466 job matcher din søgning 466 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 466 resultater.
LM Gruppen ApS
Vi søger maskinførere, håndfolk, fiberfolk og brolæggere til arbejde på Sjælland

LM Gruppen ApS, Køge

Har du bred erfaring med at lægge fiberkabler? Så er du måske parat til at blive vores nye kollega i en af Danmarks førende fibergravningsvirksomheder.

Som vores kollega deltager du og dit team i nedgravning af fiberrør på Sjælland. Vi tilbyder en god fastansættelse med mulighed for at vælge mellem en 4- eller 5-dages arbejdsuge. Her får du en varieret arbejdsdag, hvor du bl.a.:

 • kører gravemaskine og graver render, start- og sluthuller samt laver reetablering
 • hjælper med at trække rør
 • laver skydninger med jordraket
 • fjerner fliser eller skærer asfalt bort samt udfører reetablering
 • monterer fiberbrønde eller diverse fiberskabe.
LM Gruppen ApS
LM Gruppen ApS
Stå for styret underboring hos Danmarks førende fiberentreprenør

LM Gruppen ApS, Køge

Vil du arbejde med splinternyt udstyr og være en af vores 10 nye medarbejdere? Vi er de største i branchen og laver blandt andet fiberinstallationer til fx TDC – og nu udvider vi vores boringsafdeling.

Du kan bl.a. glæde dig til:

 • mulighed for at arbejde mere end 37 timer om ugen
 • en arbejdsplads, hvor tonen er uformel og ligetil
 • firmabil eller del i firmabil inkl. brændstofkort
 • en attraktiv løn efter individuel forhandling.

Er det dig, vi leder efter? Så læs mere her.

LM Gruppen ApS
Jydsk Løfte- og Maskinteknik ApSServicetekniker til eftersyn af kraner og løfteudstyr søges:

Jydsk Løfte- og Maskinteknik ApS

Har du lyst til at blive en del af JLM teknik på Sjælland? Så har du chancen for at få et job, i en meget veletableret virksomhed, hvor god service og kvalitetsprodukter er hverdag. Vi søger endnu en servicetekniker – Kraner og løfteudstyr – med bopæl max. 50 km fra København.

Arbejdsopgaver:

 • Udførelse af lovpligtigt eftersyn på kraner og løfteudstyr.
 • Service og vedligehold af kraner og løfteudstyr.
 • Deltagelse i montager af aluminiumskraner i dit område.
Solrød KommuneBarselsvikar til det specialiserede voksenområde

Solrød Kommune

Da vores dygtige sagsbehandler er i lykkelige omstændigheder, søger vi en engageret kollega til det specialiserede voksenområde i Danmarks bedste kommune kun 30 min. fra København.

På socialområdet løser vi opgaver i samarbejde med borgere med handicap, psykiske lidelser og sociale udfordringer. Vores kommende kollega skal bl.a. vurdere behov, træffe afgørelser og visitere til indsatser i forhold til servicelovens §§ 85, 101, 103, 104, 107, 108 109 og 110. I Solrød Kommune benytter vi VUM og det er en fordel hvis du har erfaring med - eller kendskab til metoden.

Vi søger en sagsbehandler, der har mod på at hoppe på toget, mens det kører. Vi er i gang med at udvikle vores socialområde samtidig med at vi sætter en ære i forsat at sikre drift og ordentlig sagsbehandling.

Jobindex A/S
Kvalitetsbevidst automatiktekniker eller elektriker med god mekanisk erfaring til vores værksted i Glostrup

Jobindex A/S søger for Granzow A/S

Brænder du for god service og tekniske detaljer? Og trives du i et tempofyldt miljø, hvor en god og uformel tone præger hverdagen? Granzow A/S – www.granzow.dk søger nu en dygtig udadvendt tekniker med STORT flair og interesse indenfor el og mekanik.

Arbejdet består hovedsageligt i el-orienterede opgaver indenfor opbygning af mindre styreskabe, programmering af PLC-styringer efter behov, være behjælpelig overfor servicekolleger og kunder med elektriske opgaver og sparring.

Ligeledes vil der være mindre el-tekniske dokumentationsopgaver. Udføre service, reparation, fejlfinding og opbygning af diverse vakuum- & kompressor-applikationer, pumpestationer mv.

Jobindex A/S
Xellia Pharmaceuticals ApS
Bygningsprojektleder

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Vi søger en dygtig og målrettet kollega med viden og erfaring inden for byggeri – herunder løbende forbedringer af vores bygningsmasse, opgraderinger og tilbygning på siten i København. Du bliver en del af Engineering, som varetager spændende projekter for vores kunder, der også er vores kolleger.

Som Project Manager vil din primære arbejdsopgave være, at effektivt eksekvere tekniske bygningsrelaterede projekter på Xellias København site. Det forventes, at du kan lede både mindre og mellemstore projekter, men også varetage bygningsrelaterede leverancer i større projekter.

Dine primære arbejds- og ansvarsområder vil være:

 • Udarbejdelse af budgetoverslag til kortlægning af økonomiske og driftsmæssige konsekvenser, bl.a. i forbindelse med byggeprojekter
 • Udarbejdelse af diverse tekniske specifikationer b.la. udbudsmateriale, deltage i kontrahering mv.
Xellia Pharmaceuticals ApS
LEO Pharma
Data Specialist in Global Facility Management

LEO Pharma, Ballerup

As FM Data Specialist in Facility Management you will be part of a global organization responsible for controlling and developing all facility services at LEO Pharma. Your daily work will initially focus on implementing DALUX, to become our future foundation for controlling FM assets, space management and planned maintenance. Your curiosity for IoT technology and how to utilize data in a practical way, keeps you motivated to lead an ongoing development in how FM services are initiated and optimized.

Some of your main tasks:

 • Subject Matter Expert on FM supporting systems such as DALUX, Service Now, (SAP PM)
 • Establish the right FM asset structure as a basis for optimal data creation
 • Harvest and evaluate data to conclude on tendencies and for visualization on dash boards
LEO Pharma
Energinet
Arbejdsmiljøkoordinator med fokus på samarbejde

Energinet, Ballerup

Vi søger en arbejdsmiljøkoordinator til dels at deltage i projekteringsfasen og dels at føre tilsyn med arbejdsmiljø og sikkerhed på vores byggepladser i hele landet - med base på vores kontor i Ballerup.

Du fungerer som arbejdsmiljøkoordinator i såvel projekterings- som byggefasen, hvor din vigtigste opgave er at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø og sikre, at vi altid overholder de gældende regler. Dine væsentligste ansvarsområder er at udarbejde og vedligeholde arbejdsmiljøscreeninger og -journaler samt planer for sikkerhed og sundhed.

Energinet
Boligforeningen VIBOProjektleder

Boligforeningen VIBO, København

Til Boligforeningen VIBOs hovedkontor i indre København søger vi en projektleder fx, bygningskonstruktør, arkitekt, ingeniør eller med tilsvarende relevant baggrund og kendskab til støttet byggeri.

Byggeafdelingen består af 1 byggechef samt 3 projektledere, som forestår byggesagsadministration af større og mindre projekter i forbindelse med støttet nybyggerisager, ombygningsarbejder, byggeskader samt forbedrings- og vedligeholdelsesarbejder.

Vi er en almen boligorganisation, hvor det at arbejde med almenlovgivningen og støttet byggeri er en del af vores hverdag, derfor vil det være en fordel, men ikke et krav, med erfaring indenfor det almene boligområde.

Vi tilbyder:

 • Et alsidigt og selvstændigt job med korte beslutningsveje
 • Mange spændende og varierede opgaver, hvor der er mulighed for rele¬vant personlig og faglig efteruddannelse
 • Et godt, inspirerende og uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement og ansvarsbevidsthed er nøgleord
Gribskov Kommune
Projektleder til vejanlæg

Gribskov Kommune, Helsinge

I Gribskov Kommunes nye budget er der lagt op til en række spændende anlægsprojekter på vej- og trafikområdet, herunder bl.a. en ny vej mellem Græsted og Gilleleje. Det sker for at skabe vækst og udvikling af kommunen og attraktive lokalsamfund. Derfor søger vi en ny kollega, som primært skal arbejde med anlægsprojekter.

Du skal stå for anlægsprojekterne fra A-Z; udbudsmateriale, kontraktstyring, økonomistyring, byggemøder, tilsyn, PR, dialog med naboer og berørte grundejere, ekspropriation, oplæg til politiske beslutninger samt sikre fornøden myndighedsbehandling.

Hovedopgaven bliver at drive de mange anlægsprojekter. Andre opgaver med drifts- og myndighedsopgaver kan også forekomme.

Gribskov Kommune
MAN Energy Solutions
Technical Sales Engineer

MAN Energy Solutions, København

Har du lyst til at arbejde i en stærk salgsorganisation med et stærkt brand, hvor du får mulighed for at bruge din tekniske baggrund og udvikle din salgskompetence? Så vil vi gerne høre fra dig! MAN

Vi har mange spændende opgaver! Jobbet kræver derfor, at du kan arbejde selvstændigt samtidig med, at du har en stærk fællesskabsfølelse og kan samarbejde med personer fra mange forskellige kulturer.

Som Technical Sales Engineer er dit hovedfokus:

 • Teknisk sagsbehandling af forespørgsler fra kunder
 • Identificering af reservedele
 • Samarbejde med kollegaer og interne afdelinger
MAN Energy Solutions
Gribskov Kommune
Fagkonsulent til Jobcenteret

Gribskov Kommune, Helsinge

I Gribskov Kommune arbejder vi målrettet på, at borgerne opnår beskæftigelse uanset målgruppen. Vi søger en fagkonsulent til aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, ressourceforløb og integration med stærke juridiske, strategiske og socialfaglige kompetencer.

Fagkonsulenten har ansvaret for den faglige ledelse og koordination af Job og udvikling, som består af 11 medarbejdere og vi forventer at opnormere til 12 medarbejdere. Fagkonsulenten refererer til lederen af Job og Udvikling. Der er tale om et nyetableret fagligt spor, hvor fokus er samlet om vores mest udsatte borgere.

Gribskov Kommune
Randstad A/S
Servicetekniker

Randstad A/S søger for Carl Zeiss

Industriel måleteknik, finmekanik og styringsteknik Danmark/Norden

Til at varetage ny-installationer samt serviceopgaver og kalibreringer af 3D målemaskiner hos vore kunder primært Sjælland, men i mindre omfang også i resten af Danmark, samt vore nabolande søges nu en dygtig servicetekniker.

Med reference til servicechefen vil du indgå i et nordisk team af kompetente kolleger, der er ansvarlig for salg, rådgivning og service af den omfattende ZEISS produktportefølje inden for industriel måleteknik til fortrinsvis maskin-, plast- og værktøjsindustrien. Løsningerne anvendes af vore kunder, der er blandt de største og mest kendte danske virksomheder, i forbindelse med kvalitetskontrol af deres produkter.

Køge KommuneSocialrådgivere/socialformidlere til Familiecenter Køge

Køge Kommune

Vil du gøre en større forskel for socialt udsatte børn og unge?

Er du socialrådgiver/socialformidler, leder du efter nye udfordringer, og har du lyst til at arbejde fokuseret med forebyggelse og gøre en forskel for udsatte børn, unge og deres familier? Så kan det være, at det er dig, vi leder efter.

Familiecenter Køge søger 3 socialrådgivere/socialformidlere i 1-års vikariater snarest muligt og senest 01.03.2020 til følgende områder:

 • En fuldtidssagsbehandler til børneområdet 0-13 år.
 • To fuldtidssagsbehandlere i den tværgående enhed, som blandt andet modtager underretninger.
Gribskov Kommune
Koordinerende sagsbehandler til Jobcenter Gribskov

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi søger en koordinerende sagsbehandler til vores nyetablerede fagspor ”Job & Udvikling”, hvor fokus er samlet om vores mest udsatte borgere.

Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere og borgere på ressourceforløbsydelse er målgruppen for denne stilling. Målsætningen er at få borgerne tilknyttet arbejdsmarkedet i ordinære ansættelsesforhold – fra få timer og opefter. JobFirst tankegangen er en del af vores mindset.

Gribskov Kommune
ROCKWOOL International A/SProject Sales Manager

ROCKWOOL International A/S, Hedehusene

Er du klar til at tage udfordringen op og sælge en ny, revolutionerende og bæredygtig byggeløsning på det danske marked? Med Rockzero har vi lanceret et nyt system og en ny måde at bygge på, og du kan være med til at sikre, at det bliver en succes.

Som Project Sales Manager vil det være din opgave at sælge Rockzero på det danske marked. Dermed bliver en af dine hovedopgaver at identificere potentielle Rockzero-byggeprojekter og tage kontakt til bygherrer, arkitekter og rådgivere, entreprenører, byggefirmaer og boligselskaber.

Du vil være involveret i hele salgsprocessen, og her får du brug for din forståelse af de forskellige interessenters behov. For uanset om det er bygherre, arkitekter eller håndværkere, du står overfor, er du klar til at forklare, hvordan Rockzero dækker netop deres behov.

SAM InternationalTeamleder for Indskrivningen – Bilsalg.dk

SAM International søger for Bilsalg.dk i Ballerup

Bilsalg.dk's team af dedikerede og engagerede medarbejdere søger en dynamisk og kompetent leder/kollega. Har du lyst til at være en del af holdet og en spændende hverdag?

Du vil få ansvaret for daglig drift og optimering af den afdeling, der beskriver alle bilerne, når de kommer ind. Det vil sige, at du og dit team er '1st point of contact' for kunderne. Dit team består af 10 autokonsulenter fordelt på et hverdagshold (6 stk.) og et weekendhold (4 stk.).

SAM International er én af Nordens største headhunting-virksomheder, vi har igennem de sidste 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi er godt 50 medarbejdere i Norden og 100 på europæisk plan fordelt på 15 lande.

mind A/SProjekteringslederen som kan svinge taktstokken og komponere den videre udvikling

mind A/S søger for ISCO i Glostrup

Har du ambitioner om at blive afdelingsleder for en projekteringsafdeling, hvor du får en helt central rolle i at videreudvikle og optimere effektive projekteringsprocesser samtidig med, at du binder projektering og udførsel tættere sammen?

Mulighederne ligger for dine fødder, uanset om du er motiveret af personaleledelse eller ej. Det allervigtigste for os er, at du er drevet af at skabe effektive projekteringsprocesser med høj kvalitet.

Du bliver en del af et team på 15 mand. Heraf sidder 6 i projekteringsafdelingen, hvor din stol også er placeret. Dertil har ISCO en entrepriseafdeling, som udfører alle deres projekter. Det betyder, at ISCO udelukkende tegner, projekterer og bygger deres egne projekter, hvor deres kunder er private fonde.

Derfor løser de mange forskelligartede projekter. Herunder både renovering og nybyg af bl.a. boliger og erhverv.

TDC NETEr du håndværker og vil du være fremtidens fibertekniker i København og Nordsjælland?

TDC NET

Vi arbejder på fremtidens fiberinfrastruktur i København og Nordsjælland. Dine opgaver indebærer arbejde med anlæg af fiberinfrastrukturen ude i nettet herunder opsætning af hoved- og lokalfordeler og husinspektion sammen med slutbrugerkunden i forbindelse med placering af KAP-stik.

Du har en relevant uddannelse som f.eks. elektriker eller anden håndværksmæssig baggrund. Der er tæt kontakt til kunder og samarbejdspartnere, hvilket betyder, at du skal beherske dansk i skrift og tale.

Vil du være en del af Danmarks bedste og mest effektive On-Site forretning og yde god kundeservice i forbindelse med anlæg og installation på TDC’s fiberinfrastruktur, så er jobbet som fibertekniker hos TDC en oplagt mulighed.

Hilti Danmark A/S
Ingeniør til teknisk rådgivning

Hilti Danmark A/S, Hvidovre

Vi søger dig, der har færdiggjort en diplom- eller civilingeniøruddannelse. Der er tale om et barselsvikariat på min. 10 måneder, hvor du vil blive en del af Hiltis tekniske afdeling i Hvidovre. Der er mulighed for fastansættelse efter endt vikariat.

Hilti Danmark A/S

Hos Hilti er mulighederne mange for dig som ingeniør. Du vil starte i rollen som teknisk rådgiver, og når du har vist, at du kan tage udfordringen op, og du har vist resultater, har du muligheden for at rykke videre i din næste rolle, enten i Danmark eller udlandet.

Vi tager din udvikling og læring seriøst, og som en del af din introduktionsperiode giver vi dig muligheden for at komme til Manchester i 4 uger, hvor du vil modtage træning og uddannelse i Hiltis Engineering Academy. Du vil løbende blive tilbudt kurser og træning, så du er opdateret på den nyeste viden indenfor området.