncer matcher din søgning 14 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederiksberg Kommune

Frederiksberg Kommune søger en forebyggelseskonsulent, som har lyst til at varetage de forebyggende hjemmebesøg hos vores ældre borgere

Frederiksberg

Vi søger en engageret forebyggelseskonsulent, som kan bidrage til, at vores ældre borgere kan leve et sundt og aktivt liv langt op i alderen.

Formålet med besøgene er at understøtte ældre borgere i at fastholde deres fysiske, psykiske og sociale funktionsniveau længst muligt. Besøgene tager udgangspunkt i den enkeltes livssituation lige nu.

Du vil blive en del af et team af forebyggelseskonsulenter, der tilsammen varetager de forebyggende hjemmebesøg. Du vil desuden få mulighed for at løse andre opgaver i Sundhedscentret, som passer til dine kompetencer.

Gem
OK-Fonden

OK-Fonden Lotte søger en uddannet social- og sundhedsassistent i blandede vagter, dog primært dagvagter - send en SMS til Kristian Husted på 30 89 64 66, og så snakkes vi ved

Frederiksberg

Se video om OK-Fonden som arbejdspladsEr du interesseret i jobbet og ønsker at møde os, så send en SMS, og så snakkes vi ved. Du behøver ikke at sende en almindelig ansøgning – på Lotte gør vi nemlig tingene lidt anderledes.

Er du uddannet social- og sundhedsassistent, og ønsker du en attraktiv hverdag med trivsel og frihed, hvor du kan udfolde dig fagligt og menneskeligt? Så er dette job lige dig. I en tryg hverdag vil du blive fagligt udfordret, og så får du de mest forrygende, dygtige og sjove kollegaer.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

OK-Fonden Lotte søger en uddannet social- og sundhedsassistent til aftenvagt 7/7 – skriv blot en SMS, så ses vi til samtale!

Frederiksberg

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

Ønsker du en attraktiv hverdag med trivsel og frihed, hvor du kan udfolde dig fagligt og menneskeligt? Så er dette job lige dig. I en tryg hverdag vil du blive fagligt udfordret, og så får du de mest forrygende, dygtige og sjove kollegaer.

På OK-Fonden Lotte lægger vi vægt på, at plejen altid tager udgangspunkt i beboernes egne ønsker, behov, ressourcer og livshistorie. På denne måde vil beboeren opleve et værdigt liv med selvbestemmelse og tryghed. Vi arbejder ud fra en personcentreret og rehabiliterende tilgang, hvor beboernes livskvalitet er i centrum.

OK-Fonden
Frederiksberg Kommune

Selvstændig social- og sundhedsassistent søges til vores hjemmepleje på Finsensvej

Frederiksberg

Vi har brug for en fagligt dygtig social- og sundhedsassistent til vores dagvagt, hvor du bliver en del af vores tværfaglige team.

Du kommer til at spille en vigtig rolle i at styrke det sammenhængende borgerforløb, så borgerne i Frederiksberg Kommune oplever at få den helt rette og koordinerede hjælp og pleje af høj kvalitet. Du udfører dine opgaver omkring borgeren og får mulighed for at se den forskel, du gør for borgerens livskvalitet, da du typisk følger borgeren gennem et helt forløb.

Stillingen som assistent i dagvagt er på 37 t/ugl med weekendvagt hver 3. weekend, men ønsker du et lavere timeantal imødekommes dette selvfølgeligt.

Frederiksberg Kommune

Sommerferievikariat tilbydes til dygtige og smilende social- og sundhedshjælpere

Frederiksberg

Frederiksberg Hjemmepleje søger et par dygtige og engagerede social- og sundhedshjælpere til et sommerferievikariat på Finsensvej. Vikariatet strækker sig over sommermånederne og giver dig mulighed for at arbejde i et dynamisk og omsorgsfuldt miljø.

Du får indflydelse på egen vagtplan med mulighed for både blandede dag/aftenvagter og/eller et fast vagtlag.

Hos os er humøret altid højt, vi sætter pris på et godt grin indimellem, og så vi har fokus på vores arbejdsmiljø, som er vigtigt for, at vi alle trives på arbejdspladsen

Gem
OK-Fonden

OK-Fonden Dronning Anne-Marie centret søger sosu-assistent i aftenvagt

Frederiksberg

Se video om OK-Fonden som arbejdspladsI OK-Fonden arbejder vi for, at mennesker og deres pårørende kan trives på bedst mulig vis.

Du bliver en del af et hus med skøn beliggenhed på Frederiksberg. Store beboerboliger med god arbejdsplads, en stor aflukket have, som bruges flittigt. Vi har eget køkken som producerer al maden samt et hus med stor tværfaglighed. Vi samarbejder tæt med vores terapeuter omkring forflytninger, hjælpemidler og træningsindsatser. Vi arbejder med triage og borgerkonference og der er generelt fokus på undervisning og aktiviteter i huset.

OK-Fonden
Gem
OK-Fonden

Plejehjemmet Lotte søger medarbejdere til afløserjob i sommerferien.. eller før sommerferie

Frederiksberg

Se video om OK-Fonden som arbejdspladsØnsker du en attraktiv hverdag med trivsel og frihed, hvor du kan udfolde dig fagligt og menneskeligt – så er dette job lige dig! I en tryg hverdag vil du blive fagligt udfordret, og så får du de mest forrygende, dygtige og sjove kollegaer.

Du får en god og solid introduktion til Lottes kultur, værdier og rutiner. Vi afsætter tid og ressourcer, så du bliver integreret i arbejdet, og vi kan lære dig at kende. Vi tror på, at du kommer med vigtig erfaring og viden, som vi kan lære af, og så kan du sikkert også lære noget af os.

OK-Fonden
SOS International

Sundhedsfaglig i Medical screening & Advice

Frederiksberg

I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurdering skaber du en tryghed og et overblik i risikobilledet for kunden, og gennem god dialog en gennemsigtighed i forhold til kundens sygdomsbillede og dermed forsikringsdækning forud for- og under rejsen.

Hos SOS kan du forvente en hverdag med både udfordringer, muligheder og kollegaer der brænder for vores formål.

SOS International
A priori ApS
Gem

Hjælper søges til skønt team på Frederiksberg

Frederiksberg

Kunne du tænke sig at arbejde hos en humoristisk ung kvinde med holistisk tankegang til livet?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Vil du være med på holdet? Social- og sundhedsassistent søges som aftenvagt på Ingeborggården

Frederiksberg

Har du lyst til at være en del af den spænende rejse, som plejecenteret Ingeborggården er på lige nu.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Vil du følge en sød

Frederiksberg

Vil du følge en sød kvinde ud på små lokale ture 1-2 gange pr. uge?

Indrykket:
Hentet fra DUOS

Social- og sundhedsassistent søges til børneindsats i Frederiksberg Kommune

Frederiksberg

Mangler du stedet, hvor du kan gøre en forskel?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Region Hovedstaden

Kære social- og sundhedsassistent, er du klar? Hos os sætter vi hele din faglighed og kompetencer i spil på psykiatrisk inten...

Frederiksberg

På afsnit C270Ø er du med til at gøre en forskel for psykiatriske patienter i et fællesskab med dygtige kolleger, der brænder for psykiatri.

Indrykket:

Ingeborggården søger Social- og sundhedsassistent som Dagvagt 37 timer

Frederiksberg

Har du lyst til at være en del af den spænende rejse, som plejecenteret Ingeborggården er på lige nu.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV