4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Inco CC København A/S

Administrativ HR/lønkonsulent (HYBRID)

København V, Glostrup

Sidder du med en indre drøm om at beskæftige dig med HR og løn? Eller har du allerede erfaring og har et brændende ønske om at dygtiggøre dig yderligere inden for de to områder, så er det dig, vi søger.

Vi er et team på i alt ni medarbejdere, som servicerer 250 kollegaer fordelt på de to inco Cash and Carry varehuse beliggende i henholdsvis Glostrup og København, hvor du i dem begge vil have din daglige gang og arbejdsplads.

Vi tilbyder

  • Faglig og personlig udvikling i jobbet og på kurser
  • God kantineordning og en aktiv personaleforening
Inco CC København A/S
Gem
Verisure

Rekrutteringskonsulent til Verisure

Glostrup

Du vil indgå i et ambitiøst team, som er ansvarlig for at ansætte vores nye kompetente sælgere til en af virksomhedens største og mest betydningsfulde afdelinger.

Vi søger dig, som brænder for at arbejde med rekruttering eller er nysgerrig og ønsker at dygtiggøre dig indenfor området. For os betyder det, at du både kan komme med relevant rekrutteringserfaring men vi er også åbne for anden erfaring, hvilken kan være indenfor bl.a. salg, kommunikation eller HR generelt.

Verisure
Fødevarestyrelsen

Engageret HR-jurist

Glostrup

Kan du se dig selv på en arbejdsplads, hvor du rådgiver chefer, håndterer personalesager og udarbejder retningslinjer/oplæg?

Konkret bliver du HR-jurapartner for 4-5 af Fødevarestyrelsens enheder, og du rådgiver enhedernes chefer om bl.a. rekruttering, disciplinærsager, lønforhandlinger, arbejdstidsregler og sygefraværssager.

Vi synes selv, at vi har en god arbejdsplads. Vi har fleksible mødetider, en god kantine, gratis fitnessfaciliteter og velfungerende personaleforening.

Fødevarestyrelsen

HR-medarbejder til Fødevarestyrelsen

Glostrup

Har du lyst til at arbejde med løn- og personaleopgaver sammen med engagerede kolleger?

Vi er et administrativt team, der i et dynamisk samarbejde sørger for sikker og effektiv drift af de mange HR-administrative processer i medarbejdernes ansættelsesforhold fra A til Z.

I HR er der højt til loftet, og vi værdsætter det gode humør. Vi sparrer med hinanden, og har fokus på, at vi sammen skaber et positivt arbejdsmiljø.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV