4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Velas

Økonomiassistent til regnskaber for kirker og menighedsråd

Søften/Viborg

Er du nyuddannet eller har du erfaring med bogføring, regnskab, budget og lønadministration? Eller måske erfaring fra en stilling som kordegn eller regnskabsfører i Den Danske Folkekirke? Så læs endelig videre…

Vores opgaver omfatter bl.a. bogføring, betalinger, afstemninger, momsindberetning, budgettering, hjælp til likviditetsstyring, lønadministration, kvartalsrapporter, årsregnskaber, deltagelse på menighedsrådsmøder – og en række andre opgaver.

Velas
Gem
Velas

Revisorassistent

Har du erfaring med bogføring og regnskabsopstilling for personligt drevne virksomheder? Eller er du nyuddannet med kendskab til landbrugssektoren og til branches regnskabssystem Ø90? Så læs endelig videre…

I Økonomi & Regnskab løser vi en lang række opgaver for vores landbrugskunder. Primært omkring udarbejdelse af momsopgørelser, skatteregnskaber og årsrapporter men også på en række andre områder.

Velas
PanzerGlass A/S

Financial Controller, Group Function

Hinnerup

Would you like to join us on the journey towards a 4-day work week? Do you thrive on performing thorough analysis to ensure accurate reporting?

In this role, you will be responsible for ensuring accurate monthly reporting and conducting follow-ups as necessary from the headquarter office in Hinnerup.

More specifically, you will be responsible for:

  • Maintaining and securing effective internal controls
  • Strengthening the internal control basis

We offer a company with best-in-class employee survey results.

PanzerGlass A/S
Frode Laursen A/S

Ejendomsadministrator

Hinnerup

Holtshøjens Holding A/S er et moder- og holdingselskab for samtlige selskaber i Frode Laursen og TA Logistics koncernen.

Vi søger en erfaren Ejendomsadministrator, som bliver en central del af teamet i og omkring koncernens administration og ejendomsudvikling, som blandt andet omfatter en ejendomsportefølje på ca. 700.000 m2 lager- og logistik ejendomme samt en række boligenheder.

Holtshøjens Holding A/S tilbyder en unik mulighed for at komme med på rejsen i en international velfunderet virksomhed, som giver gode muligheder for faglig og personlig udvikling og variation i dagligdagen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV