16 jobannoncer matcher din søgning 16 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

National enhed for Særlig Kriminalitet

Studentermedhjælper til bygningstegning og facility management

Glostrup

Vil du være med til at sikre, at vores afdelinger får en god start i deres nye kontorer? Vi leder efter en teknisk dygtig studerende til at hjælpe med tegneopgaver og være en del af holdet bag planlægning og opstart af vores nye lokationer.

Det er en fantastisk mulighed for at få praktisk erfaring og være med til at forme vores arbejdsrum for fremtiden. Vil du med på holdet?

Unidrain A/S

Unidrain søger marketinginteresseret kontorelev

Glostrup

Kender du allerede lidt til marketing? Kan du lide at arbejde tæt sammen med et team af stærke kollegaer, og har du lyst til at lære mere om alle de ting inden for marketing, du endnu ikke kender til? Så har vi en åben kontorelevplads med fokus på marketing, der kunne være noget for dig.

Vores hverdag er meget alsidig, hvor to dage i ugen sjældent er ens. Du vil komme til at stifte bekendtskab med alle aspekter af vores markedsføring, men du kommer især til at arbejde med:

  • Messer
  • Grafiske opgaver
  • Tekstopgaver
  • Vedligeholde og drift af diverse systemer
  • Sociale medier og digital markedsføring
  • Koordinering
  • Generelt
Unidrain A/S
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Louis Nielsen A/S

Bliv salgselev

Glostrup

Drømmer du om et arbejdsliv i butik, hvor du laver mere end bare at sælge et produkt? Når du starter som elev, står dine nye kolleger klar til at tage godt imod dig. Du vil opleve hurtigt at få ansvar, men vi er med dig hele vejen, så du lærer lidt efter lidt.

I teamet er vi meget sociale og kan være ærlige omkring vores liv og arbejde. Det er tilladt at fejle, og jeg har det sjovt hver dag, mens jeg lærer. Pludselig er klokken fem, og så skal vi lukke.

Emilie
Louis Nielsen A/S
C.C Facility ApS

Økonomielev til virksomhed i vækst

Glostrup

Vil du med på en rejse, hvor alt går stærkt? Kan du lide udvikling og innovation, så vil du passe godt ind i vores CC Familie.

Vi er en fleksibel arbejdsplads, hvor der er plads til alle. Vi har et godt arbejdsklima, og indtil videre har vi uddannet 3 kontorelever, der alle 3 er tilbudt stillinger i virksomheden efter deres elevtid er ophørt.

Du vil have mulighed for at have frihed under ansvar med masser af opbakning og mulighed for sparring med alle dine kollegaer, samt din elevansvarlige, som vil tage hånd om dit uddannelsesforløb.

Retten i Glostrup

Stud.jur til Retten i Glostrup

Har du lyst til et spændende studiejob i en organisation med stor samfundsmæssig betydning?

Du skal blandt andet bistå vores dommere i retten, skrive lydoptagne forklaringer og sagsbehandle straffesager. Arbejdet giver et unikt indblik i domstolenes arbejde og indebærer et tæt samarbejde med rettens kontormedarbejdere og jurister, og du vil desuden have kontakt med anklagere, borgere og advokater.

Vi kan tilbyde et selvstændigt og spændende job i et travlt miljø med højt humør.

danbolig Vallensbæk

Ejendomsmægler trainee med ambitioner

Vallensbæk Strand og Glostrup

Drømmer du om en fremtid som ejendomsmægler, og kunne du tænke dig et job i en mæglervirksomhed, hvor høj faglighed, godt kollegaskab og uformel omgangstone er i højsædet?

Du vil over et 2-årigt traineeforløb komme omkring alle dele af ejendomshandelen, men dit primære fokus i dagligdagen vil være salgsorienteret.

Du vil således skulle fremvise boliger for mulige købere, afholde åbent hus-arrangementer, opsætte til salg skilte, foretage opsøgende salg og desuden assistere ejendomsmæglerne på kontoret med hjælp til løst og fast.

Academic Work søger for All Ears
Gem
Academic Work

Deltidsmedarbejder

Glostrup

Trives du med at tale med mennesker over telefonen, og kan du arbejde mindst 20 timer om ugen?

Vil du være en del af en helt speciel arbejdsplads, hvor socialt sammenhold er i højsædet og hvor du gør en forskel hver eneste dag?

Du bliver en del af Danmarks måske mest unikke fundraising team. De fleste af dine kollegaer er nemlig blinde eller svagtseende, så du kommer helt sikkert til at lære at se verden på en ny måde. Samtidig bliver du en del af et meget socialt og hjertevarmt team, som sætter pris på fællesskab og humor.

Academic Work
Eurofins BioPharma Product Testing A/S

Laborantpraktikant - mikrobiologisk laboratorium

Glostrup

Se video om Eurofins BioPharma Product Testing A/S som arbejdspladsBrænder du for at arbejde med mikrobiologiske og pharmaceutiske analyser og er du klar til at blive en del af et passioneret team?

Vi søger en laborantpraktikant med opstart i september. I vores laboratorium vil du komme til at arbejde med mikrobiologiske og pharmaceutiske analyser og vil gennemgå et spændende, udfordrende og udviklende praktikantforløb. Du vil blive en del af et team med dygtige kollegaer i en virksomhed, hvor kvalitet og faglighed prioriteres højt.

Eurofins BioPharma Product Testing A/S

Ungarbejder - 7 timer - Glostrup

Glostrup

På #teamlidl bliver du en del af et seriøst godt sammenhold.

Indrykket:

Nysgerrige kontorelever til Glostrup Kommune

Glostrup

Vi leder efter dig, som er nysgerrig og har lyst til at lære noget, blive udfordret og udviklet – både fagligt og personligt.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Deltidsjob/studiejob i Engtoftens børnehave og vuggestue

Glostrup

Vi søger to medhjælpere som "flyvere" i Engtoften.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Praktik for ingeniør- og bygningskonstruktørstuderende, Sjælland

Glostrup

Søger du praktik på Sjælland, og vil du prøve kræfter med projektledelse inden for anlæg, bynær infrastruktur eller vandbygning og fundering?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Delikatesseelev - Glostrup

Glostrup

Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter med speciale i delikatesse?

Indrykket:
Gem

Gourmetslagterelev - Glostrup

Glostrup

Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter?

Indrykket:
Gem

Medarbejder under 18 år til delikatessen - Glostrup

Glostrup

Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV