328 job matcher din søgning 328 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 328 resultater.
Jydsk Løfte- og Maskinteknik ApSServicetekniker til eftersyn af kraner og løfteudstyr søges:

Jydsk Løfte- og Maskinteknik ApS

Har du lyst til at blive en del af JLM teknik på Sjælland? Så har du chancen for at få et job, i en meget veletableret virksomhed, hvor god service og kvalitetsprodukter er hverdag. Vi søger endnu en servicetekniker – Kraner og løfteudstyr – med bopæl max. 50 km fra København.

Arbejdsopgaver:

 • Udførelse af lovpligtigt eftersyn på kraner og løfteudstyr.
 • Service og vedligehold af kraner og løfteudstyr.
 • Deltagelse i montager af aluminiumskraner i dit område.
Solrød KommuneBarselsvikar til det specialiserede voksenområde

Solrød Kommune

Da vores dygtige sagsbehandler er i lykkelige omstændigheder, søger vi en engageret kollega til det specialiserede voksenområde i Danmarks bedste kommune kun 30 min. fra København.

På socialområdet løser vi opgaver i samarbejde med borgere med handicap, psykiske lidelser og sociale udfordringer. Vores kommende kollega skal bl.a. vurdere behov, træffe afgørelser og visitere til indsatser i forhold til servicelovens §§ 85, 101, 103, 104, 107, 108 109 og 110. I Solrød Kommune benytter vi VUM og det er en fordel hvis du har erfaring med - eller kendskab til metoden.

Vi søger en sagsbehandler, der har mod på at hoppe på toget, mens det kører. Vi er i gang med at udvikle vores socialområde samtidig med at vi sætter en ære i forsat at sikre drift og ordentlig sagsbehandling.

Jobindex A/S
Kvalitetsbevidst automatiktekniker eller elektriker med god mekanisk erfaring til vores værksted i Glostrup

Jobindex A/S søger for Granzow A/S

Brænder du for god service og tekniske detaljer? Og trives du i et tempofyldt miljø, hvor en god og uformel tone præger hverdagen? Granzow A/S – www.granzow.dk søger nu en dygtig udadvendt tekniker med STORT flair og interesse indenfor el og mekanik.

Arbejdet består hovedsageligt i el-orienterede opgaver indenfor opbygning af mindre styreskabe, programmering af PLC-styringer efter behov, være behjælpelig overfor servicekolleger og kunder med elektriske opgaver og sparring.

Ligeledes vil der være mindre el-tekniske dokumentationsopgaver. Udføre service, reparation, fejlfinding og opbygning af diverse vakuum- & kompressor-applikationer, pumpestationer mv.

Jobindex A/S
Netcompany
Datacenter tekniker til Netcompany Operations

Netcompany, Ballerup, Glostrup og Valby

Brænder du for at drifte Netcompanys største forretningskritiske løsninger, og har du erfaring med at arbejde i et moderne datacenter?

Som Datacenter tekniker vil du blive i en del af Netcompany Operations. Netcompany Operations er en veletableret og ambitiøs driftsorganisation med ca. 90 teknikere, der står for alt fra samfunds- og forretningskritisk applikationsdrift til håndtering af infrastruktur i fire topmoderne datacentre og i public cloud. Diversiteten i vores kunder er stor og spænder bredt fra mindre private virksomheder til store projekter for det offentlige.

Du vil have ansvaret for alt hardware, herunder opsætning og nedtagning af driftskomponenter, korrekt kabling og fejlsøgning. En af dine fornemmeste opgaver bliver at opbygge og vedligeholde et datacenterinformationssystem (DCIM), så vi altid har 100% styr på vores datacentre.

Energinet
Arbejdsmiljøkoordinator med fokus på samarbejde

Energinet, Ballerup

Vi søger en arbejdsmiljøkoordinator til dels at deltage i projekteringsfasen og dels at føre tilsyn med arbejdsmiljø og sikkerhed på vores byggepladser i hele landet - med base på vores kontor i Ballerup.

Du fungerer som arbejdsmiljøkoordinator i såvel projekterings- som byggefasen, hvor din vigtigste opgave er at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø og sikre, at vi altid overholder de gældende regler. Dine væsentligste ansvarsområder er at udarbejde og vedligeholde arbejdsmiljøscreeninger og -journaler samt planer for sikkerhed og sundhed.

Energinet
MAN Energy Solutions
Technical Sales Engineer

MAN Energy Solutions, København

Har du lyst til at arbejde i en stærk salgsorganisation med et stærkt brand, hvor du får mulighed for at bruge din tekniske baggrund og udvikle din salgskompetence? Så vil vi gerne høre fra dig! MAN

Vi har mange spændende opgaver! Jobbet kræver derfor, at du kan arbejde selvstændigt samtidig med, at du har en stærk fællesskabsfølelse og kan samarbejde med personer fra mange forskellige kulturer.

Som Technical Sales Engineer er dit hovedfokus:

 • Teknisk sagsbehandling af forespørgsler fra kunder
 • Identificering af reservedele
 • Samarbejde med kollegaer og interne afdelinger
MAN Energy Solutions
Gribskov Kommune
Fagkonsulent til Jobcenteret

Gribskov Kommune, Helsinge

I Gribskov Kommune arbejder vi målrettet på, at borgerne opnår beskæftigelse uanset målgruppen. Vi søger en fagkonsulent til aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, ressourceforløb og integration med stærke juridiske, strategiske og socialfaglige kompetencer.

Fagkonsulenten har ansvaret for den faglige ledelse og koordination af Job og udvikling, som består af 11 medarbejdere og vi forventer at opnormere til 12 medarbejdere. Fagkonsulenten refererer til lederen af Job og Udvikling. Der er tale om et nyetableret fagligt spor, hvor fokus er samlet om vores mest udsatte borgere.

Gribskov Kommune
Randstad A/S
Servicetekniker

Randstad A/S søger for Carl Zeiss

Industriel måleteknik, finmekanik og styringsteknik Danmark/Norden

Til at varetage ny-installationer samt serviceopgaver og kalibreringer af 3D målemaskiner hos vore kunder primært Sjælland, men i mindre omfang også i resten af Danmark, samt vore nabolande søges nu en dygtig servicetekniker.

Med reference til servicechefen vil du indgå i et nordisk team af kompetente kolleger, der er ansvarlig for salg, rådgivning og service af den omfattende ZEISS produktportefølje inden for industriel måleteknik til fortrinsvis maskin-, plast- og værktøjsindustrien. Løsningerne anvendes af vore kunder, der er blandt de største og mest kendte danske virksomheder, i forbindelse med kvalitetskontrol af deres produkter.

Køge KommuneSocialrådgivere/socialformidlere til Familiecenter Køge

Køge Kommune

Vil du gøre en større forskel for socialt udsatte børn og unge?

Er du socialrådgiver/socialformidler, leder du efter nye udfordringer, og har du lyst til at arbejde fokuseret med forebyggelse og gøre en forskel for udsatte børn, unge og deres familier? Så kan det være, at det er dig, vi leder efter.

Familiecenter Køge søger 3 socialrådgivere/socialformidlere i 1-års vikariater snarest muligt og senest 01.03.2020 til følgende områder:

 • En fuldtidssagsbehandler til børneområdet 0-13 år.
 • To fuldtidssagsbehandlere i den tværgående enhed, som blandt andet modtager underretninger.
Gribskov Kommune
Koordinerende sagsbehandler til Jobcenter Gribskov

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi søger en koordinerende sagsbehandler til vores nyetablerede fagspor ”Job & Udvikling”, hvor fokus er samlet om vores mest udsatte borgere.

Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere og borgere på ressourceforløbsydelse er målgruppen for denne stilling. Målsætningen er at få borgerne tilknyttet arbejdsmarkedet i ordinære ansættelsesforhold – fra få timer og opefter. JobFirst tankegangen er en del af vores mindset.

Gribskov Kommune
Eltel Networks A/S
Erfarne fiberteknikere i Region Sjælland

Eltel Networks A/S, Herlev

Danmarks førende infranetvirksomhed, Eltel Networks A/S, søger flere erfarne og kompetente fiberteknikere til vores forretningsområde Fiber Factory, som er i rivende udvikling.

Du vil få et selvstændigt job i samarbejde med gode og dygtige kolleger, der primært arbejder med fiberinstallationer hos privatkunder. Arbejdsopgaverne er vekslende og udføres i stort set hele Region Sjælland.

Dine primære opgaver vil være:

 • Installationsopgaver i forbindelse med FTTx – muffer, skabe, teknikhuse, kundetilslutninger, måling og test
 • Installationsopgaver for privatkunder – KAP-stik, splidsning af lokal- og hovedfordelere
 • Rapportering og udfærdigelse af dokumentation via PC
Eltel Networks A/S
SAM InternationalTeamleder for Indskrivningen – Bilsalg.dk

SAM International søger for Bilsalg.dk i Ballerup

Bilsalg.dk's team af dedikerede og engagerede medarbejdere søger en dynamisk og kompetent leder/kollega. Har du lyst til at være en del af holdet og en spændende hverdag?

Du vil få ansvaret for daglig drift og optimering af den afdeling, der beskriver alle bilerne, når de kommer ind. Det vil sige, at du og dit team er '1st point of contact' for kunderne. Dit team består af 10 autokonsulenter fordelt på et hverdagshold (6 stk.) og et weekendhold (4 stk.).

SAM International er én af Nordens største headhunting-virksomheder, vi har igennem de sidste 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi er godt 50 medarbejdere i Norden og 100 på europæisk plan fordelt på 15 lande.

TDC NETEr du håndværker og vil du være fremtidens fibertekniker i København og Nordsjælland?

TDC NET

Vi arbejder på fremtidens fiberinfrastruktur i København og Nordsjælland. Dine opgaver indebærer arbejde med anlæg af fiberinfrastrukturen ude i nettet herunder opsætning af hoved- og lokalfordeler og husinspektion sammen med slutbrugerkunden i forbindelse med placering af KAP-stik.

Du har en relevant uddannelse som f.eks. elektriker eller anden håndværksmæssig baggrund. Der er tæt kontakt til kunder og samarbejdspartnere, hvilket betyder, at du skal beherske dansk i skrift og tale.

Vil du være en del af Danmarks bedste og mest effektive On-Site forretning og yde god kundeservice i forbindelse med anlæg og installation på TDC’s fiberinfrastruktur, så er jobbet som fibertekniker hos TDC en oplagt mulighed.

Cibicom A/S
Netværksspecialist

Cibicom A/S, Taastrup

NYOPRETTET stilling i én af Danmarks mest spændende tekniske virksomheder. Vi har brug for endnu én netværksspecialist til vores netværksafdeling. Mestrer du drift, vedligehold og implementering af meget teknisk infrastruktur? Så er det måske dig vi står og mangler.

Cibicoms netværksafdeling arbejder til dagligt for, at sikre et stabilt og driftssikkert netværk i hele Danmark. På vores netværk drives der en lang række meget specialiserede services, der er vores og vores kunders hjerteblod.

Dette indebærer bl.a. daglig drift, vedligeholdelse og implementering af disse systemer. Som netværksspecialist vil du i nogen grad få kontakt med vores kunder og leverandører, derfor er det vigtigt at du trives i en udadvendt rolle.

Cibicom A/S
Ole Jepsen A/SKALKULATIONSMEDARBEJDER

Ole Jepsen A/S, Birkerød

HAR DU FLAIR FOR TALOG HAR DU MIN. 2 ÅRS ERFARING MEDAT ARBEJDE MED KALKULATION OG TILBUD? SÅ ER DU MÅSKE VORES NYE KALKULATIONSMEDARBEJDER!

Du vil arbejde tæt sammen med engagerede kollegaer med stor ekspertise og viden på området med oplæring og daglig sparring. Din hverdag vil være kendetegnet af viljen til at vinde opgaven og at yde en høj kvalitet i et uformelt arbejdsmiljø, hvor personlige relationer til både kollegaer, samarbejdspartnere og kunder er centralt.

DINE OPGAVER SOM KALKULATIONSMEDARBEJDER:

 • Kalkulation og prissætning af varierede størrelser projekter primært i hoved-, total-og storentreprise.
 • Mængdeberegning og kalkulation i SIGMA indenfor tømrer/snedker, murer, jord, kloak og beton.
 • Indhente tilbud fra underentreprenører og leverandører.
Landskabsentreprenør Sven Bech A/S
Medarbejdere til kloakarbejde – rørlægning eller foring

Landskabsentreprenør Sven Bech A/S, Gentofte

Vil du arbejde for Danmarks ældste anlægsgartner, hvor der er gode, ordentlige arbejdsforhold? Uanset om du laver rørlægning eller strømpeforing, får du friheden til at planlægge dine dage selv.

Du laver selv aftaler med kunden og kører direkte ud for at løse opgaven. Du kan både arbejde alene eller med et sjak – afhængigt af hvad du har lyst til. Du vil typisk arbejde på forsikringsskader, og du kan vælge imellem at arbejde med:

Kloakrørlægning:

 • Du kører ud, laver gravearbejdet, skifter rør og reetablerer fliser, græs eller støbningen.

Strømpeforing og partlining:

 • Du kører ud i strømpeforingsbilen og laver forskellige rensnings- og foringsopgaver.
Arval A/STeknisk rådgiver til billeasingselskabet Arval A/S

Arval A/S, Herlev

Vil du være en del af en virksomhed i vækst i et dynamisk miljø? Kan du bruge din tekniske viden til at rådgive og yde en god service til vores kunder og samarbejdspartnere? Så er du måske netop den nye medarbejder, vi søger for Arval!

Du vil blive en del af Operations, som håndterer hele processen fra ordre til levering af biler, og den efterfølgende kontakt til værksteder i forhold til service, skader og lejebiler. Operations yder også support til salgsafdelingen i rådgivning af kunderne.

Du vil få en central rolle med ansvar for at sikre, at Arvals kunder kører rundt i velfungerende biler. Det indebærer, at du:

 • varetager den tekniske kontakt med værksteder og kunder - både ved service, skader og lejebiler.
 • håndterer og godkender fakturaer, og sikrer at alt er faktureret, som det skal.
 • guider kunder, med diverse udfordringer, såsom nedbrud, hjælp til service med videre.
Byrdal’s kloak og blik APSDygtig rørlægger, brolægger eller grå anlægsgartner

Byrdal’s kloak og blik APS, Dragør

Byrdals kloak og blik søger endnu en dygtig rørlægger, brolægger eller grå anlægsgartner til Københavnsområdet.

Ønsker du/I at prøve kræfter af med nye udfordringer, så har vi en spændende stilling ledig med masser af varierende arbejde og mulighed for personlig udvikling i form af kurser m.m.

Vi kan tilbyde dig:

 • Fast arbejde, servicebil, arbejdstøj m.m.
 • En god og sjov arbejdsplads med gode kollegaer.
 • En hverdag der vil bære præg af varierede opgaver som naturligvis afstemmes i forhold til dine kvalifikationer og kompetencer.
NEXT Uddannelse KøbenhavnFaglærer til Struktøruddannelsen

NEXT Uddannelse København, Glostrup

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en bygningsstruktør til NEXT Byg.

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også på området for ungdomsuddannelser. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som medarbejder skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

Du er en kompetent og engageret underviser. Du skal undervise på struktør- og brolæggeruddannelsens grundforløb, hovedforløb og AMU-efteruddannelse samt præsentere fagene for folkeskoleelever. Du skal arbejde teamorganiseret med forberedelse og evaluering af undervisningen og udvikle undervisningensform og indhold i samspil med struktørfaget.

Frederiksberg KommuneFrederiksberg Gartner- og Vejservice (FGV) søger tre specialarbejdere til Park- og Byvedligehold

Frederiksberg Kommune

FGV er en offentlig virksomhed ejet af Frederiksberg Kommune. Vi er 190 ansatte og varetager drift og vedligehold af de offentlige veje, fortove, cykelstier, grønne områder, kirkegårde og idrætsfaciliteterne på Frederiksberg. Yderligere afhenter vi affald i kommunen.

Vi udfører faste driftsopgaver for Frederiksberg Kommune, men byder også ind på kommunens mindre anlægsopgaver i konkurrence med private virksomheder. Vi gør det godt, men vil gerne gøre det endnu bedre.

Vi søger tre specialarbejdere, der

 • Ikke er bange for at tage fat
 • Trives i en travl arbejdsdag og kan samarbejde på tværs af faggrupper
 • Er mødestabil og støtter sine kolleger – også når det skal gå stærkt