218 job matcher din søgning 218 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 218 resultater.
Jydsk Løfte- og Maskinteknik ApSServicetekniker til eftersyn af kraner og løfteudstyr søges:

Jydsk Løfte- og Maskinteknik ApS

Har du lyst til at blive en del af JLM teknik på Sjælland? Så har du chancen for at få et job, i en meget veletableret virksomhed, hvor god service og kvalitetsprodukter er hverdag. Vi søger endnu en servicetekniker – Kraner og løfteudstyr – med bopæl max. 50 km fra København.

Arbejdsopgaver:

 • Udførelse af lovpligtigt eftersyn på kraner og løfteudstyr.
 • Service og vedligehold af kraner og løfteudstyr.
 • Deltagelse i montager af aluminiumskraner i dit område.
Solrød KommuneBarselsvikar til det specialiserede voksenområde

Solrød Kommune

Da vores dygtige sagsbehandler er i lykkelige omstændigheder, søger vi en engageret kollega til det specialiserede voksenområde i Danmarks bedste kommune kun 30 min. fra København.

På socialområdet løser vi opgaver i samarbejde med borgere med handicap, psykiske lidelser og sociale udfordringer. Vores kommende kollega skal bl.a. vurdere behov, træffe afgørelser og visitere til indsatser i forhold til servicelovens §§ 85, 101, 103, 104, 107, 108 109 og 110. I Solrød Kommune benytter vi VUM og det er en fordel hvis du har erfaring med - eller kendskab til metoden.

Vi søger en sagsbehandler, der har mod på at hoppe på toget, mens det kører. Vi er i gang med at udvikle vores socialområde samtidig med at vi sætter en ære i forsat at sikre drift og ordentlig sagsbehandling.

Jobindex A/S
Kvalitetsbevidst automatiktekniker eller elektriker med god mekanisk erfaring til vores værksted i Glostrup

Jobindex A/S søger for Granzow A/S

Brænder du for god service og tekniske detaljer? Og trives du i et tempofyldt miljø, hvor en god og uformel tone præger hverdagen? Granzow A/S – www.granzow.dk søger nu en dygtig udadvendt tekniker med STORT flair og interesse indenfor el og mekanik.

Arbejdet består hovedsageligt i el-orienterede opgaver indenfor opbygning af mindre styreskabe, programmering af PLC-styringer efter behov, være behjælpelig overfor servicekolleger og kunder med elektriske opgaver og sparring.

Ligeledes vil der være mindre el-tekniske dokumentationsopgaver. Udføre service, reparation, fejlfinding og opbygning af diverse vakuum- & kompressor-applikationer, pumpestationer mv.

Jobindex A/S
MAN Energy Solutions
Technical Sales Engineer

MAN Energy Solutions, København

Har du lyst til at arbejde i en stærk salgsorganisation med et stærkt brand, hvor du får mulighed for at bruge din tekniske baggrund og udvikle din salgskompetence? Så vil vi gerne høre fra dig! MAN

Vi har mange spændende opgaver! Jobbet kræver derfor, at du kan arbejde selvstændigt samtidig med, at du har en stærk fællesskabsfølelse og kan samarbejde med personer fra mange forskellige kulturer.

Som Technical Sales Engineer er dit hovedfokus:

 • Teknisk sagsbehandling af forespørgsler fra kunder
 • Identificering af reservedele
 • Samarbejde med kollegaer og interne afdelinger
MAN Energy Solutions
Gribskov Kommune
Fagkonsulent til Jobcenteret

Gribskov Kommune, Helsinge

I Gribskov Kommune arbejder vi målrettet på, at borgerne opnår beskæftigelse uanset målgruppen. Vi søger en fagkonsulent til aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, ressourceforløb og integration med stærke juridiske, strategiske og socialfaglige kompetencer.

Fagkonsulenten har ansvaret for den faglige ledelse og koordination af Job og udvikling, som består af 11 medarbejdere og vi forventer at opnormere til 12 medarbejdere. Fagkonsulenten refererer til lederen af Job og Udvikling. Der er tale om et nyetableret fagligt spor, hvor fokus er samlet om vores mest udsatte borgere.

Gribskov Kommune
Randstad A/S
Servicetekniker

Randstad A/S søger for Carl Zeiss

Industriel måleteknik, finmekanik og styringsteknik Danmark/Norden

Til at varetage ny-installationer samt serviceopgaver og kalibreringer af 3D målemaskiner hos vore kunder primært Sjælland, men i mindre omfang også i resten af Danmark, samt vore nabolande søges nu en dygtig servicetekniker.

Med reference til servicechefen vil du indgå i et nordisk team af kompetente kolleger, der er ansvarlig for salg, rådgivning og service af den omfattende ZEISS produktportefølje inden for industriel måleteknik til fortrinsvis maskin-, plast- og værktøjsindustrien. Løsningerne anvendes af vore kunder, der er blandt de største og mest kendte danske virksomheder, i forbindelse med kvalitetskontrol af deres produkter.

Køge KommuneSocialrådgivere/socialformidlere til Familiecenter Køge

Køge Kommune

Vil du gøre en større forskel for socialt udsatte børn og unge?

Er du socialrådgiver/socialformidler, leder du efter nye udfordringer, og har du lyst til at arbejde fokuseret med forebyggelse og gøre en forskel for udsatte børn, unge og deres familier? Så kan det være, at det er dig, vi leder efter.

Familiecenter Køge søger 3 socialrådgivere/socialformidlere i 1-års vikariater snarest muligt og senest 01.03.2020 til følgende områder:

 • En fuldtidssagsbehandler til børneområdet 0-13 år.
 • To fuldtidssagsbehandlere i den tværgående enhed, som blandt andet modtager underretninger.
Gribskov Kommune
Koordinerende sagsbehandler til Jobcenter Gribskov

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi søger en koordinerende sagsbehandler til vores nyetablerede fagspor ”Job & Udvikling”, hvor fokus er samlet om vores mest udsatte borgere.

Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere og borgere på ressourceforløbsydelse er målgruppen for denne stilling. Målsætningen er at få borgerne tilknyttet arbejdsmarkedet i ordinære ansættelsesforhold – fra få timer og opefter. JobFirst tankegangen er en del af vores mindset.

Gribskov Kommune
SAM InternationalTeamleder for Indskrivningen – Bilsalg.dk

SAM International søger for Bilsalg.dk i Ballerup

Bilsalg.dk's team af dedikerede og engagerede medarbejdere søger en dynamisk og kompetent leder/kollega. Har du lyst til at være en del af holdet og en spændende hverdag?

Du vil få ansvaret for daglig drift og optimering af den afdeling, der beskriver alle bilerne, når de kommer ind. Det vil sige, at du og dit team er '1st point of contact' for kunderne. Dit team består af 10 autokonsulenter fordelt på et hverdagshold (6 stk.) og et weekendhold (4 stk.).

SAM International er én af Nordens største headhunting-virksomheder, vi har igennem de sidste 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi er godt 50 medarbejdere i Norden og 100 på europæisk plan fordelt på 15 lande.

Arval A/STeknisk rådgiver til billeasingselskabet Arval A/S

Arval A/S, Herlev

Vil du være en del af en virksomhed i vækst i et dynamisk miljø? Kan du bruge din tekniske viden til at rådgive og yde en god service til vores kunder og samarbejdspartnere? Så er du måske netop den nye medarbejder, vi søger for Arval!

Du vil blive en del af Operations, som håndterer hele processen fra ordre til levering af biler, og den efterfølgende kontakt til værksteder i forhold til service, skader og lejebiler. Operations yder også support til salgsafdelingen i rådgivning af kunderne.

Du vil få en central rolle med ansvar for at sikre, at Arvals kunder kører rundt i velfungerende biler. Det indebærer, at du:

 • varetager den tekniske kontakt med værksteder og kunder - både ved service, skader og lejebiler.
 • håndterer og godkender fakturaer, og sikrer at alt er faktureret, som det skal.
 • guider kunder, med diverse udfordringer, såsom nedbrud, hjælp til service med videre.
P. Christensen a/sVærkfører

P. Christensen a/s, Albertslund

Vi søger en erfaren værkfører til vores autoriserede Citroën- og Honda-værksted i Albertslund.

Kunne du tænke dig at blive en del af et effektivt værksted, hvor kvalitet og kundeservice er i højsædet?
– Og kan du samle og motivere dit team til at yde den bedste performance?

Så er du muligvis vores nye værkfører i Albertslund.
Her skal du håndtere kundeservice og sikrer en effektiv drift på værkstedet.

Vi tilbyder:

 • Et moderne autoriseret multibrandværksted
 • Frihed under ansvar
 • Et godt arbejdsmiljø
Nissan Nordic
Eftermarkeds distrikschef / Aftersales Performance Manager, København

Nissan Nordic

Nissan Nordic Europe Oy leder efter ambitiøse og engagerede kandidater, der brænder for at levere en verdensklasses service i virksomhedens danske hovedkontor. Nissan tilbyder en enestående mulighed for at blive en del af et internationalt brand, med unikke og verdensomspændende karrieremuligheder. Kom med!

Din primære opgave er at maksimere volumen på reservedele og tilbehør, samt sikre profit via jævnlige forhandlerbesøg og opfølgning på forhandlerperformance.

Du fungerer som rådgiver for Nissan-forhandlerne i Danmark, jævnfør Nissans overordnede strategi og målsætninger på eftermarkedet. Som vores nye kollega vejleder du dagligt vores forhandlere i salg og kundetilfredshed gennem kontinuerlig opfølgning på performance, målt efter Nissans høje kvalitetskrav.

Nissan Nordic
Siemens Mobility
Servicetekniker – Initiativrig Teamplayer

Siemens Mobility, Taastrup

Kunne du se dig selv brænde for at vedligeholde og fejlsøge på lokomotiver?

Siemens A/S

Siemens Mobility søger en Service-/Vedligeholdelses-/Fejlfindingstekniker. Du vil indgå i vores vedligeholdelsesteam. I øjeblikket er teamet ansvarlig for at vedligeholde 30 elektrisk drevne lokomotiver for DB Cargo.

Du vil indgå i et team, som udfører små og store eftersyn på elektriske lokomotiver. Det kan være elektriske eller mekaniske opgaver. Teamet har også ansvaret for fejlfinding og fejlretning på disse lokomotiver samt at udføre test efter endt eftersyn og reparation.

Siemens Mobility
Ballerup Kommune
Forebyggende socialrådgiver eller socialformidler til Center for Børn- og Ungerådgivning

Ballerup Kommune

Vil du være med til at styrke den tidlige forebyggende sociale indsats for børn, unge og familier i Ballerup Kommune? Vi søger 1 forebyggende socialrådgiver eller socialformidler til fuldtidsstilling pr. 1. marts 2020.

Meget af dit daglige arbejde kommer til at foregå ude i felten, hjemme hos familierne, på skolerne, i klubberne og dagtilbuddene, og du skal derfor kunne lide en travl og omskiftelig arbejdsdag med mange "arbejdspladser".

Eksempler på opgaver som forebyggende socialrådgiver eller socialformidler kunne være:

 • Varetagelse af råd og vejledningsforløb med børn, unge og familier (Servicelovens § 11)
 • Kortere samtaleforløb med børn/unge og familier
 • Sparring til skoler og institutioner
Ballerup Kommune
Halsnæs KommuneFamiliesagsbehandler

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du lyst til at være med i en velfungerende Familieafdeling, som gør en forskel for de mest sårbare børn og unge i Halsnæs Kommune?

Vi søger nye kollegaer i myndighedsteamet, så vi kan arbejde endnu tættere på børn, unge og familier.

Myndighedsteamets opgaver er:

 • At udarbejde børnefaglige undersøgelser
 • Træffe afgørelse om foranstaltninger iht. LSS § 52.
 • Opfølgning og revidering af handleplaner i DUBU og ICS iht. LSS § 140.

Vi tilbyder:

 • Tæt faglig sparring ved leder og kolleger.
 • Stort fokus på metodeudvikling.
 • 14 dygtige kolleger i Myndighedsteamet og en teamleder.
KarlsvognenVærkstedsmedarbejder med gode håndværker-fingre

Karlsvognen, Gadstrup

Kan du lide at fikse alt fra køkkenskabe til vandhaner og stikkontakter? Og vil du have 16 friske værkstedskolleger og mulighed for selv at bestemme, hvornår vækkeuret skal ringe? Vi har travlt, så vi har brug for din hjælp til at vedligeholde og klargøre vores vogne.

Hos Karlsvognen er vores mål glade og tilfredse kunder. Vi er stolte af at lave arbejde i høj kvalitet og levere vogne, der altid fremstår som nye. Derfor holder du øje med, hvor vi skal reparere og udskifte dele. Det er vigtig at kunden får en god opleves når de bruge vores vogne. Vi bruger ikke sælgere eller reklamer, men det at hver enkelt medarbejders gode arbejde fører til nye kunder, og at vi derved alle kan tjene vores løn.

Din dag går med:

 • klargøring af vognene
 • tømrer- eller snedkerarbejde, bl.a. udskiftning af skabe og vedligehold af værkstedet
 • mindre VVS- og el-opgaver (12V og 220/400V) såsom fejlfinding og montering
Ekkofonden
Koordinator til Botilbuddet Sønderbjerggaard i Stenlille

Ekkofonden

Har du pædagogisk eller psykiatrisk erfaring? Drømmer du om at være en del af et team, hvor åbenhed og humor er naturligt, hvor nøgleordet er faglighed og brænder du for at gøre en forskel for nogle af landets mest udsatte og sårbare borgere? Så er EKKOfonden måske din nye arbejdsplads.

Botilbuddet Sønderbjerggaard er godkendt til 9 pladser i henhold til SEL § 107. Afdelingen henvender sig til personer i alderen 18-55 år, som af forskellige årsager ikke kan rummes i almindeligt institutionsregi. Beboerne kan have forskellige former for funktionsnedsættelser såsom angst, depression, ADHD, forandret virkelighedsopfattelse, personlighedsforstyrrelse, skizofreni og medfødt eller erhvervet hjerneskade.

Ekkofonden
LundbeckProcess Technician

Lundbeck, København

På grund af stigende volumen samt nye linjer i Pakkeriet i Valby, søger vi en dygtig tekniker med erfaring fra en GMP-reguleret produktion. I Commercial Packaging har vi klare ambitioner om at blive endnu bedre, samt at tage digitalisering til næste niveau på vores højt teknologiske pakkelinjer.

Dine primære opgaver består af fejlsøgning, reparationer af maskinel, samt vedligeholdelse i produktionsområdet. Du vil derudover bidrage til implementeringen af en bred vifte af projekter som skal løfte produktionen op på næste niveau. Derudover skal du sikre god kommunikation mellem dine kollegaer men også til managers og projektledere om aktuelle problemstillinger og indgå i de daglige tavlemøder. Da der arbejdes i et GMP-miljø er udfyldelse af dokumentation så som, jobkort, afskrivninger af reservedele og afvigelser, en naturlig del af jobbet.

DANISH CROWN A/S
Reparatør/tekniker

DANISH CROWN A/S, Ringsted

Er du engageret, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse og drift af produktionsanlægget på et af vores avancerede slagterier? Hvis du herudover har de faglige færdigheder i orden, så er du måske den nye reparatør/tekniker, vi søger til vores slagteri i Ringsted.

Du bliver en del af teknisk afdeling, der varetager drift og vedligehold af slagteriets moderne proces- og produktionsudstyr samt arbejder med forskelligt projektarbejde.

Dit overordnede ansvar bliver at opretholde produktionen på den bedste og mest omkostningseffektive måde. Dine arbejdsopgaver vil omfatte service og vedligehold på produktionsanlægget – pakkelinje i pakkerier samt på skærelinjen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Reparation, service og vedligehold af produktionsanlægget, herunder planlægning og udførelse
 • Medvirken ved diverse modificeringer
 • Tæt samarbejde med produktionen omkring den daglige drift
DANISH CROWN A/S
JKSServicetekniker med kategori 2 kølecertifikat

JKS søger for Klimadan A/S

Vil du være en del af en moderne, grøn virksomhed, hvor miljørigtige produkter, services og processer er i højsædet? Har du kategori 2 kølecertifikat og mod på at tage kategori 1 kølecertifikat, så er det dig, vi søger!

Du bliver en del af en virksomhed, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Vi arbejder med kvalitet i alle medarbejdernes arbejde gennem information, driftssikkerhed, funktionalitet og fleksibilitet.

Du koordinerer selv dit arbejde med kunderne via virksomhedens system, servicemap. Du vælger selv dine opgaver, hvilket betyder, at du selv kan tilrettelægge din arbejdsdag. Du får en bil stillet til rådighed, og du kører direkte ud til kunderne fra din bopæl. Der vil til tider være samkørsel med en kollega fra Jylland. Der skal desuden påregnes samkørsel i de første par måneder i forbindelse med oplæring.