11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Trafikstyrelsen

Kickstart din HR-karriere som studentermedhjælper i et dynamisk team!

København V

Er du i slutningen af din bachelor eller i starten af din kandidat, og har du en naturlig interesse for organisationers vigtigste ressource; dets medarbejdere?

Vi er et mindre HR & Jura-team, som er en del af Ledelsessekretariatet i Trafikstyrelsen. Her er vores kerneopgave ikke bare at tiltrække dygtige medarbejdere, men også være med til at skabe en attraktiv arbejdsplads.

Vi søger lige nu en nysgerrig studentermedhjælper, som efterhånden har fået fyldt rygsækken med de teoretiske aspekter af HR og er ivrig efter at prøve dem af i praksis.

Trafikstyrelsen
Banedanmark

Studentermedhjælper til politisk betjening i Banedanmarks Anlægsdivision

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsVi søger en dygtig studentermedhjælper, som interesserer sig for politisk betjening og som har lyst til at være en del af et team, som sidder i hjertet af Banedanmark og har fingrene i stort set alle de projekter, der får liv på jernbanen.

Dine kerneopgaver vil blandt andet omfatte:

  • Håndtering af sekretariatets hovedpostkasse
  • Udarbejdelse af præsentationsoplæg
Banedanmark
Energistyrelsen

Studentermedhjælper, der skal bidrage til rammerne for fremtidens elsystem

København V

Har du lyst til at arbejde med en helt central forudsætning for den grønne omstilling?? Og drømmer du om et job med indflydelse, hvor der bliver gjort en reel grøn forskel?

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

I den konkrete stilling vil du være tilknyttet vores team for detailmarkedet for el. Her vil du indgå, som en fast del af teamet og få et indgående kendskab til området ved at bidrage på projekter og håndtere henvendelser fra virksomheder og borgere omkring elmarkedet.

Vi lægger stor vægt på det gode, tætte samarbejde, og hos os vil du opleve et arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden, og hvor muligheden for sparring er stor.

Energistyrelsen
Energistyrelsen

Studerende til machine learning og datahåndtering

København V

Se video om Energistyrelsen som arbejdspladsBrænder du for at arbejde med komplekse modeller og oversætte modelresultater til analyser, der understøtter den grønne omstilling? Har du en stærk analytisk sans og lyst til at arbejde med store datamængder?

Vi søger en studentermedhjælper til at hjælpe med at forbedre vores kortsigtede fremskrivninger for el- og gasforbrug vha. machine learning. Derudover vil du skulle hjælpe med at udvikle vores datahåndteringssystem, som er tilknyttet vores langsigtede el- og fjernvarmemodel Ramses. Modellen er afhængig af en lang række forskelligtartede datakilder, som sammenkædes og håndteres uden for modellen ved hjælp af en række værktøjer, der er bygget i Python.

Energistyrelsen
Bygningsstyrelsen

Studentermedhjælper med stærke datafærdigheder og analysekompetencer

København V

Se video om Bygningsstyrelsen som arbejdspladsRimer dit studie på digitalisering, data eller økonomi? Og kan du se dig selv jonglere med store datasæt og digitalisere arbejdsgange? Så er du måske vores nye studentermedhjælper!

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitlig 15 timer og er som udgangspunkt fordelt på to faste ugentlige arbejdsdage.

Banedanmark

Studentermedhjælper til Porteføljeplanlægning

København V

Se video om Banedanmark som arbejdspladsHar du lyst til at hjælpe med at de store projekter på jernbanen kan gennemføres til tiden, og har du sans for detaljer?

Vi er på udkig efter en studentermedhjælper, der kan supplere i opgaveløsningen sammen med vores andre studenter i teamet. Opgaverne spænder vidt fra fx at sikre, at data for projekter fremstår korrekt i porteføljeplanen, udarbejde rapporter, svare på henvendelser fra interessenter og hjælpe til med ledelsesbetjening.

Banedanmark
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof

Student Analyst/Junior Strategist

København V

We are a team that makes a top-down investment strategy for advisory portfolios for Private Banking clients, where we strive to come up...

Indrykket:

Student in Group Funding

København V

Are you interested in the real estate market and sustainability and can you see your-self working with reporting, datamining and programming...

Indrykket:

Talstærk studentermedhjælper til trafikstatistik

København V

Vil du være med til at beregne og analysere vejtrafikkens omfang, sammensætning og udvikling?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV