4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hillerød Kommune

Virksomhedskonsulenter til borgere med udfordringer ud over ledighed

Hillerød

Kan du forestille dig en arbejdsdag, hvor du har tæt samarbejde med borgere, der gerne vil arbejde på trods af, at de har udfordringer ud over ledighed, og at du samtidig hjælper arbejdsgivere med at finde den arbejdskraft de mangler.

Din arbejdsdag vil være fyldt med spændende arbejdsopgaver som:

  • opsøge arbejdsgivere og uddannelsesinstitutioner med henblik på at opbygge professionelle relationer og facilitere job-/uddannelsesmuligheder for den enkelte borger
  • samarbejde tæt med borgerens behandler, læge, støtte-kontaktperson eller hvem der er den vigtigste ressourceperson for borgeren
ATP
Gem
ATP

HR-jurist til personalesager og arbejdet med ATP’s virksomhedsudvalg

Hillerød

Vi er en del af HR Operations, hvor vi er 13 medarbejdere med varierende baggrunde, der udover det personalejuridiske bl.a. løser opgaver inden for områder som HR-support, HR-data, rapportering og udbetaling af løn.

I sektionen har vi netop fået ansvaret for betjeningen af og samarbejde med ATP’s virksomhedsudvalg, og her kommer du ind i billedet. Dig, der kan sætte retningen og niveauet, så alle parter føler sig involveret, og vi bevarer de gode relationer i virksomhedsudvalgene.

ATP
Hillerød Kommune

Job- og virksomhedskonsulent til jobparate borgere på kontanthjælp

Hillerød

Har du et skarpt fokus på arbejdsmarkedet? Har du kendskab til uddannelses- og opkvalificeringsmuligheder? Kan du vejlede og inspirere de ledige i forhold til deres jobstrategi?

Du vil som udgangspunkt varetage rollen som både myndighedssagsbehandler og som virksomhedskonsulent. Du bliver en aktiv del af jobcentrets ambition om en tidlig og virksomhedsrettet indsats for alle målgrupper.

Gem
FOSS

SVP HR Business Partner to foster innovation, growth, and change

Hillerød

In FOSS, we are looking for a talented SVP HR Business Partner to work closely with R&D and Production & Supply Chain and to be part of a fantastic global HR team.

As an HR Business Partner you will be working closely with the business and especially with the SVPs of R&D and P&SC. You will play a pivotal role in driving organizational success by aligning HR initiatives with business objectives. This role offers a unique opportunity to contribute to the growth and success of our company.

FOSS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV