3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hillerød Kommune

Børnehaveklasseleder til afd. Gørløse

Gørløse

Er du Børnehaveklasseleder og brænder du for elevernes dannelse i 0. klasse/indskolingen? Har du tydelig struktur i din dagligdag og i samarbejdet med kollegaer?

Hvis ja, så vil vi gerne invitere dig med på holdet fra 1. august på vores Gørløse Afdeling.

Hanebjerg Skoles afdelinger er kendetegnede ved

  • En distriktsskole med et af Danmarks bedste arbejdsmiljøer (APV juni 2023).
  • En sund arbejdsplads med højt til loftet og gode udviklingsmuligheder, en udviklende teamkultur, godt arbejdsmiljø og imødekommende kollegaer.
  • En nærværende, omsorgsfuld og retningssættende ledelse.
Den Sociale Virksomhed

Afdelingsleder til Rønnegård i Gørløse

Gørløse

Har du erfaring med ledelse indenfor socialområdet og en passion for at gøre en forskel? Vi søger en engageret leder, der kan skabe et trygt og sjovt miljø for vores beboere og medarbejdere.

Som afdelingsleder vil du have medansvaret for at sikre høj faglighed og kontinuerlig udvikling af tilbuddet i et ambitiøst og velfungerende lederteam, der består af en forstander og tre afdelingsledere som sammen med tre koordinatorer sikrer stabil drift og et godt arbejdsmiljø for ca. 120 medarbejdere.

Den Sociale Virksomhed
Den Sociale Virksomhed

Nattevagt til bo- og samværstilbuddet Rønnegård

Gørløse

Vi søger en vågen nattevagt på fuld tid til vores botilbud på Rønnegård i Gørløse. Stedet består af mindre bo-enheder, og der er i alt 5 vågne og 4 sovende nattevagter på arbejde ad gangen. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt.

Arbejdet indebærer at støtte beboernes døgnrytme samt at varetage forskellige praktiske og pædagogiske/sundhedsfaglige opgaver. Vagterne er fordelt med 7 nætters arbejde efterfulgt af 7 fridage, med vagter i lige uger.

Den Sociale Virksomhed

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV