21 jobannoncer matcher din søgning 21 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
DR Byen

Controller til DR Økonomi

København S

Vi kan ikke love dig kageresterne fra Den Store Bagedyst eller billetter til forreste række til Torsdagskoncerterne.

Vi kan til gengæld tilbyde dig en spændende hverdag i et stort kreativt mediehus, hvor dit bidrag til økonomistyringen er med til at klæde chefer og ledere på til at træffe de bedst mulige beslutninger.

Hos os er der plads til at være ambitiøs og karrierebevidst, samtidig med at der er balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Experis søger for Øresundsbron
Gem
Experis

Financial Controller ekspertise inden for finansiel analyse

København S

Experis søger for Øresundsbron en erfaren og analytisk Financial controller, der skal bidrage til at videreudvikle virksomhedsstyringen gennem analyser og økonomisk information.

Arbejdsopgaver

  • Sikre velfungerende finansielle informationssystemer
  • Sikre velfungerende processer i den interne kontrol

Vi kan tilbyde et spændende og alsidigt job på en visionær og dynamisk dansk-svensk arbejdsplads, som udgør navet i en pulserende region, hvor du er med til at påvirke udviklingen.

Skattestyrelsen

Generalist til analyse og koordination

København S

Motiveres du af at arbejde med komplekse problemstillinger, der har stor betydning for virksomhederne, og som er med til at sikre opkrævningen af ca. 1.100 mia. kr. årligt til finansiering af velfærdsstaten?

Dine konkrete opgaver vil blive fastlagt efter dine kompetencer, men de vil indebære, at du:

  • Arbejder med politiske tiltag og moderniseringsplaner
  • Holder styr på kontorets revisionsplaner og opfølgning på udviklingsplaner
  • Besvarer bestillinger og høringer med svar på kontorets vurdering af lovforslag, politiske udspil og andre initiativer
Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Graduates Selskabsskat - Kickstart din karriere i Store Selskaber i København

København S

Skat er ikke enkelt – derfor har vi brug for dig. Brænder du for at arbejde med multinationale koncerners nationale og internationale skatteforhold? Er du god til at gennemskue komplekse strukturer, og har du flair for revision, regnskab samt national og international selskabsskatteret? Drømmer du om at blive en af Danmarks allerbedste selskabskatte-eksperter?

Så start din karriere med et 2-årigt graduateforløb hos os, hvor du efterfølgende er sikret fastansættelse. Der vil være mulighed for at præge dine arbejdsopgaver afhængigt af dine interesser og faglige styrker.

Skattestyrelsen
PostNord Danmark

Processpecialist inom Order-to-Cash, Solna eller Köpenhamn

Söker du personlig och arbetsmässigutveckling inom ett stort nordiskt bolag och har ett brinnande intresse av att driva harmoniserings och standardiseringsarbete?

I rollen som processpecialist inom Order to Invoice är du är med och ansvarar för att vi har en välfungerande end-to-end faktureringsprocess. Du kommer att driva projekt för att optimera och utveckla våra faktureringsflöden och vår kundmasterdata och arbetar kontinuerligt med att följa upp, utveckla och standardisera OtC processen på PostNord.

Vi erbjuder dig flexibel hybrid arbetsplats med ett öppet arbetsklimat och goda tjänstepensionsvillkor.

Gem
KOMBIT A/S

Forretningsspecialist til NemRefusion

København S

Vil du være med til at videreudvikle og drive en af Danmarks mest anvendte offentlige selvbetjeningsportaler? Har du erfaring med arbejde i en lønfunktion eller som konsulent på et lønsystem og har du interesse og forståelse for IT?

Som forretningsspecialist på NemRefusion arbejder du i krydsfeltet mellem it og forretning. Med brugerne i centrum er dit ansvar, at sikre faglige afklaringer i driften og videreudviklingen af NemRefusion. Sammen med specialister i KOMBIT og hos leverandøren, vil du være med i hele processen fra et ændringsønske modtages og frem til det er sat i drift og anvendes af brugerne.

KOMBIT A/S
Vitamin Well Danmark

Senior Accountant Wanted: Elevate Your Career with Vitamin Well Denmark!

Copenhagen S

Your mission will be to keep the daily accounting operations running, optimize processes, ensuring our vibrant company's efficiency and compliance as we continue to grow.

We are committed to fostering an atmosphere where every individual's unique strengths contribute to our collective success. We deeply value and appreciate the efforts of our team members, recognizing that this mix is fundamental to our thriving workplace.

Vitamin Well Danmark
Skattestyrelsen

Engageret kontorchef med stor faglig indsigt i selskabsskat

København S

Har du stor faglig indsigt i selskabsskat og erfaring med revision, så du kan udøve fagledelse af høj kvalitet, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for sagsbehandling og kontrol af store selskabers skatteansættelse? Så er du måske den kontorchef, vi søger til Store Selskaber.

Hos os bliver du en del af et fagligt stærkt og professionelt miljø, hvor du har mulighed for at arbejde med de 10.000 største selskaber i Danmark. Arbejdsopgaverne er komplekse, fagligheden høj, og du vil blive mødt af forskellige problemstillinger inden for både national og international selskabsskat.

Skattestyrelsen
Gem
Shape ApS

Regnskabsansvarlig

København S

Shape ApS er det førende app-agency i Danmark og gik i 2023 sammen med Bontouch AB med en fælles ambition om at skabe det førende digitale product-agency på verdensplan.

Da vores forretning vokser, udvider vi vores administrationsteam for at styrke vores interne struktur.

Dette er en stilling baseret i København med fleksible muligheder for hjemmearbejde.

Skattestyrelsen

Kommende specialist i beskatning af et af Danmarks største eksporterhverv

København S

Kunne du tænke dig ansvar og mulighed for faglig udvikling? Vil du prøve kræfter med selskabsbeskatning, statsstøtteregler og arbejde inden for et område med stor politisk bevågenhed?

Som vores nye specialist får du ansvaret for at kontrollere, om rederiernes skattepligtige indkomst er opgjort korrekt, og hvorvidt betingelserne for at kunne vælge den gunstige beskatning efter tonnageskatteloven er overholdt.

Du får stor indflydelse på tilrettelæggelsen af din dagligdag, og du får i udstrakt grad mulighed for at dyrke lige netop de faglige områder, som interesserer dig.

Skattestyrelsen
Gem
Vivino ApS

People Operations Specialist

Copenhagen

The People & Culture Department consists of 8 colleagues. We support Vivino in People Operations, Talent Acquisition, IT, and Office Management. Most of your colleagues are in our Danish office in Copenhagen, and two are in San Francisco, California. We are a savvy team that continually strives to improve efficiency to support Vivino and all its employees.

Se video om Vivino ApS som arbejdsplads

Be our go-to for all DK and EU-related People Operations Join our team as a People Operations Specialist! We're seeking a dedicated professional to provide crucial HR support, navigate legal requirements, and ensure compliance, with a focus on our employees in Denmark and Europe.

Vivino ApS
Protector Forsikring Danmark, Filial af Protector Forsikring ASA, Norge

Analytiker

København S

Vil du arbejde med udvikling af prismodeller og lønsomhedsstyring i forsikringsbranchen? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team med store ambitioner.

Protectors vision er at være udfordreren i forsikringsbranchen. Det kommer til udtryk i den måde vi arbejder på. Hos os har du virkelig mulighed for at påvirke vores måde at arbejde på. Dine opgaver vil være alsidige og vil bl.a. være:

  • Lønsomhedsprognoser
  • Udvikling af UW-modeller og værktøj
Gem
DR Byen

Økonomimedarbejder til DR Økonomi Service Center

København S

Er du frisk på at prøve nye ting, og kan du holde hovedet koldt, når det går stærkt?

Vi tilbyder en stilling som Økonomimedarbejder med rig mulighed for at dyrke og udvikle dine kompetencer. Du vil komme til at bidrage til teamets fortsatte udvikling, hvor vi løbende har fokus på generelle procesforbedringer, herunder arbejdet med RPA, AI mv. Vi står ligeledes overfor nye værktøjer og automatiseringsmuligheder, som du også vil blive en del af.

Du får mulighed for arbejde med mange forskellige økonomiopgaver primært i kreditorfunktionen.

Skattestyrelsen

Generalister til strategisk udvikling

København S

Har du lyst til at sikre fremdrift i nogle af Skattestyrelsens højst prioriterede projekter på opkrævningsområdet? Er du god til at aflæse forretningsbehov og omsætte dem til konkrete handlinger?

Du kan forvente selvstændigt at skulle arbejde med analyser og andre typer af opgaver på tværs af interessenter i og uden for Skattestyrelsen. Herudover kan du forvente at skulle bidrage til udarbejdelsen af bl.a. beslutningsoplæg til ledelsen i Skattestyrelsen, ligesom du vil skulle bidrage til besvarelse af bestillinger fra departementet og de øvrige styrelser i Skatteforvaltningen.

Skattestyrelsen
Skattestyrelsen

Engageret og faglig skarp teamkoordinator til datateam på et centralt samfundsområde

København S

Vil du være en del af en vigtig samfundsopgave, hvor data er afgørende for fremtidige indsatser? Kan du spotte trends, tendenser og muligheder, når du ser på store datamængder på tværs af systemer?

Vi har store mængder af data – heriblandt en stor mængde af transaktionsdata for borgeres og virksomheders betaling af skatter og afgifter. Du kommer derfor til at arbejde med behandling og kvalitetssikring af store ubehandlede datamængder, dataudtræk og kobling af data fra forskellige databaser, analyser af opkrævningssystemer og opdatering af kontorets analyseværktøjer og statistiske, kvantitative analyser.

Skattestyrelsen
Guldbrandsen & Lythje ApS søger for CBRE Teknisk Servicepartner
Gem
Guldbrandsen & Lythje ApS

Business Controller til vores Facility Management division i København

Vores kunder rangerer blandt de største og mest kendte virksomheder globalt, så hvis du vil være med til at opretholde vores høje serviceniveau og medvirke til fortsat udvikling, så har vi jobbet til dig.

Rollen indbefatter det fulde Profit & Loss og Balance sheet-ansvar for en portefølje af konti og vil arbejde tæt sammen med account operations, financial controllership og det bredere business finance team. Du vil føre tilsyn med porteføljens økonomiske resultater og give klar synlighed til den operationelle ledelse, samtidig med at du sikrer compliance og førsteklasses økonomisk kontrol..

Gem
Vipp

Finance Business Partner

København S

Vil du være med til at udvikle økonomifunktionen i en dynamisk og fremadstræbende familieejet designvirksomhed med højt til loftet, en uformel omgangstone og en hurtig og effektiv beslutningsproces?

Du får en bred berøringsflade i organisationen. I rollen vil du opnå en dyb forretningsindsigt og være med til at drive vores rapportering samt sikre en kontinuerlig udvikling af processer, systemer og strukturer i vores ERP-system.

Vipp
Dissing+Weitling Arkitektfirma A/S

Økonomimedarbejder

København S

Til at holde styr på bogføring og regnskab søger Dissing+Weitling en skarp økonomimedarbejder.

Vi er en tegnestue på ca. 60 medarbejdere, som har til huse i transformerede lokaler på Island Brygge.

Vores åbne kontormiljø betyder, at vi aldrig er langt fra hinanden, når der er brug for faglig sparring.

Vi søger en Project Controller til vores Project Management Office

København S

Har du lyst til at arbejde med Project Controlling og blive en del af vores division Infrastruktur, Vand og Miljø, så er du måske vores næste kollega.

Indrykket:

Økonomipartner til Socialforvaltningen i Københavns Kommune

København S

Har du lyst til at arbejde med økonomistyring og understøtte ledelsen i at træffe de rigtige beslutninger?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV