6 jobannoncer matcher din søgning 6 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredensborg Kommune

Aktivitetskoordinator til Plejehjemmet Benediktehjemmet

Fredensborg

Benediktehjemmet søger en aktivitetskoordinator til at skabe liv og glæde for vores beboer og borgere - både i vores Daghjem og Plejehjem.

Du skal være med til at koordinere aktiviteter og arrangere begivenheder på tværs i huset samt stå for kontakten og koordineringen af husets frivillige. Stillingen er på 30-35 timer ugentligt mandag-fredag og fri i weekenden.

Fredensborg Kommune

Pædagog

Fredensborg

Vil du være en del af det aktive og gode liv på Lindegården, hvor udgangspunktet er ”Du kan mere end du tror”?

Målgruppen i Botilbuddet er voksne udviklingshæmmede med varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Beboerne varierer i alder, sprog og mobilitet, men fælles for alle beboere er, at de – næsten altid – har godt humør og er livsbekræftende at arbejde med.

Lige nu søger vi 2 pædagoger til vores Botilbud på 28-32 timer/ugentlig. Der er tale om dag- og aftenvagter samt hver 2. weekend.

Fredensborg Kommune

Pædagog til Lundely Børnehus

Fredensborg

Vi søger efter dig - der kan følge børnenes spor og skabe den bedste hverdag for vores 3-4 årige. Gerne på 35 timer - stillingen er ledig fra 1. juni 2024.

Vi går på arbejde, fordi det er spændende, og vi brænder for det, og vi tror på, at vi gør en forskel. Derfor har vi fokus på og arbejder for at have høj trivsel, og du får virkelig mulighed for at sætte dig selv og din faglighed i spil.

Helle Busk, daglig leder
Hillerød Kommune

Timelønnet medarbejder på Bocenter for unge og voksne med særlige behov

Fredensborg

Er du senior eller bare rigtig voksen med ro i maven og gode ben? Og vil du bruge tid på noget, der betyder noget for andre?

ELLER… Har du brug for at supplere SU'en? Eller en anden indtægt. Måske passer det ind i dit studie, og du trænger til noget praksiserfaring, eller måske har du bare tid til overs og vil gerne prøve kræfter med vores verden?

Så kom og brug af dit overskud som timelønnet medarbejder hos os i Nødebo.

Hillerød Kommune

Fagligt funderet og struktureret pædagog til Følstruphusene Hus 1-2 i Nødebo

Fredensborg

Kan du lytte, være nysgerrig og tænke nyt sammen med borgerne? Vil du være med til at opfylde deres drømme og ønsker om et meningsfuldt liv?

Så er dette job måske noget for dig! For her på Følstruphusene drømmer borgerne og det er vores job som medarbejdere at indgå i anerkendende relationer, lytte til borgers intention og være nysgerrig på, hvordan det kan lade sig gøre at føre drømmene ud i livet.

Vi tilbyder dig høj grad af faglig indflydelse, høj grad af fleksibilitet og høj grad af indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse.

Region Hovedstaden

Pædagog til behandlings- og relations arbejde

Fredensborg

Hviler du i dig selv og har du mentalt overskud og tålmodighed til at arbejde med unge med komplekse psykiske udfordringer?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV