10 jobannoncer matcher din søgning 10 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mændenes Hjem

Café Klare – Natcaféen for hjemløse kvinder søger en socialrådgiver på fuldtid

København

Kan du sørge for rolige og trygge rammer for en gruppe kvinder, som lever kaotiske liv? Kan du arbejde handlingsfokuseret med afsæt i empowerment, for at styrke og fremme kvindernes livssituation?

Som socialrådgiver eller pædagog på Cafe Klare arbejder du i direkte kontakt med vores målgruppe. I løbet af en arbejdsdag kan det ske, at der er behov for at du skal konfliktmægle eller –nedtrappe, hjælpe med et akut behov, sagsbehandle eller skabe kontakt til en af vores mange samarbejdspartnere. Der vil også være lavpraktiske opgaver såsom at vaske tøj, rydde op og handle ind, ligesom du vil få ansvarsområder som ikke er direkte knyttet til din faglighed.

Kirkens Korshær

DanChurch Social/Kirkens Korshær is looking for new casual employees for Mariatjenesten and YouPeople

København V, København N

YouPeople is a morning café for homeless and socially vulnerable people under DanChurch Social (Kirkens Korshær). Mariatjenesten is a day and evening offer where we serve coffee, tea and cake to homeless and socially vulnerable people in Vesterbro.

You will be responsible for opening and running the offer with another staff member and/or volunteers. We are a young team where things move quickly. We value honesty, curiosity and responsibility.

KFUKs Sociale Arbejde

Socialfaglig medarbejder søges til 33 timers pædagogisk vågen nattevagtsstilling

København V

Reden København søger en dygtig socialfaglige medarbejder, til en vågen nattevagtsstilling. Du skal have lyst til et udfordrende job med udsatte kvinder i stofmisbrug og prostitution på Vesterbro.

Du bliver en del af en organisation, hvor engagement og etik er i højsædet. Vi er i rivende udvikling, der fordrer – og giver plads til, at man arbejder selvstændigt, samt giver mulighed for at man kan bringe nye idéer og initiativer i spil.

Vi tilbyder fast supervision og gode muligheder for kollegial sparring og feedback.

Mændenes Hjem

Socialfaglig koordinator

København

Vil du hjælpe Mændenes Hjem med at udvikle kvaliteten af det socialfaglige arbejde og udvide kompetencer hos vores dygtige medarbejdere?

Mændenes Hjem ønsker at skabe endnu bedre forudsætninger for, at vores beboere og brugere får mulighed for at arbejde med egne livserfaringer med henblik på at styrke det enkelte menneskes muligheder for at leve et værdigt liv.

Som socialfaglig koordinator skal du understøtte medarbejderne fagligt i et komplekst felt af livserfaringer, fagligheder, værdier og politiske beslutninger.

Du får til opgave i første omgang at kortlægge og formalisere uformelle metoder og viden igennem observation og tilstedeværelse i huset i det daglige arbejde.

Københavns Professionshøjskole

Uddannelsesleder til læreruddannelsen

Campus Carlsberg

Har du lyst til at være med til at uddanne fremtidens lærere? Har du ledelseserfaring fra uddannelsesverdenen og interesse for uddannelsesudvikling?

Vi søger en uddannelsesleder med ledelseserfaring, meget gerne med faglig baggrund inden for det pædagogisk psykologiske fagområde (særligt i relation til skolen), som har lyst til at hjælpe os med at indfri vores ambitioner for den nye læreruddannelse og for KP.

Vesterbro Børnegårds vuggestueafdeling søger to pædagoger, hvoraf den ene er en flyverstilling

København V

Har du visionerne og lysten til at være med til at skabe de bedste rammer og udviklingsmuligheder for vores børn.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Pædagog med teamkoordinatorfunktion til Fritidsinstitutionen ved Tove Ditlevsens Skole

København V

Vi søger en ny teamkoordinator, der kan være med til at videreudvikle, implementere og fastholde de pædagogiske tiltag vi arbejder efter.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Socialfaglige medarbejdere til Center for Udsatte Voksne og Familier

København V

Center for Udsatte Voksne og Familier søger socialfaglige medarbejdere til en fuldtidsstilling på 37 timer og en tidsbegrænset stilling på 9 måneder, med mulighed for forlængelse.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Uddannet pædagog til en stilling på 32-37 timer ugentlig i Vuggestuen Lilletop – mindre vuggestue i Carlsberg Byen

København V, Valby

På toppen af Carlsberg Byen ligger det fineste lille børneparadis for de mindste børn på Vesterbro/i Valby.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Kan du lide børn? Så søger vi en pædagog til vores fantastiske vuggestue på Vesterbro

København V

Da vores søde kollega er flyttet på landet og har fået nyt arbejde, søger vi en pædagog på 37 timer til vores vuggestue.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV