5 jobannoncer matcher din søgning 5 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sindico Group A/S

Organiseret bogholder

Ikast

Er du talmester med økonomisk sans og regnskabsmæssig forståelse, som formår at skabe overblik? Så er jobbet her. Vi søger en bogholder, som kan hjælpe os med at holde styr på hverdagens tal.

Vi vil gerne udvikle vores personale på alle de fronter, som vi kan, og vægter den gode medarbejder højt, hvor holdånd og positiv tilgang til opgaverne er centrale egenskaber for vores videre succes i Sindico Group.

Sindico Group A/S

Group Controller til vækstkoncern i Midtjylland

Ikast

Er du ambitiøs? Og kan du ikke lade være med at analysere alle detaljer?

Som Group Controller får du et alsidigt job med mange forskelligartede opgaver forankret omkring økonomifunktionerne i de forskellige divisioner.

Dine arbejdsopgaver varetages i tæt samarbejde med dine kollegaer, hvor der både er faglig og opbakning til alle opgaver ud fra vores motto: ”Ingen kan alt, alle kan noget, sammen kan vi det hele”. Vi lykkes sammen om tingene i Sindico.

PRO&CO søger for Pardon Clothing A/S
Gem
PRO&CO

Engageret økonomimedarbejder med lyst til bredt ansvar

Ikast

Er du klar til at tage din karriere til næste niveau? Du får her muligheden for at bruge dine kompetencer inden for økonomi til at skabe reelle resultater. Pardon Clothing søger en engageret økonomimedarbejder, der ønsker at tage et stort og selvstændigt ansvar på en fleksibel arbejdsplads, hvor der kort vej fra tanke til handling. Er det dig? Så læs med her!

Selvstændighed er vigtigt, da du vil have ansvaret for at planlægge og styre din egen arbejdsdag. Som tovholder på projekter er du god til at bevare overblikket og sikre, at alt forløber smidigt

PRO&CO
KK Wind Solutions

Senior Group Controlling Manager, with focus on CSRD compliance

Ikast

We are seeking an accomplished Senior Finance Manager to join our Group Controlling team.

Se video om KK Wind Solutions som arbejdsplads

As a senior specialist, you are motivated to play a vital role in driving the ESG data consolidation and coming CSRD data compliance including setting up and securing limited assurance on ESG Data.

You will work as part of the Group Controlling team with close collaboration to our Group Sustainability team, as well as actively contribute to operational activities within the Group Controlling team.

KK Wind Solutions

BOGHOLDER / ØKONOMIASSISTENT (DELTID)

Ikast

Klimahuse er i vækst, og vi søger derfor en bogholder/økonomiassistent (deltid) til vores kontor i Ikast.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV