5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KM2JOB ApS søger for Incuba A/S
Gem
KM2JOB ApS

Finance director/Økonomichef

Aarhus C

Har du en solid økonomisk baggrund, og er du klar til at stå i spidsen for økonomifunktionen i en formålsdrevet virksomhed med en lille organisation, der sætter store aftryk?

Til at drive den finansielle agenda i forretningen er vi på udkig efter en Finance Director til en bred rolle, der blandt andet indebærer ansvar for den daglige drift i økonomifunktionen samt for at sikre optimering og forbedring af arbejdsprocesser – særligt i forhold til digitalisering, hvor vi stadig har et stort potentiale.

KM2JOB ApS
BDO
Gem
BDO

Transfer Pricing Senior Manager/Director til BDO

København, Aalborg eller Aarhus

Har du lysten og kompetencerne til at arbejde med Transfer Pricing for BDO´s nationale og internationale kunder? Og vil du være en del af en velfungerende skatteafdeling i kraftig vækst og et erfarent transfer pricing-team?

I BDO mener vi, at Work-Life balance er en afgørende faktor for såvel din som vores succes, og derfor lægger vi stor vægt på, at vores kollegaer har et afbalanceret liv ved siden af arbejdet. Vi tilbyder dig et job med gode muligheder for udvikling, ansvar og udfordringer.

BDO
Brinch & Partners recruiting on behalf of Holdbar
Gem
Brinch & Partners

Head of Finance

Aarhus C

Join Holdbar as our Head of Finance and work with us to build the future of experiences with a team of highly ambitious and talented people based at our office in central Århus.

Reporting to the CEO, you will play a pivotal role in a startup company, where we show good traction and expect to grow rapidly. You will take on the responsibility of building a world class finance function that can support our growth scenario.

Brinch & Partners
Gem
KPMG P/S

Leder af regnskabsfunktion

Aarhus C

Har du erfaring med regnskab, financial controlling eller revision og motiveres af processtyring og teknologi?

Du vil blive en nøgleperson i den videre udvikling af afdelingen, herunder med fokus på udviklingen af regnskabsfunktionen. Du vil komme til at indgå i et miljø af revisorer og regnskabsspecialister, hvor du selv er med til at forme hverdagen.

Vores arbejdsmiljø er internationalt og fagligt, og omgangstonen er uformel, hvor sammenhold, kultur sammen med individuelt fokus er højest på vores agenda.

KPMG P/S
BDO
Gem
BDO

Spændende teamlederrolle til Business Services & Outsourcing i Aarhus, hvor vi hjælper vores kunder med digitalt bogholderi

Aarhus C

Har du erfaring med bogføring, regnskaber og måske endda ledelse? Vi har nemlig en unik mulighed i vores Business Services & Outsourcing (BSO) afdeling på vores hovedkontor.

Du bliver en del af en arbejdsplads med fokus på høj faglighed, en uformel omgangstone og et stærkt socialt sammenhold.Du får et fagligt stærkt bagland at trække på og direkte adgang til den nyeste viden og praksis, i en organisation hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

BDO

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV