11 jobannoncer matcher din søgning 11 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

GML-HR A/S recruiting on behalf of Global Wind Service A/S
Gem
GML-HR A/S

Tax Manager - Global Mobility

Fredericia

Are you seeking a role, where you can make a significant impact and feel valued in a global company?

Would you like to become the expert and go-to person within the subject of personnel income tax?

In this role, you'll oversee Global Wind Service’s employer obligations for income tax related to international work activities. Collaborating with cross-functional teams and international offices, you will drive continuous improvement in the Global Mobility tax compliance function.

GML-HR A/S
Gem
Ørsted

Intraday Trader

Fredericia, Gentofte

Forestil dig en fremtid, hvor du får mulighed for direkte at påvirke vores rejse mod grønnere energiproduktion

I denne rolle vil du primært få til opgave at handle el, varme og systemydelser på det europæiske elmarked. Du vil derudover skulle analysere og følge op på den daglige handel på markedet og derved optimere værdien af Bioenergys grønne energiproduktion.

Ørsted
Energy Cluster Denmark

Project Controller

Fredericia eller Esbjerg

Er kombinationen af grøn omstilling, økonomi og administration lige dig? Og har du lyst til at understøtte udviklingen af nye klimavenlige løsninger sammen med virksomheder, forskere og andre medlemmer af Danmarks energiklynge?

Vi ønsker os en ny kollega, der er vild med struktur, koordinering mellem forskellige projektpartnere, og som bliver glad af at hjælpe andre med at komme hurtigere mod mål i de innovationsprojekter, som er energiklyngens kerneopgave.

– Mette Straarup Jespersen, CFO, Energy Cluster Denmark
Jobindex søger for Airco DIET
Gem
Jobindex

Regnskabsassistent (30 timer)

Fredericia

Vi søger en erfaren og alsidig bogholder med stort overblik til vores kontor i Fredericia. Der er fokus på et sundt og godt arbejdsmiljø med plads til både humor, fællesskab og ro til fordybelse.

Dine primære opgaver bliver:

  • Ansvarlig for kreditorbogholderi
  • Ansvar for opfølgning og bogføring af tidsregistrering for medarbejdere
  • Moms- og bankafstemning
  • Deltage i måneds- og årsafslutninger
GML-HR A/S søger for Airco Process Technology
Gem
GML-HR A/S

Regnskabsansvarlig – en alsidig og ambitiøs profil

Fredericia

Du får et bredt ansvarsområde, og du kommer til at arbejde med følgende opgaver:

  • Lønadministration for både timelønnet samt fastlønnet personale
  • Deltagelse i projektopfølgninger samt kalkulering af igangværende arbejde
  • Udarbejdelse af månedsafslutninger- og rapporter

Du tilbydes et job med et godt arbejdsmiljø og dedikerede kollegaer, hvor der er plads til faglig såvel som personlig udvikling. Medarbejderne værdsættes højt, hvilket afspejles i en konkurrencedygtig lønpakke, en dejlig frokostordning, sociale arrangementer, personaleklub og en sundhedsforsikring.

GML-HR A/S
Kentaur A/S

Kreditorbogholder

Fredericia

Vi søger en kreditorbogholder med 15-20 timers arbejdsuge

Vi søger en erfaren og engageret kreditorbogholder med ansvar for håndteringen af fakturaer fra leverandører. Dette foregår via digitale indscannings- og dokumenthåndteringssystemer. Efter kontering sender du faktura til godkendelse for til sidst at sikre korrekte betalinger. Det er også dit ansvar at sikre korrekte oplysninger på vores leverandører.

Vi værner om en virksomhedskultur, hvor forskellighed respekteres, og hvor involvering, udvikling og anerkendelse skaber trivsel. Hos os handler det ikke kun om at udføre arbejdet, men også om at skabe en følelse af fællesskab, hvor alle føler sig velkomne og værdsatte

Fredericia Kommune

Erfaren Controller med særlige kompetencer indenfor kommunal økonomi

Fredericia

Brænder du for at understøtte ledere og medarbejdere i korrekt håndtering af de daglige økonomiopgaver?

Du kan nu blive en del af controllerteamet og tage del i vores spændende og udviklende hverdag, med bl.a. følgende opgaver:

  • Fortsat arbejde med korrekt og effektiv økonomihåndtering
  • Besøge afdelinger i organisationen for at supportere og udføre kontroller
  • Supportere og sikre lederes beskrivelse af økonomisk ledelsestilsyn

Vi kan tilbyde dig en ny arbejdsfunktion, hvor du har stor mulighed for at præge opgaveløsningen, i et stærkt fagligt miljø, hvor vi også har fokus på kompetenceudvikling. Du får en god introduktion til afdelingen og grundig oplæring.

Academic Work søger for Keepers
Gem
Academic Work

Nyuddannet kandidat

Fredericia

Har du flair for regnskab, controlling og økonomistyring, og er du ligeledes klar til rollen som controller assistent? Drømmer du om at kickstarte din karriere i en virksomhed, der brænder for at udvikle sine medarbejdere? Ønsker du at blive en del af et fællesskab, hvor det faglige samt sociale går op i en højere enhed?

I denne rolle vil du blive en del af en innovativ virksomhed, der leverer outsourcing af bogholderifunktionen og skræddersyede ydelser til virksomheder i hele Danmark.

Academic Work
Gem
Keepers

Nyuddannede til Graduate program

Fredericia

Har du talent og interesse for regnskab, controlling & økonomistyring, og er du samtidig ambitiøs og serviceminded med lyst til rollen som Controller i vores outsourcingteam? Så bliv en del af Keepers CFO-services, hvor det faglige og sociale går op i en højere enhed.

Vi garanterer dig en stejl indlæringskurve, som vil udvikle dig i rollen fra Controller Assistant til en stærkt funderet Senior Controller via vores interne uddannelsesforløb KeepUpAcademy.

Keepers
Hansen Toft A/S søger for Energinet
Gem
Hansen Toft A/S

Senior Finance Business Partner

Fredericia

Inspirerende og stærk samarbejdspartner

Din overordnede opgave bliver at agere som en kompetent og værdiskabende sparringspartner for ledelsen i afdelingen for Tech og Innovation.

Du kommer til at spille en central rolle i at sikre, at IT-direktøren får det bedst mulige økonomiske overblik, så denne kan træffe beslutninger baseret på de rigtige informationer.

Du skal sikre, at analyser, processer og budgetter lever op til de generelle krav, der er i Energinet, hvad angår gennemskuelighed, kvalitet og tid.

Hansen Toft A/S

Regnskabsmedarbejder søges

Fredericia

P. Fournaise A/S søger en dygtig regnskabsmedarbejder med controller erfaring.

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV