3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BKI foods a/s

Økonomiassistent

Højbjerg

BKI er i en positiv udvikling, og vi har derfor brug for endnu en dygtig kollega. Stillingen er fuldtid med base på vores kontor i Højbjerg, og du vil referere til vores økonomichef.

Din hverdag består i at hjælpe med at løse de daglige opgaver i bogholderiet, men du vil også få et selvstændigt ansvar for udlægshåndtering, momsafregning, afgiftsregnskab, samt vores anlægskartotek.

Vi tilbyder en udfordrende og selvstændig stilling i et dynamisk og uformelt miljø. Endvidere tilbyder vi en arbejdsplads med gode og engagerede kolleger, stabile og trygge arbejdsvilkår, god frokostordning, attraktiv pensionsordning, sundhedsforsikring, med mere.

BKI foods a/s
Semler Gruppen

Debitorbogholder til Semler Gruppens Shared Servicecenter i Århus

Højbjerg

Du bliver en del af et team på 18 medarbejdere, som består af debitorbogholdere og controllere. Vi håndterer en bred palette af opgaver, som spænder fra traditionel bogføring af banker og udligning af kunder til håndtering af forsikringssager, inkasso og opgørelser til leasingselskaber.

Vi vægter medarbejdertrivsel højt – derfor bestræber vi os altid på at tilbyde et godt arbejdsmiljø, hvor du får fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde 2 dage om ugen samt sjove og uformelle arrangementer med dine kolleger i vores fælles personaleforening ”Boblen”.

Semler Gruppen
JJDK Company ApS

Regnskabsassistent / BackOffice Administrative

Højbjerg

Har du bred erfaring indenfor økonomi og administration? Har du erfaring med bogføring, og er du god til at holde overblikket?

Som person er du struktureret og har orden omkring dig. Du har øje på detaljerne, og du har generelt flair for at arbejde med tal. Du har let til latter og føler dig godt tilpas i en virksomhed, hvor engagement og humor går hånd i hånd.

Vi hjælper hinanden og løfter i flok for at nå vores fælles mål. Derfor kan der også være opgaver, der skal løses, som falder udenfor dit normale arbejdsområde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV