3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Danner

Økonomi- og administrationschef

København K

Vil du bidrage til at sikre, at Danners vigtige aktiviteter understøttes af god økonomistyring og en effektiv drift? Og vil du være med til at fortsætte udviklingen af Danner som en professionel, empatisk og udviklende arbejdsplads?

Du får en væsentlig rolle i at sikre, at der er styr på ressourcerne både de menneskelige, de fysiske og ikke mindst de økonomiske. Det gælder også i forhold til samarbejdet med de øvrige afdelingsledere, såvel som betjening af bestyrelsen, hvor du vil være en aktiv sparringspartner for direktøren i serviceringen af bestyrelsen.

Gem
Nuura ApS

CFO til dansk belysningsvirksomhed

København

Vores mål er at skabe unik og æstetisk belysning, som afspejler den overdådighed og glæde, der findes i den nordiske natur. Altid med udgangspunkt i lysekronen tilbyder Nuura belysningskollektioner, som beriger og fuldender indretningen i private hjem og på offentlige steder.

Vi søger en erfaren og analytisk CFO til at lede og styrke vores finansielle funktioner.

Som CFO vil du spille en central rolle i at sikre virksomhedens økonomiske sundhed og vækst. Du referer direkte til CEO’en og vil få ansvaret for Financeafdelingen (én person), samt mens også Supply Chain og Sales Support har reference til dig.

Nuura ApS
Foreningen Tænketanken CONCITO

Administrationschef med flair for økonomi

København K

Kan du sikre stabile og driftssikre rammer for CONCITOs administration og økonomistyring?

Du bliver chef for sekretariats- og økonomiteamet, hvor du også selv vil tage aktiv del i hverdagens opgaveløsning. I regi af Læderstræde 20 Aps bliver du chef for et lille team, der står for driften af det samlede kontorfællesskab.

Du kan forvente et spændende og alsidigt job i en grøn tænketank med ambitioner på både egne og klimaets vegne.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV