409 job matcher din søgning 409 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 409 resultater.
Stevns KommuneSocialfaglig jobformidler til intensiv fleksjobindsats

Stevns Kommune, Store Heddinge

Motiveres du af at gøre en forskel for borgere med begrænsninger, og tror du på, at du via et intensivt og tæt samarbejde med borgerne kan hjælpe dem i fleksjob? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en socialfaglig jobformidler, der i samarbejde med borgeren kan lægge en indsatsplan for vejen mod fleksjob, udarbejde CV med afklaring og synliggørelse af borgerens ressourcer.

Du får en afvekslende dag, hvor du fx både skal vejlede og motivere omkring jobsøgning, støtte de ledige i kontakten med virksomhederne samt trække på din socialfaglige baggrund, når borgerne skal afklares og beskrives til mødet med rehabiliteringsteamet.

Solrød KommuneVirksomhedskonsulent til integration og kontanthjælp

Solrød Kommune

Vil du være vores nye kollega i integrationsteamet, og trives du med alsidige arbejdsopgaver som myndighed, virksomhedskonsulent og som administrativ medarbejder, så er denne stilling måske noget for dig.

Job- og Socialcentret i Solrød Kommune søger pr. 1. januar 2020 en alsidig sagsbehandler som både skal varetage myndighedsopgaver, virksomhedskonsulentopgaver og administrative opgaver.

Opgaverne er blandt andet

 • At understøtte jobparate integrationsborgere og kontanthjælpsmodtagere i en målrettet, strategisk og opsøgende jobsøgning.
 • At matche målgruppens kompetencer med konkrete jobs, som du finder som virksomhedskonsulent.
 • At afholde motiverende jobsamtaler.
Port-Trade ApSServiceteknikere

Port-Trade ApS

Vi har travlt og søger derfor yderligere to dygtige og alsidige teknikere til spændende opgaver i Norden.

Arbejdsopgaverne omfatter eftersyn, service og reparation, primært på diesel-elektriske havnemobilkraner, hydrauliske kraner samt på tilbehør, såsom containeråg og gribeskovle.

Opgaverne varierer og udføres hovedsageligt hos vores kunder i hele Norden, og der er derfor en del rejseaktivitet, både med bil og fly. Der er også behov for at støtte og vejlede kunderne via teleservice, på telefon og via e-mail.

CO-RO A/S
Teknikere søges til vedligeholdsafdeling på fast weekendhold

CO-RO A/S, Frederikssund

Til en af Danmarks store fødevarevirksomheder – med hovedkontor, ledelse og produktion i Danmark – søger vi teknikere til fast weekendhold på vores danske fabrik i Frederikssund.

Det primære ansvarsområde er teknisk support på to specifikke produktionslinjer på vores tappefabrik. Produktionslinjerne er overordnet opbygget af fire ens fyldemaskiner, diverse pakkeanlæg samt palleteringsrobotter.

Der lægges vægt på evnen til skabe en god stemning, samt at der etableres gode relationer til kollegaer i både vedligeholdsafdelingen og produktionen.

CO-RO A/S
DELPRO A/SLagermedarbejder (deltid)

DELPRO A/S, Roskilde

DELPRO søger en medarbejder, f.eks. efterlønner, til stilling som lagermedarbejder

Som lagermedarbejder skal du bl.a. beskæftige dig med lagerstyring, pakning af varer til transport og genbestilling af forbrugsvarer.

Stillingens opgaver omhandler blandt andet:

 • Opbygning af vores lager
 • Tilstrækkelig og logisk opmærkning af varer og lokationer (reoler og hylder)
 • Du skal sikre større forsendelser via fragtmand
 • Sikre oprydning og rengøring af lager/værksted og tømning af emballage og affald
Den Sociale Virksomhed
Erfaren konsulent til det specialiserede socialområde

Den Sociale Virksomhed, Hillerød

Bliv en del af fællesadministrationen i Den Sociale Virksomhed, og vær med til at gøre en forskel for børn, unge og voksne, der har behov for en højt specialiseret indsats.

Vi søger en erfaren og engageret konsulent, der skal være med til at sikre høj kvalitet i indsatsen for borgerne på vores 19 bo- og behandlingstilbud.

En væsentlig opgave er at matche borgere til vores tilbud. Opgaven er også at udvikle nye tilbud, hvis vi ikke har et, der matcher kommunens behov. Stillingen kræver også, at du i opgaver med faglige dilemmaer kan finde professionelle løsninger til gavn for borgerne.

Andre opgaver:

 • Udarbejde og kvalitetssikre kontrakter i samarbejde med kommuner
 • Omsætte borgerens behov for støtte til en konkret takst
 • Behandling og vurdering af magtanvendelser
Den Sociale Virksomhed
Carlsberg Danmark
Teamleder

Carlsberg Danmark, Taastrup

Ved du, hvad der skal til for at sikre den optimale proces i distributionen til vores kunder? Og forstår du at motivere dine medarbejdere til altid at levere vores varer med et smil? Så læs videre her..

Carlsberg Breweries A/S

Til Carlsbergs Logistikcenter Øst i Taastrup søges en dynamisk og motiverende teamleder, som med et stort overblik og stærke lederevner kan være med til at stå i spidsen for den daglige distribution til ca. 10.000 kunder øst for Storebælt.

Som teamleder bliver du ansvarlig for lageret, hvor der er 45 medarbejdere på treholdsskift. Du bliver således ansvarlig for at sikre optimal proces i vores lagerfunktion. Du kommer til at indgå i et nationalt team, der i fællesskab sikrer, at distributionen gennemføres effektivt og med fokus på et sikkert arbejdsmiljø samt Carlsberg Danmarks høje krav til leveringskvalitet og kundeservice.

Carlsberg Danmark
EGHOLT
Miljøterapeuter

EGHOLT, Sorø

Vi har fyldt vores pladser op og søger i den forbindelse miljøterapeuter til vores døgntilbud for børn og unge samt unge voksne til ansættelse senest d. 1. marts 2020.

Du skal have lyst til at være en del af et højt specialiseret miljøterapeutisk behandlingsmiljø for børn, unge og unge voksne med psykiske lidelser, personlighedsforstyrrelser og/eller gennemgribende udviklingsforstyrrelser, der har brug for særligt tæt støtte døgnet igennem.

Egholt har som mål at skabe udvikling hos vores beboere, der alle kæmper med psykiske udfordringer. Egholt er karakteriseret ved sin smukke beliggenhed og det tilhørende økologiske landbrug med dyr, urtehave samt værksteder. Vi har også en intern skole, et dagtilbud og STU.

EGHOLT
Lödige Scandinavia ApSElektriker, Industritekniker eller Automatiktekniker

Lödige Scandinavia ApS, København

Lödige Scandinavia søger en elektriker, industritekniker eller automatiktekniker i København.

Vi leder efter kandidater til at hjælpe med at drive en fuldautomatiske p-anlæg. Her vil du være en del af vores daglige serviceteam, der driver anlægget i BLOX Copenhagen i foreløbigt 20 år.

Vi søger kandidater, der indgår i vores skifteholdsteam, som dækker 24/7-maintenance og Teknisk Drift af anlægget. Skifteholdsarbejdet foregår i 5-ugers rullende skiftstruktur med treholdsskift samt i weekender, der kræver en fleksibel og tilpasningsbar arbejdsetik ved kandidaterne.

Arbejdsopgaver:

 • Generel service og vedligeholdelse af maskinen, både Planned Maintenance og Corrective Maintenance
 • Fejlfinding ved anlægget
Inter Terminals AOT ApS og Inter Terminals SGOT ApS
2 terminalarbejdere/driftsoperatører

Inter Terminals AOT ApS og Inter Terminals SGOT ApS, Stigsnæs og Kalundborg

Du vil i et konstruktivt og resultatorienteret samarbejde med driftsafdelingens øvrige terminalarbejdere være ansvarlig for at udføre bl.a. følgende opgaver:

 • Daglig drift og tilsyn af en olieterminal inkl. tankanlæg, pumpeinstallationer og – på Stigsnæs – varmecentral
 • Modtagelse, losning og lastning af tankskibe ved terminalen
 • Vedligehold og reparation af olieterminal-installationer

Arbejdet foregår både i dag- og nattetimerne samt i skift under lastning og losning af tankskibe. Der må påregnes en del weekendarbejde.

Inter Terminals AOT ApS og Inter Terminals SGOT ApS
Thermo Fisher Scientific
Reparatør

Thermo Fisher Scientific, Roskilde

Hos Thermo Fisher Scientific fremstiller vi produkter der bruges i banebrydende forskning og til produktion af livsvigtig medicin. Vores kunder er laboratorier, hospitaler, forskningscentre samt diagnostik- og medicinalvirksomheder i hele verden. I Danmark beskæftiger virksomheden ca. 500 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat i Roskilde.

Er du en motiveret teamplayer med en baggrund inden for automatik/mekanik, og savner du nogle nye udfordringer? Så er det måske dig vi leder efter!

Vi søger en ny reparatør til vores vedligeholdelsesafdeling til vores produktionssite i Roskilde. Stillingen er til vores daghold (med rullende skift, hver 10. uge har man en uges aftenvagt, samt en weekendvagt). Som reparatør vil du støtte produktionen i forhold til reparation og vedligeholdelse af automater til plastsprøjtestøbemaskiner.

Thermo Fisher Scientific
Thermo Fisher Scientific
Reparatør - nathold

Thermo Fisher Scientific, Roskilde

Hos Thermo Fisher Scientific fremstiller vi produkter der bruges i banebrydende forskning og til produktion af livsvigtig medicin. Vores kunder er laboratorier, hospitaler, forskningscentre samt diagnostik- og medicinalvirksomheder i hele verden. I Danmark beskæftiger virksomheden ca. 500 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat i Roskilde.

Vi søger en ny reparatør til vores vedligeholdelsesafdeling til vores produktionssite i Roskilde på fast nathold med arbejdstid fra 22.00-06.24. Som reparatør vil du støtte produktionen i forhold til reparation og vedligeholdelse af automater til plastsprøjtestøbemaskiner.

Vi stræber efter en dagligdag med godt humør, engagement, faglige udfordringer og løbende forbedringer. Du bliver en del af et større team med forskellige kompetencer, så der vil være rig lejlighed for sparring og faglig udvikling.

Thermo Fisher Scientific
Maskinfører/sjak– få et stabilt job og glade kolleger

Kongsted ApS, Lynge

Går du også op i at udføre et solidt stykke kvalitetsarbejde – hver gang? Og er du typen, som trives bedst på din pind i gravemaskinen, mens du samtidig ved, at et velfungerende samarbejde på byggepladsen er lige så vigtigt?

Så kom og bliv en del af vores sjak! Dine 7 nye kolleger har arbejdet her i mange år og glæder sig til at byde dig velkommen.

Læs mere om dit nye job, og hvordan du søger, lige her.

SKANDI-BOByggeleder

SKANDI-BO, Ubby

Da vi har rygende travlt med leverancer til mange store og spændende byggeprojekter søger vi snarest en erfaren byggeleder, der kan stå for vores montageopgaver inkl. byggeledelse på de enkelte pladser.

Arbejdsopgaverne bliver især:

 • Ledelse af projekter, hvor SKANDI-BO har montage, i tæt samarbejde med produktionsledelsen på fabrikken, herunder disponering af mandskab og materialer.
 • Daglig ledelse af vores montører
 • Koordinering med kundens byggeledelse

Vi tilbyder spændende arbejdsplads, hvor du vil arbejde tæt sammen med kolleger i f.eks. vores produktion, på tegnestuen og i salgsafdelingen

Høje-Taastrup KommuneFamilieafdelingen i Høje-Taastrup kommune søger 3 socialrådgivere

Høje-Taastrup Kommune

Familieafdelingen i Høje-Taastrup kommune søger pr. 1.2.2020, eller snarest muligt, 3 socialrådgivere til vores distrikter Øst og Midt samt til vores Specialrådgivning.

Familieafdelingen består af 3 afdelinger, der er distriktinddelt i hhv. Øst, Vest og Midt. Rådgiverne i disse grupper varetager § 11, undersøgelsessager og handleplaner mv. i sagerne, således at borgerne får en fast rådgiver fra deres sag starter i afdelingen. Vi har et vagtteam, der håndterer alle akutte sager samt en specialrådgivning, der varetager rådgivning, vejledning og sagsbehandling i forhold til børn og unge med funktionsnedsættelser.

Arbejdsopgaverne i Specialrådgivningen er primært at træffe afgørelser om ydelser og foranstaltninger efter lov om social service §§ 11, 41, 42, 44 og 52. Arbejdet omfatter ligeledes udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser og handleplaner samt opfølgning på ydelser og foranstaltninger.

Jan Nygaard A/S
Carjockey-medarbejder

Jan Nygaard A/S, Glostrup

Jan Nygaard A/S søger en selvstændig, serviceminded person med gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt. Jobbet består primært i at modtage kundernes biler og køre dem til værksteder samt retur til kunder i forbindelse med værkstedsbesøg og eftermarkedsaktiviteter.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • Proaktiv modtagelse af kunder og deres biler ude på parkeringspladsen ved værkstedsbesøg
 • Proaktivt udlevere/modtage udlejningsbiler til kunder under værkstedsbesøg
 • Administrative opgaver i forbindelse med kunders servicebesøg
Jan Nygaard A/S
SAWO A/SSMED/REPARATØR

SAWO A/S, Hvidovre

Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker/kranreparatør til reparation af kraner, hejselad, mekanisk montage, hydraulik og pneumatik.

Som reparatør forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt og hvis du har erfaring med at svejse, vil det være en fordel.

Du får gode arbejdsforhold med gode kollegaer, hvor der arbejdes i et uformelt miljø og med en fri omgangstone. Du får mulighed for at deltage i nødvendige kurser og uddannelse.

ISS Facility Services A/S
Vi udvider og søger ’tekniske handymen’ til vores kunder i København & Storkøbenhavnsområdet

ISS Facility Services A/S

Brænder du for at hjælpe andre mennesker, løse teknisk relaterede opgaver og leverer du med høj kvalitet? Så har vi brug for dig i vores hastigt voksende ISS Technical Services til at hjælpe vores kunder i det københavnske og storkøbenhavnske område med løsning af forskelligartede opgaver inden for indvendigt vedligehold.

Som "handyman" skal du være kunden behjælpelig med diverse tekniske og håndværksmæssige løsninger – bl.a. assistance til flytteopgaver, lettere reparationer, vedligeholdelse, udskiftning af lyskilder og akut skadestop. Vi tilbyder dig derfor et job, hvor du får mulighed for at bringe din erfaring og faglighed i spil for at finde den bedste og mest effektive løsning.

ISS Facility Services A/S
Lyreco Danmark A/S
Lagermedarbejder med sans for detaljer

Lyreco Danmark A/S, Roskilde

Lyreco Danmark A/S

Vi søger en ansvarsbevidst lagermedarbejder, som kan få noget fra hånden og være en del af vores pluk og pak-team. Du har lyst til at være en del af en arbejdsplads i rivende udvikling, hvorfor der er behov for flere hænder til at pakke og plukke varer og sikre at de bliver sendt til tiden. Vi lægger vægt på, at du er engageret, samarbejdsorienteret og har sans for struktur og orden.

Jobbet består primært i pluk og pak af varer og indebærer en del lettere til tunge løft. Du vil bidrage til lagerets drift gennem en effektiv og kvalitetsbevidst indsats og vil skulle sikre, at have de rette varer pakket til kunderne.

Du vil, som en del af et team, have et tæt samarbejde med dine kolleger, hvor I støtter, hjælper og afløser hinanden.

Opgaver:

 • Pluk af varer til kunder
 • At holde en god housekeeping
 • Gennem årvågenhed og kvalitetsbevidsthed, at forhindre fejl og picking correction
Titan Nedbrydning A/SFormand til vores projekter på Sjælland

Titan Nedbrydning A/S

Vi søger en dygtig formand, der både kan bidrage i udførelsen af det praktiske arbejde indenfor nedbrydning og miljøsanering, men som også evner at lede arbejdet i teams, i samarbejde med vores projektledere.

Titan Nedbrydning er en virksomhed, der udfører nedbrydnings- og miljøsaneringsopgaver i hele landet. Der vil derfor kunne forekomme skiftende arbejdssteder på Sjælland og der må i travle perioder påregnes overarbejde.

Vi tilbyder:

 • Et alsidigt og spændende job i en virksomhed i vækst
 • At du vil blive en del af en flad organisation, hvor socialt sammenhold og faglig sparring er en del af hverdagen
 • God løn til den rette person