13 jobannoncer matcher din søgning 13 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Skattestyrelsen

Specialister med god regnskabsforståelse til bekæmpelse af økonomisk kriminalitet i rocker- og bandemiljøet

Taastrup eller Horsens

Har du en detektiv gemt i maven, og er du god til at følge spor?

Som vores nye specialist vil du i tæt samarbejde med dine kollegaer varetage kontrolopgaver fra A til Z; herunder:

  • gennemføre komplekse kontroller af enkeltpersoner, virksomheder og selskaber med henblik på at afdække organiseret svig, bl.a. kædesvig, stråmandsvirksomheder og hvidvask
  • yde bistand til blandt andre politiet og anklagemyndigheden i forbindelse med konkrete sager, herunder assistance med opgørelser, kontroller, ransagninger og vidneudsagn
Skattestyrelsen
Sydøstjyllands Politi

Budgetmedarbejder

Horsens

Sydøstjyllands Politi søger en faglig og analytisk budgetmedarbejder til Økonomiafdelingen på hovedstationen i Horsens. Der vil være opgaver inden for analyse, budget og controlling relateret til hele politikredsens økonomi.

Så hvis du motiveres af at arbejde i en spændende og meningsfuld organisation, så læs endelig videre.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Udarbejdelse af kvartalsvise prognoser (budgetter)
  • Månedlige budgetopfølgninger
  • Controlling af økonomiske data.
Yding Smedie & Maskiner A/S

Junior Finance Business Partner til økonomiafdeling i udvikling

Horsens

Har du passion for analyse, finansiel styring og performanceoptimering?

Din hovedopgave bliver at styrke økonomifunktionens strategiske rolle og levere valid økonomisk information som beslutningsgrundlag for udvikling og optimering.

Du bliver hjulpet af tæt, personlig sparring med vores erfarne CFO, hvor du som hans højre hånd får al den opbakning, du måtte ønske dig.

Gem
Velas

Revisorassistent

Har du erfaring med bogføring og regnskabsopstilling for personligt drevne virksomheder? Eller er du nyuddannet med kendskab til landbrugssektoren og til branches regnskabssystem Ø90? Så læs endelig videre…

I Økonomi & Regnskab løser vi en lang række opgaver for vores landbrugskunder. Primært omkring udarbejdelse af momsopgørelser, skatteregnskaber og årsrapporter men også på en række andre områder.

Velas
Jobindex søger for Kitron A/S
Gem
Jobindex

Økonomiansvarlig – udvikl dig og få hjælpsomme kolleger

Horsens

Vil du med på vores ambitiøse vækstrejse? Og kunne du tænke dig en stilling med gode muligheder for karriereudvikling?

Som vores nye økonomiansvarlige bliver du udfordret i et internationalt miljø som en del af en virksomhed, der står midt i en spændende transformationsfase.

Du får et tæt samarbejde med mig. Jeg ser frem til at rådgive dig, dele viden og sammen tage dig og dine skarpe økonomikompetencer til næste niveau.

Finance director Donna Deng
Jobindex
Dovista A/S

Accountant, Debitorafdelingen, DOVISTA Shared Finance

Horsens

Kunne du tænke dig at blive del af vores debitorafdeling og supportere vores vækststrategi mod at blive den førende leverandør af vinduer og døre i Nordeuropa?

Vi søger en erfaren Accountant med sans for detaljen, der har lyst til at blive en del af vores debitor-team i Shared Finance-afdelingen.

Du skal være med til at sikre et højt kvalitetsniveau i de udførte opgaver og samtidig sikre, at vi har styr på vores debitorudeståender.

Dovista A/S
HumanTrust A/S søger for AC Horsens
Gem
HumanTrust A/S

Controller

Horsens

Har du styr på den økonomiske værktøjskasse? Er du en udpræget holdspiller? Og vil du bringe begge dele i spil i en fodboldklub med store ambitioner og stærke værdier?

I samarbejde med administrationschefen får du ansvaret for virksomhedens økonomistyring, hvor du bl.a. vil arbejde med bogholderi og dataanalyse.

Du vil opleve en stor fælles passion blandt dine kommende kolleger, der alle arbejder dedikeret for at udvikle klubben.

HumanTrust A/S
FGU Sydøstjylland

Vi søger en erfaren administrativ medarbejder til barselsvikariat på vores FGU-skole i Horsens

Er du imødekommende, struktureret og serviceminded? Og har du lyst til at arbejde i et spændende forberedende undervisningstilbud, hvor du er med til at hjælpe vores unge elever med at få deres fremtidsdrømme opfyldt i forhold til uddannelse og job? Så er dette job måske lige noget for dig.

Dine opgaver vil være elevadministration i Studie+ af vores tre uddannelseslinjer.

Vi tilbyder et job, hvor du får mulighed for at bidrage til udviklingen af den forberedende grunduddannelse i Sydøstjylland.

Kleven & Partners Rekruttering ApS søger for Euro Pool System
Gem
Kleven & Partners Rekruttering ApS

Accountant/Controller

Horsens

Dine hovedopgaver vil omfatte at koordinere samarbejdet med revisorer, skatterådgivere og skattekontoret. Du skal håndtere alle skattespørgsmål med særligt fokus på de nordiske moms- og skattereglers forhåndsregistreringer.

Vi tilbyder gode ansættelsesgoder, spændende projekter og mulighed for at arbejde sammen dygtige kollegaer. At arbejde hos os betyder at have plads til personlig udvikling i et internationalt miljø, fleksibilitet, samarbejde, en konkurrencedygtig løn, gode kollegaer og en god arbejdsatmosfære.

Dovista A/S

Finance Project Manager – Global Finance Processes

Horsens

Do you want to play a crucial role in implementing a global Report-to-Report-design, bringing your strong knowledge of Finance and project management into play?

In this role you will be responsible for the design and implementation of a standard Record-To-Report (R2R) process across the entire finance organization.

The role will involve collaboration and interactions with various departments, and you will touch upon almost all financial disciplines.

Dovista A/S
ProSelection søger for kunde
Gem
ProSelection

Debitorbogholder med sans for kundeservice søges til virksomhed i vækst

Horsens

Er du passioneret omkring debitorstyring og god kundeservice? Trives du med at sikre den gode proces for interne og eksterne stakeholdere? Er du kvalitetsbevidst, struktureret og kan du både arbejde selvstændigt og i team? Har du lyst til at være en del af en virksomhed med afvekslende arbejdsopgaver og mulighed for udvikling?

Som virksomhedens Debitoransvarlig vil du blive en del af et stærkt kunde- og administrationsteam på tre medarbejdere. Du vil være bindeleddet til økonomiafdelingen, som er placeret i moderselskabet. I rollen vil du få en central position, hvor samarbejde og faglig sparring er i højsædet, på tværs af organisationen.

Indrykket:

Økonomikonsulent til Job- og Velfærdsstaben

Horsens

Vi søger en faglig stærk økonomikonsulent til at understøtte økonomistyringen på handicapområdet.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
IU Service ApS
Gem

Bogholder på timebasis ansættelse med erfaring søges

Horsens

IU Service ApS søger en bogholder med lidt erfaring indenfor bogholderi.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV