3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

THISTED KOMMUNE

Engageret barselsvikar til Bofællesskabet Søskrænten

Thisted

Kan du se dig selv på det voksne specialområde? Har du lyst til at arbejde med voksne udviklingshæmmede? Kan du se dig selv gøre en forskel for en gruppe skønne mennesker? Så er det dig, vi mangler!

Du vil blive ansat i et barselsvikariat, med arbejde hver anden weekend og skiftende dag- og aftenvagter. Der arbejdes ud fra grundplan og du kender din vagtplan 8 uger ud i fremtiden. Opgaverne består i høj grad af relationsarbejde med beboerne, samt hjælpe dem med alt fra en tur til købmanden, til personlig hygiejne, til dokumentation i fagsystemet Cura.

THISTED KOMMUNE

Passioneret Pædagog og PAU til Boenheden Højtoftevej 50

Thisted

Vi har den fordel, at vi er en unik mindre institution med kun 12 skønne beboere i alderen 18-62 år, med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

Dit arbejde vil bestå i at støtte beboernes i deres udvikling og sikre dem en god hverdag, hvor de oplever anerkendelse, selvstændighed, livskvalitet og tryghed.

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor både dit fysiske og mentale helbred er i højsædet - Derfor planlægger du selv din arbejdsplan sammen med dit team.

Thy Privatskoles Børnehus søger en pædagog

Thisted

Da en af vores dygtige pædagoger søger tilbage til specialområdet, søger vi en uddannet pædagog til en fast stilling 30 t/u i vores børnehave.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV