3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

A/S N.P. Trucks

HR-ansvarlig

Horsens

Du bliver ansvarlig for HR-funktionen i virksomheden, herunder rekruttering/onboarding af nye medarbejdere. I samarbejde med ledergruppen bliver du ansvarlig for etablering af vores arbejde indenfor HR - alt fra det praktiske til strategiske områder.

Med en stærk og omgængelig personlig profil opbygger du tillidsfulde relationer, og det ligger dig naturligt at være opsøgende i din dialog med både ledere og medarbejdere, så du herigennem kan være på forkant med virksomhedens fremtidige behov og være direktionens og ledergruppens fortrolige sparringspartner, når det kommer til rekruttering, udvikling mv.

A/S N.P. Trucks
Fødevareforbundet NNF

Beskæftigelsesvejleder til Fødevareforbundet NNF

Horsens

- med lyst til at bidrage til vores ambitiøse indsats for vores ledige medlemmer.

Tror du på, at tidlig indsats virker? Er du en haj til jobformidling, og kan du motivere vores ledige medlemmer til at opkvalificere sig?

Du får et job, hvor dialog og samarbejde med kolleger, afdelingsrepræsentanter, tillidsrepræsentanter, jobcentre og virksomheder er i højsædet. Et job, hvor både din faglighed og personlighed gør en forskel, og hvor den ene dag ikke nødvendigvis ligner den anden.

Rhenus Warehousing Solutions Denmark A/S

HR Coordinator

Horsens

Er du interesseret i at spille en central rolle inden for HR i en innovativ logistikvirksomhed i rivende udvikling?

Du vil spille en afgørende rolle i at understøtte Rhenus Warehousing Solutions Denmarks HR-funktion ved at koordinere en bred vifte af opgaver og processer. Du vil være ansvarlig for at sikre, at HR-aktiviteter udføres effektivt og i overensstemmelse med det internationale moderselskabs samt Rheus WS Denmarks politikker og procedurer.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV