367 job matcher din søgning 367 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 367 resultater.
Jydsk Løfte- og Maskinteknik ApSServicetekniker til eftersyn af kraner og løfteudstyr søges:

Jydsk Løfte- og Maskinteknik ApS

Har du lyst til at blive en del af JLM teknik på Sjælland? Så har du chancen for at få et job, i en meget veletableret virksomhed, hvor god service og kvalitetsprodukter er hverdag. Vi søger endnu en servicetekniker – Kraner og løfteudstyr – med bopæl max. 50 km fra København.

Arbejdsopgaver:

 • Udførelse af lovpligtigt eftersyn på kraner og løfteudstyr.
 • Service og vedligehold af kraner og løfteudstyr.
 • Deltagelse i montager af aluminiumskraner i dit område.
Solrød KommuneBarselsvikar til det specialiserede voksenområde

Solrød Kommune

Da vores dygtige sagsbehandler er i lykkelige omstændigheder, søger vi en engageret kollega til det specialiserede voksenområde i Danmarks bedste kommune kun 30 min. fra København.

På socialområdet løser vi opgaver i samarbejde med borgere med handicap, psykiske lidelser og sociale udfordringer. Vores kommende kollega skal bl.a. vurdere behov, træffe afgørelser og visitere til indsatser i forhold til servicelovens §§ 85, 101, 103, 104, 107, 108 109 og 110. I Solrød Kommune benytter vi VUM og det er en fordel hvis du har erfaring med - eller kendskab til metoden.

Vi søger en sagsbehandler, der har mod på at hoppe på toget, mens det kører. Vi er i gang med at udvikle vores socialområde samtidig med at vi sætter en ære i forsat at sikre drift og ordentlig sagsbehandling.

Jobindex A/S
Kvalitetsbevidst automatiktekniker eller elektriker med god mekanisk erfaring til vores værksted i Glostrup

Jobindex A/S søger for Granzow A/S

Brænder du for god service og tekniske detaljer? Og trives du i et tempofyldt miljø, hvor en god og uformel tone præger hverdagen? Granzow A/S – www.granzow.dk søger nu en dygtig udadvendt tekniker med STORT flair og interesse indenfor el og mekanik.

Arbejdet består hovedsageligt i el-orienterede opgaver indenfor opbygning af mindre styreskabe, programmering af PLC-styringer efter behov, være behjælpelig overfor servicekolleger og kunder med elektriske opgaver og sparring.

Ligeledes vil der være mindre el-tekniske dokumentationsopgaver. Udføre service, reparation, fejlfinding og opbygning af diverse vakuum- & kompressor-applikationer, pumpestationer mv.

Jobindex A/S
NKT Photonics A/S
Buyer – (Temporary)

NKT Photonics A/S, Birkerød

We are growing quickly - so be prepared for change and career opportunities!

You will support the global business by purchasing goods and services worldwide and thus securing stable deliveries for our Production facilities in Europe. This involves daily orders; daily contact with our suppliers; follow up on orders; answering questions from our Production teams; handling claims and internal inquiries from R&D as well as different ad hoc tasks.

You will support our team to maintain our current purchasing system by ensuring correct master data is inputted. The Danish office is part of a global Purchasing team responsible for supplier agreements and purchasing of all parts for both production and R&D. We are currently enjoying a period of rapid growth; whilst also implementing a new ERP system.

NKT Photonics A/S
Novozymes A/SProject Manager, Sourcing Insights & Digitalisation, Bagsværd

Novozymes A/S

Are you motivated by developing and executing strategic projects for Sourcing in new areas? Are you able to work both cross functionally and globally, rethink the way we work and challenge the status quo? Would you like to be part of our Digitalisation journey, work with data in a new way and harvest the possibilities that analytics can deliver?

If yes, then we have the right position for you, as we are looking for a knowledgeable Senior Sourcing Project Manager to our newly established Sourcing Insigths & Digitalisation function.

The main purpose of Sourcing Insights & Digitalisation is to provide project management across the Sourcing functions and enable better insights through extended use of data and analytics. Currently, the team consists of 11 highly professional colleagues.

Energinet
Arbejdsmiljøkoordinator med fokus på samarbejde

Energinet, Ballerup

Vi søger en arbejdsmiljøkoordinator til dels at deltage i projekteringsfasen og dels at føre tilsyn med arbejdsmiljø og sikkerhed på vores byggepladser i hele landet - med base på vores kontor i Ballerup.

Du fungerer som arbejdsmiljøkoordinator i såvel projekterings- som byggefasen, hvor din vigtigste opgave er at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø og sikre, at vi altid overholder de gældende regler. Dine væsentligste ansvarsområder er at udarbejde og vedligeholde arbejdsmiljøscreeninger og -journaler samt planer for sikkerhed og sundhed.

Energinet
Humac A/S
Indkøber

Humac A/S, Glostrup

Vi søger til snarlig tiltrædelse en indkøber til vores indkøbsafdeling på virksomhedens hovedkontor i Glostrup.

Carlsberg Danmark A/S

Som indkøber i vores indkøbsteam bliver du et vigtigt bindeled mellem indkøb, leverandører, logistik, marketing og vores Humac- og Bang & Olufsen-butikker, samt ansvarlig for processen omkring vedligeholdelse af vores varestamdata. Du vil have en bred kontaktflade, hvilket stiller store krav til dine samarbejds- og kommunikationsevner. Jobbet udføres i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere i teamet.

Din dagligdag kommer til at gå med at gennemgå salgsordrer og lagerniveauer med henblik på disponering eller oplæg til ændring af sortiment. Derudover kommer du til at:

 • Foretage planlægning og indkøb i vores ERP-system (Navision 2015).
 • Deltage i løsning og efterfølgende opfølgning af logistikopgaver.
 • Oprette nye varenumre samt vedligeholdelse af varestamdata på eksisterende varenumre.
Humac A/S
MAN Energy Solutions
Technical Sales Engineer

MAN Energy Solutions, København

Har du lyst til at arbejde i en stærk salgsorganisation med et stærkt brand, hvor du får mulighed for at bruge din tekniske baggrund og udvikle din salgskompetence? Så vil vi gerne høre fra dig! MAN

Vi har mange spændende opgaver! Jobbet kræver derfor, at du kan arbejde selvstændigt samtidig med, at du har en stærk fællesskabsfølelse og kan samarbejde med personer fra mange forskellige kulturer.

Som Technical Sales Engineer er dit hovedfokus:

 • Teknisk sagsbehandling af forespørgsler fra kunder
 • Identificering af reservedele
 • Samarbejde med kollegaer og interne afdelinger
MAN Energy Solutions
Gribskov Kommune
Fagkonsulent til Jobcenteret

Gribskov Kommune, Helsinge

I Gribskov Kommune arbejder vi målrettet på, at borgerne opnår beskæftigelse uanset målgruppen. Vi søger en fagkonsulent til aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, ressourceforløb og integration med stærke juridiske, strategiske og socialfaglige kompetencer.

Fagkonsulenten har ansvaret for den faglige ledelse og koordination af Job og udvikling, som består af 11 medarbejdere og vi forventer at opnormere til 12 medarbejdere. Fagkonsulenten refererer til lederen af Job og Udvikling. Der er tale om et nyetableret fagligt spor, hvor fokus er samlet om vores mest udsatte borgere.

Gribskov Kommune
Røde Kors Asylafdeling
Indkøbskonsulent

Røde Kors Asylafdeling, Birkerød

Røde Kors asylafdeling søger en indkøbskonsulent med solidt kendskab til kontraktstyring og lyst til at arbejde med internt tilsyn.

Røde Kors

Indkøb er forankret i Økonomisektionen. Økonomi udgør en vigtig servicefunktion for en organisation med omkring 400 medarbejdere i forskellige landsdele i Danmark. Røde Kors asylafdeling har en årlig indkøbsvolumen på ca. 100 mio. kr. Denne kan variere noget alt efter antallet af indkvarterede asylansøgere.

Væsentligste arbejdsopgaver:

 • Indgåelse, implementering, overvågning og vedligeholdelse af aftaler.
 • Identificering og koordinering af udbud inden for asylafdelingens mange driftsområder (det juridiske tilkøbes eksternt).
 • Kommunikationsarbejde i forhold til alle centre i Røde Kors asylafdeling om nye aftaler, produkter, leverandører, besparelsespotentiale mv.
Røde Kors Asylafdeling
Randstad A/S
Servicetekniker

Randstad A/S søger for Carl Zeiss

Industriel måleteknik, finmekanik og styringsteknik Danmark/Norden

Til at varetage ny-installationer samt serviceopgaver og kalibreringer af 3D målemaskiner hos vore kunder primært Sjælland, men i mindre omfang også i resten af Danmark, samt vore nabolande søges nu en dygtig servicetekniker.

Med reference til servicechefen vil du indgå i et nordisk team af kompetente kolleger, der er ansvarlig for salg, rådgivning og service af den omfattende ZEISS produktportefølje inden for industriel måleteknik til fortrinsvis maskin-, plast- og værktøjsindustrien. Løsningerne anvendes af vore kunder, der er blandt de største og mest kendte danske virksomheder, i forbindelse med kvalitetskontrol af deres produkter.

Køge KommuneSocialrådgivere/socialformidlere til Familiecenter Køge

Køge Kommune

Vil du gøre en større forskel for socialt udsatte børn og unge?

Er du socialrådgiver/socialformidler, leder du efter nye udfordringer, og har du lyst til at arbejde fokuseret med forebyggelse og gøre en forskel for udsatte børn, unge og deres familier? Så kan det være, at det er dig, vi leder efter.

Familiecenter Køge søger 3 socialrådgivere/socialformidlere i 1-års vikariater snarest muligt og senest 01.03.2020 til følgende områder:

 • En fuldtidssagsbehandler til børneområdet 0-13 år.
 • To fuldtidssagsbehandlere i den tværgående enhed, som blandt andet modtager underretninger.
Gribskov Kommune
Koordinerende sagsbehandler til Jobcenter Gribskov

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi søger en koordinerende sagsbehandler til vores nyetablerede fagspor ”Job & Udvikling”, hvor fokus er samlet om vores mest udsatte borgere.

Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere og borgere på ressourceforløbsydelse er målgruppen for denne stilling. Målsætningen er at få borgerne tilknyttet arbejdsmarkedet i ordinære ansættelsesforhold – fra få timer og opefter. JobFirst tankegangen er en del af vores mindset.

Gribskov Kommune
SAM InternationalTeamleder for Indskrivningen – Bilsalg.dk

SAM International søger for Bilsalg.dk i Ballerup

Bilsalg.dk's team af dedikerede og engagerede medarbejdere søger en dynamisk og kompetent leder/kollega. Har du lyst til at være en del af holdet og en spændende hverdag?

Du vil få ansvaret for daglig drift og optimering af den afdeling, der beskriver alle bilerne, når de kommer ind. Det vil sige, at du og dit team er '1st point of contact' for kunderne. Dit team består af 10 autokonsulenter fordelt på et hverdagshold (6 stk.) og et weekendhold (4 stk.).

SAM International er én af Nordens største headhunting-virksomheder, vi har igennem de sidste 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi er godt 50 medarbejdere i Norden og 100 på europæisk plan fordelt på 15 lande.

TDC NETEr du håndværker og vil du være fremtidens fibertekniker i København og Nordsjælland?

TDC NET

Vi arbejder på fremtidens fiberinfrastruktur i København og Nordsjælland. Dine opgaver indebærer arbejde med anlæg af fiberinfrastrukturen ude i nettet herunder opsætning af hoved- og lokalfordeler og husinspektion sammen med slutbrugerkunden i forbindelse med placering af KAP-stik.

Du har en relevant uddannelse som f.eks. elektriker eller anden håndværksmæssig baggrund. Der er tæt kontakt til kunder og samarbejdspartnere, hvilket betyder, at du skal beherske dansk i skrift og tale.

Vil du være en del af Danmarks bedste og mest effektive On-Site forretning og yde god kundeservice i forbindelse med anlæg og installation på TDC’s fiberinfrastruktur, så er jobbet som fibertekniker hos TDC en oplagt mulighed.

Ole Jepsen A/SKALKULATIONSMEDARBEJDER

Ole Jepsen A/S, Birkerød

HAR DU FLAIR FOR TALOG HAR DU MIN. 2 ÅRS ERFARING MEDAT ARBEJDE MED KALKULATION OG TILBUD? SÅ ER DU MÅSKE VORES NYE KALKULATIONSMEDARBEJDER!

Du vil arbejde tæt sammen med engagerede kollegaer med stor ekspertise og viden på området med oplæring og daglig sparring. Din hverdag vil være kendetegnet af viljen til at vinde opgaven og at yde en høj kvalitet i et uformelt arbejdsmiljø, hvor personlige relationer til både kollegaer, samarbejdspartnere og kunder er centralt.

DINE OPGAVER SOM KALKULATIONSMEDARBEJDER:

 • Kalkulation og prissætning af varierede størrelser projekter primært i hoved-, total-og storentreprise.
 • Mængdeberegning og kalkulation i SIGMA indenfor tømrer/snedker, murer, jord, kloak og beton.
 • Indhente tilbud fra underentreprenører og leverandører.
Landskabsentreprenør Sven Bech A/S
Medarbejdere til kloakarbejde – rørlægning eller foring

Landskabsentreprenør Sven Bech A/S, Gentofte

Vil du arbejde for Danmarks ældste anlægsgartner, hvor der er gode, ordentlige arbejdsforhold? Uanset om du laver rørlægning eller strømpeforing, får du friheden til at planlægge dine dage selv.

Du laver selv aftaler med kunden og kører direkte ud for at løse opgaven. Du kan både arbejde alene eller med et sjak – afhængigt af hvad du har lyst til. Du vil typisk arbejde på forsikringsskader, og du kan vælge imellem at arbejde med:

Kloakrørlægning:

 • Du kører ud, laver gravearbejdet, skifter rør og reetablerer fliser, græs eller støbningen.

Strømpeforing og partlining:

 • Du kører ud i strømpeforingsbilen og laver forskellige rensnings- og foringsopgaver.
Interdan Bil A/SBrænder du for at arbejde med strategisk indkøb?

Interdan Bil A/S, Gloststrup

Indkøbsafdelingen beskæftiger sig med at forhandle de bedste kontrakter på plads med leverandører, generere besparelser og bedre service, optimere indkøbsprocesser samt sikre og følge op på korrekt implementering af nye kontrakter.

Der er tale om en stilling med rigtigt gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt samt udnytte dine kommercielle kompetencer til at skabe værdi og gøre en forskel, der påvirker virksomhedens lønsomhed.

Dine primære ansvarsområder vil være:

 • Planlægning og gennemførelse af større indkøbsprojekter
 • Udarbejdelse af udbudsmateriale og efterfølgende gennemførelse af komplette udbudsprocesser
 • Generelle kontraktforhandlinger
Arval A/STeknisk rådgiver til billeasingselskabet Arval A/S

Arval A/S, Herlev

Vil du være en del af en virksomhed i vækst i et dynamisk miljø? Kan du bruge din tekniske viden til at rådgive og yde en god service til vores kunder og samarbejdspartnere? Så er du måske netop den nye medarbejder, vi søger for Arval!

Du vil blive en del af Operations, som håndterer hele processen fra ordre til levering af biler, og den efterfølgende kontakt til værksteder i forhold til service, skader og lejebiler. Operations yder også support til salgsafdelingen i rådgivning af kunderne.

Du vil få en central rolle med ansvar for at sikre, at Arvals kunder kører rundt i velfungerende biler. Det indebærer, at du:

 • varetager den tekniske kontakt med værksteder og kunder - både ved service, skader og lejebiler.
 • håndterer og godkender fakturaer, og sikrer at alt er faktureret, som det skal.
 • guider kunder, med diverse udfordringer, såsom nedbrud, hjælp til service med videre.
Scandinavian Tobacco Group A/S
Global Category Manager – IT and travel category

Scandinavian Tobacco Group A/S, Søborg

Do you have what it takes to optimize our procurement activities within IT and travel globally? Want to take a key part in our journey to build a best in class global “Strategic Procurement”? Then we’ve got the perfect job for you. Scandinavian Tobacco Group A/S

Scandinavian Tobacco Group employees are united by their trust in each other, their dedication to delivering outstanding results, and by the empowerment we believe must be given to do their very best.

As a Group Category Manager, you will be leading and supporting sourcing and business development projects within the IT and travel category covering spend related to all software applications, IT services and infrastructure within the Group.

Scandinavian Tobacco Group A/S