5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Ahlsell

Handelselev med speciale i salg til butik Amager

København

Investér i din karriere og bliv elev. Vi garanterer, at du vil udvikle dig både personligt og fagligt, og blive rustet til en spændende karriere i en virksomhed med fokus på distribution af produkter til bygge- og industrivirksomheder. Opstart den 1. september 2024.

Eksempler på arbejdsopgaver i butik:

  • Du sælger varer til kunder ved diskbetjening, over telefon og gennem mail
  • Du håndterer skaffevarer, herunder kontakt til producenter
Ahlsell
Brødrene A & O Johansen A/S

Bliv handelselev i en af vores AO butikker i Storkøbenhavn

Træd op på karrierestigen og bliv handelselev i en innovativ virksomhed

Se video om Brødrene A & O Johansen A/S som arbejdsplads

Kunne du tænke dig et job, hvor du ALTID har fri om aftenen og i weekenden? Og har du lyst til at blive en del af en bred organisation, hvor der er mange gode karrieremuligheder efter endt forløb?

Som handelselev i AO kan du se frem til at bruge de næste 2 år på at suge viden til dig. Du bruger størstedelen af din tid på at arbejde i butikken, hvor du kommer til at kende dine håndværkerkunder utroligt godt.

Brødrene A & O Johansen A/S
Realmæglerne Amager

Salgstrainee søges til markedsledende butik

København S

Vi tilbyder en eftertragtet traineeplads i vores markedsledende butik på Amager med gode muligheder for at avancere, hvis du har evnerne! Hos RealMæglerne Amager får du gode og kompetente kolleger og en solid oplæring. Så hvis du har lyst til at blive en del af en succes, hvor kunderne og den jordnære rådgivning er i fokus, så se videre her.

Hos RealMæglerne Amager er vi i fremgang. Og det er vi på grund af vores dygtige kolleger, der hver dag hjælper vores kunder med at realisere deres boligdrømme – det er: villaer, ejerlejligheder, andelsboliger eller noget helt fjerde. Vi er faktisk den mest sælgende RealMægler i Danmark og ligger i blandt de mest sælgende mæglere på Amager.

Gem
Meyers A/S

Bagerelev til frokostkøkken

København S

Brænder du for bagerfaget og håndværk? Har du fingeren på pulsen i forhold til tidens tendenser indenfor surdej, mel og bagning? Kan du lide at arbejde med økologiske, lokale råvarer og skabe produkter af høj kvalitet? Så er det måske lige netop dig, vi søger!

Bageriet i Meyers Frokostkøkken er på jagt efter en passioneret bagerelev. Som elev følger du din uddannelsesplan i samarbejde med en bagermester. Jobbet kræver ingen erfaring, det vigtigste er at du er passioneret, kan lide at have fingrene i dejen og brænder for det gode håndværk og at du kan indgå i den daglige produktion og drift.

Meyers A/S
Malerfagets Faglige Fællesudvalg
Gem

Har du øje for detaljen? Bliv bygningsmaler

Fyn, Jylland, København S

Som bygningsmaler er det dig, der sætter prikken over i'et og giver de sidste detaljer til både vægge, lofter, vinduer, træværk og facader i nybyggelser og istandsættelser.

Indrykket:
Hentet fra Elevplads.dk

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV